Inlägg från: Anonym (hoppla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hoppla)

    Slapp efter barn

    Juicebaren skrev 2020-01-09 21:45:30 följande:
    Tramsigt. Jag kan berömma min fantastiska fru utan att skuldbelägga andra. Kvinnor är verkligen inte gjorda av glas och behöver definitivt inte skyddas från verkligheten. Alla normalfuntade vet att ingen väljer att få förlossningsskador. Men du målar upp det som att alla drabbas när bara en liten minoritet får bestående problem. Det är inte sakligt och det hjälper definitivt ingen. Har man problem ska man få hjälp av oss inom Hälso-sjukvården, inte av någon anonym på internet.
    Men du kan väl berömma din fru där hemma istället för på nätet?

    Du påminner mig om min svåger, som efter första barnet stolt berättade att frun hade fött helt utan bedövning eller smärtlindring. 

    Han gjorde förlossning och kvinnoliv till en tävling, och det gör du också. Kvinnor behöver inte jämföras med andra kvinnor. 

    Så såvida du inte lever i samkönat äktenskap, tycker jag du ska låta bli att uttala dig om hur kvinnors fysik är i verkligheten. 

    Varken på nätet eller på ditt jobb inom Hälso-sjukvården, tack.
  • Anonym (hoppla)
    Juicebaren skrev 2020-01-12 12:27:11 följande:
    Tankevurpa. Jag med medicinsk behörighet att uttala mig, får inte enligt dig, baserat på mitt kön. Men du vet inte ens vilket kön jag har! Du däremot får uttala dig utan kompetens, enbart baserat på ditt kön eller? Så urbota korkat. Ber du om en vit, kvinnlig och kristen läkare på sjukhuset också? Vet du, att min kompetens ligger i min 7-åriga universitetsutbildning och min kliniska kompetens, inte mitt kön.

    Jag uttalar mig precis som jag vill om min fru här. Att du tar det som en tävling säger mig att du är en sån som går runt och ser dig själv som ett offer i livet. Tråkigt för dig och för din omgivning.

    Coolt att din svägerska klarade en förlossning utan smärtlindring. Det är en medicinsk gåta varför man upplever så olika mycket smärta under förlossning. Smärta är enbart en upplevelse. Varför gör det dig sämre? Står du aldrig ut med att andra klarar av saker/upplever saker annorlunda eller gäller det just barnafödande? Min fru hälsar att du är en sexist som i avsaknad av intelligens borde dra något gammalt över dig. Jag tycker det räcker att du börjar fundera rejält över din sexism. Och om du verkligen vill vandra runt i detta enda liv i en så stor offerkofta.
    Wow. Förvånad

    Jag trampade tydligen på inte bara en, men många ömma tår här!?

    Fantastisk argumentationsteknik du har. 30 hp?

    Du antar att jag är kvinna?

    Ditt inlägg säger mer om dig, än om mig. 
Svar på tråden Slapp efter barn