Inlägg från: Anonym (Asful) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Asful)

    Slapp efter barn

    Har bara legat med en kvinna som fött barn, och hon var den slappaste jag varit med. Nu är jag gift, och min fru har blivit märkbart slappare efter två barn. Första barnet var okej, men nu är det inte speciellt skönt längre. Trist. 

  • Anonym (Asful)
    Anonym (Sia) skrev 2020-01-09 17:21:32 följande:
    Jag förstår inte riktigt hur ni som lägger kommentarer som dessa tror att det ska hjälpa ts? Troligtvis går mååånga kvinnor runt med trasiga muskler i underlivet som sjukvården trots upprepade gynbesök missar gång på gång. Man får stånga sig blodig för att komma till de få personer som har kunskap nog att inte missa dessa skador.

    Så att många är ?slappa? efter barn kanske inte är så konstigt. Det är svårt att knipa med muskler som är av.

    Jag vill nog ändå tro att den kvinna som är ?slapp? lider mer än ni män av detta i form av urinläckage, framfall, smärtor i rygg och svank mm.

    Visst kan man skriva att man tror att det är vanligt att kvinnor blir slappa efter barn eftersom er erfarenhet är det. Men skriv då på ett sätt som inte skuldbelägger kvinnan.

    Spelar som sagt ingen roll hur mycket man kniper om varenda muskel i underlovet är av
    Jag sa inte att jag lider, men vaginalsex är helt klart mindre skönt efter barn två. Samma för henne så klart. Hon njuter inte lika mycket längre. Trist är det. 
  • Anonym (Asful)
    Anonym (...) skrev 2020-01-14 07:01:14 följande:

    Vad är det för jävla gris till man du har som ger pikar om att ditt kön förändrats? Du har gett honom det finaste i världen, hans barn, och han har mage att ge pikar om att det känns annorlunda där nere.. Vad bra för din självkänsla! Äckliga karljävel..


    Ja alla vet ju att när man fått barn upphör man att vara en människa med sexdrift och blir bara förälder. 
  • Anonym (Asful)
    Anonym (...) skrev 2020-01-19 00:48:01 följande:
    Han borde förstora kuken istället för att gnälla på att hennes fitta är för stor. Problemet löst.
    Det är hon som förändrats, inte han. 
Svar på tråden Slapp efter barn