Forum Provrörsbefr. / IVF - Svårt att få barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vilken är din IVF-klinik utomlands?

  Ons 15 jan 11:06 Läst 0 gånger Totalt 10 svar
  Visar endast inlägg av UndrandeSökare - Visa alla inlägg
 • Ons 15 jan 11:06 #7
  KajsaMia skrev 2020-01-10 17:08:23 följande:

  Hej, jag hoppar in även här. Det ska vimla av tips hoppas jag! Ni som är på g med ivf eller äggdonation utomlands vet ni kanske om det är ngn klinik i Polen?


  Det finns säkert många ÄD-kliniker i Polen, men en av dem ska du absolut undvika !!! Den heter invimed, den har mycket dåligt rykte här på Familjeliv eftersom många svenska kvinnor kände sig lurade på pengarna av dem. Sök invimed här på Familjeliv om du vill läsa mer, så hittar du många tidigare trådar om dem.
 • Ons 15 jan 11:13 #8
  Akvamarin skrev 2020-01-09 00:36:20 följande:

  Vid vilken IVF-klinik utomlands gör du/har du gjort din behandling? 

  Är du nöjd med din klinik? 

  Jag söker efter en bra klinik någonstans i Europa. (Egna ägg eller ÄD/ED). Efter att ha läst i en del trådar här på Familjeliv har jag förstått att flera av er är nöjda med O.L.G.A. Fertility Clinic i S:t Petersburg och med AVA Clinic i Riga.

  Vilka ytterligare kliniker tycker ni är bra? (Det måste väl finnas fler?)


  Reprofit i Tjeckien har jag hört ska vara en seriös och bra klinik. De har (liksom Olgas klinik i Ryssland) en babygaranti. Men det står inget om den på deras hemsida, utan man måste kontakta kliniken för att få mer info. Man måste uppfylla vissa krav för att beviljas garantin, jag vet ej exakt vilka, kontakta dem isåfall för mer info.

  Hos IvfSerum i Aten (Grekland) vet jag många som lyckats med äggdonation.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll