• Zamaso1

    Letrozol - Följas åt?

    Anonym (123) skrev 2020-02-20 20:44:38 följande:

    Hej! Jag plussade förra veckan i vecka 5, men jag fick konstaterat idag att det drar iväg åt ett missfall. Jag har inte börjat blöda än mer än lite brunt. Mitt hcg har sjunkit, men det är inte noll än.

    När kan man börja nästa kur letrozol?


    Nästa gång du har din ?vanliga? mens igen, sålänge man vet att allt som finns där nu som ska ut Kommer ut om det nu är ett missfall.
  • Zamaso1
    Anonym (123) skrev 2020-02-20 21:01:09 följande:

    Man kan inte ta primolut eller liknande för att framkalla en ny mens någon vecka efter missfallsblödningen upphört? Det känns så jobbigt att behöva vänta 2 eventuellt 3 månader tills riktiga mensen kommer :'(


    Vet ej, ja går bara efter vad dom sa till mig efter mitt missfall. Kontakta dom och fråga :)
  • Zamaso1
    Lillamiia skrev 2020-02-22 18:40:00 följande:

    Ja men va spännande du får underlätta oss då hur det går. Vi ligger lika då kan man säga. Ska säga till om ivf nu på torsdag när vi går till gyn. Har precis förmodligen tagit min sista kur idag, eller näst sista kanske beroende på när vi får börja med ivf.


    Ja vi får se hur det går :) funkar det inte denna gång så ska jag testa en eller 2 kurer till med dubbeldos ( vill ju helst att de ska gå utan ivf) men går inte de så ska ja säga till om de istället :)
  • Zamaso1
    LLOM skrev 2020-02-22 19:33:25 följande:

    Tack för ditt svar! Jag har inte ägglossning så ofta så vet egentligen inte hur det känns, men brukar få ÄL flytningar och det är jag mest förundrad över att jag inte fått nu. Känner dock att nånting händer där nere i magen. När jag var hos gyn i torsdags så frågade jag om jag skulle börja med ägglosnsingstest och hon sa att det kan jag gärna göra men att jag inte skulle misströsta ifall de inte gav utslag för att äggblåsan var så stor och att stegringen redan skulle ha varit. Och så var det, har testat både igår och idag med clearblue ägglossningstest pch det visade ingen gubbe. Såklart. Så vi får se... Hade sex i torsdags och tänkte väl förföra honom ikväll igen så får vi se. Känns märkligt dock att jag inte har några ÄL flytningar eller nånting...


    Okej, ne ska ja va ärlig så litar jag inte riktigt på

    Dom där äl testerna egentligen.. har tagit så himla många tester under åren vi försökt nu så nu struntar ja i dom faktiskt o bara har sex regelbundet, tror det kan bli en ökad stress över alla test och så faktiskt.
  • Zamaso1
    Lillamiia skrev 2020-02-23 19:22:39 följande:

    Det låter som en bra plan för dig att ta en sak i taget! Hoppas för din skull att det går innan ni kommer så långt som ivf.


    Ja vi får se hur de går :) räknar dagarna nu, känns som man kanske borde kunna se nått resultat på ett test i början av nästa vecka om ja hade Ägglossning nu i mitten av veckan som var..
  • Zamaso1

    Har väldigt märkliga känningar idag, vet att man inte kan känna av graviditet så tidigt, men riktigt ömma och stickande känsla i brösten och stickande känsla långt ner i magen idag.. en vecka efter ev äl . Någon mer som har konstiga känningar?

  • Zamaso1
    Jossis123 skrev 2020-02-24 12:11:38 följande:

    Jag hade också troligtvis ägglossning i mitten på veckan som varit. På torsdag ska jag progestron test för att få de bekräftat. Jag har lätt mensvärk och ömma bröst till och från sen efter äl.


    Har dålig koll på de testet? Är det för att se om du haft ägglossning eller ? Man borde ju ta ett blodprov o kolla hcg nivån.. för har de väl fått fäste så kan man ju se om den nivån ökat fast kanske inte syns än på vanligt test hemma..

    Man blir lite knäpp på dom här känningarna faktiskt .
  • Zamaso1
    Lillamiia skrev 2020-02-24 13:06:09 följande:

    Ja de borde man ju tycka men samtidigt kan de ju dröja till Bim innan du kan se, med säkerhet alltså. Hur känner du dig idag?


    Har mycket stickningar och ömma bröst o stickande känsla i magen.. känns lite skumt, kan ju inte känna av någon grav nu lixom.. haha

    Hur mår du?
  • Zamaso1
    Jossis123 skrev 2020-02-24 15:29:55 följande:

    Aah precis du tar det för att se om man har haft ägglossning. Hcg nivån har nog inte börjat öka än om jag hade ägglossning i mitten på förra veckan. Inte på hemma test i alla fall.


    Ne det vet jag, men tänkte på blodprov syns de ju säkert isåfall :)
  • Zamaso1
    Russin112 skrev 2020-02-25 20:11:38 följande:

    Hej! jag följs gärna åt. Jag äter just nu provera för att få igång en blödning för att sedan kunna påbörja min första kur letrozol :)


    Lycka till!

    Ha tålamod, jag har kört de där i över 1,5 år och har ?bara? blivit gravid en gång som tyvärr slutade i ma, men det behöver ju inte ta lång tid för alla så hoppas det blir bra för dig!
Svar på tråden Letrozol - Följas åt?