Inlägg från: Bomullstuss88 |Visa alla inlägg
  • Bomullstuss88

    Emmaljunga NXT90

    Hallå alla föräldrar (och blivande föräldrar)!

    Vi är gravida med Bf juli 2020 och är såå lyckliga! Vi har nu varit ute och kollat på barnvagnar och bestämt oss för att köpa en Emmaljunga NXT90. Dock har vi svårt att välja färg och tänkte höra med er hur ni tänkte? Framförallt er som har vit ligg och sittdel i läderimitation. Vi väljer just mellan grå och vit. Hon i affären sa att den vita sittdelen kan ju bli varm på sommaren för barnet och ?klibbig? att sitta i. Som att sitta i en bil med skinnklädsel. Så vi undrar såklart om ni som har den vita ligg och sittdelen upplever det så? Eller att den är Svår att hålla ren?

    Sedan har vi lite beslutsångest om vi ska välja ergo eller flat sittdel. Vad vi har fattat det som är ingen bättre eller sämre än den andra utan enbart en smaksak. Iaf med 2020 års modell. Hon i butiken tyckte att flat kanske passar oss bäst då vi båda är ganska långa (och då menar på att barnet kanske blir lång fort också). Hur tänkte ni där?

    Tack på förhand! Ha det bäst

  • Svar på tråden Emmaljunga NXT90
  • Bomullstuss88

    Tusen tack för era svar! Det lutar åt att vi köper en flat-sittdel. :) I värsta fall får vi väl köpa en ergo om bebis inte gillar flat-sittdelen helt enkelt. 

Svar på tråden Emmaljunga NXT90