Inlägg från: Anonym (Linda) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Linda)

    Snart 30, singel, deprimerad

    Jag tror att det faktum att du spenderar helgerna hos dina föräldrar påverkar mer än vad du tror! Dina kollegor hittar säkert på saker på helgerna ibland utan att fråga dig "eftersom du är så tråkig och är med föräldrarna jämt" - tar en öl, AW, spelar bowling, spelar padel, osv. De flesta som känner till dig vet säkert om det med föräldrarna, vilket hindrar t.ex. din kollega att tipsa sin syster om dig...

    Du måste träffa mer folk, gärna på ställen där det är mer tjejer... Gå på gym, haka på alla events osv på jobbet. Något jag verkligen tror på är att gå på danskurs, t. ex. salsa. Där är det gott om tjejer samtidigt som du lär dig småprata och röra vid tjejer på ett naturligt och självsäkert sätt. Sedan brukar det vara poppis med killar som kan dansa!

    Jag tror att nätdejting kan vara bra. Du kanske inte träffar rätt med en gång, men det är ett bra sätt att öva på att gå ut och dejta, och brukar vara rätt trevligt. Skriv "söker seriöst" el. dyl. i din profil, så slipper du förväntningar på ONS/KK.

    Minska på tiden hos föräldrarna redan nu, så att du är tillgänglig för vänner/tjejer mer. Om det är svårt kan du t. ex. se till att danskursen/yogapasset/padeln ligger på helgen, så att du antingen kan komma innan eller efter, inte båda.

  • Anonym (Linda)
    Anonym (Vilsen) skrev 2020-01-04 13:36:52 följande:

    Tack för tipsen!


    Jag brukar gå på AW ofta, men det känns som lite fel målgrupp eftersom de flesta är i 50-års åldern.

    Gym låter som en mycket bra ide. Är normalviktig, men kan definitivt behöva lite träning. Låter som ett bra sätt att kombinera nytta med nöje! :)

    Nätdejting låter som ett bra första steg. Kommer absolut att skiva "söker seriöst" i profilen för det hade bara känts jobbigt om man blev kontaktad av någon med annorlunda mål.


    Vad tyckte du om danskurs-tipset då? Det tror jag verkligen på! 
  • Anonym (Linda)
    Anonym (Vilsen) skrev 2020-01-04 17:08:11 följande:
    Tycker absolut att det är ett jättebra tips! :)

    Gymmet är dock lite mer tilltalande eftersom jag behöver lite träning. Definitivt öppen till att prova båda (kanske gymma på dryga årstider och dansa på våren/sommaren).
    De flesta danskurserna börjar i slutet på januari. En del har terminen uppdelad i två, så en omgång till i typ mars, men det brukar inte finnas några kurser som börjar på våren/sommaren. 
  • Anonym (Linda)

    Vad negativa ni är till nätdejting! Nu är jag kvinna, och söker äldre män än TS, men jag tror inte det är så illa! TS verkar vara en intelligent,vettig och ambitiös kille. Om han ser till att ta flera trevliga kort, skriva en bra presentation osv så tror jag säkert att han kommer att få kontakt med tjejer via nätdejting. Sedan måste man ju vara medveten om att det sällan blir match, och inte tappa hoppet för det. Man kan ju inte ha helt orimliga krav heller...

  • Anonym (Linda)
    Anonym (Kalle) skrev 2020-01-05 14:03:30 följande:
    Du borde testa att göra det med en killes konto som ser normalsnygg ut och se hur lätt det är? 
    Tja, jag skriver i alla fall till normalsnygga killar! (Hellre än jättesnygga!) Fast det krävs att de har flera bilder, ler, en vettig presentation samt inte skickar meddelanden som "hej vad vaker du är .Sugen ? har du kik ?"
  • Anonym (Linda)
    Anonym (Kalle) skrev 2020-01-19 22:11:56 följande:
    Åh jag ger upp! Verkar ju så krystat och svårt. Och jag tyckte fotot när han var flintskallig såg förhållandevis bra ut! 

    Det här med att slänga ur sig kreativa roliga fraser i första meddelandena, det passar inte mig alls. Gillar verkligen alla tjejer sånt?
    Nej, det gör de inte. Ibland kan sådana fraser kännas väldigt klichéeartade och överdrivna. Men mer än en mening, någon fråga och någon information man kan bygga vidare dialogen på är trevligt. Fundera över vad tjejen skulle kunna svara innan du skickar meddelandet, liksom. Om hon frågar hur helgen varit är det inte så smart att enbart svara "bra", t. ex.
Svar på tråden Snart 30, singel, deprimerad