Inlägg från: Carro9194 |Visa alla inlägg
  • Carro9194

    Letrozol - Följas åt?

    Tjejpå28 skrev 2020-03-22 22:30:25 följande:

    Å kan verkligen relatera till dina känslor... med all väntan och att livet sätts på paus och att de i mellan åt känns jäkligt jäkligt tufft. Men man är inte ensam iaf som man lätt kan känna i ? de verkliga livet ? om att ja är den enda som inte lyckas bli gravid. Här inne är vi många och de känns väldigt skönt tycker ja att man kan få prata med någon i exakt samma situation och med någon som på riktigt förstår hur jobbigt de är


    Ja det är verkligen skönt att kunna skriva av sig härinne, till andra som verkligen förstår vad man går igenom. Det är så otroligt jobbigt i perioder, och som du skriver så är det lätt att känna sig ensam. I alla flöden ser man hur ?alla andra? blir gravida men aldrig en själv. Försöker att dra ner tiden på instagram osv för jag känner hur nedstämd jag blir eftersom sånt lätt dyker upp där.

    Tur vi har varann här inne! <3
  • Carro9194
    Nellan24 skrev 2020-03-22 19:38:20 följande:

    Tack!

    Precis som du beskrev det känns det. Vänt på vänt på vänt. Jag vill ge dig en stor bamsekram! Det är bara att försöka distrahera sig med annat! Promenaden i solen gjorde nog dig gott!

    Dag två med letrozol nu och har jordens värsta huvudvärk. Känns som hela min hjärna pulserar och bankar. Riktigt jobbigt att inte få ta Alvedon eller liknande heller. Bara att stå ut!


    Kramar tillbaka på dig!

    Har typ ställt in mig på att mensen kommer, molvärk igår och idag. Känns lättare att tänka så och istället kanske man blir positivt överraskad. Väntan fortsätter helt enkelt haha!

    Huvudvärken är hemsk, jag håller med dig! Förhoppningsvis ger det ett bra resultat i slutändan.
  • Carro9194
    Tjejpå28 skrev 2020-03-24 13:49:52 följande:

    Håller helt med.. har du också många i din närhet som är gravida eller har barn?. De är verkligen dubbla känslor. Samtidig som man är glad för dem så gör de ont i en själv å man känner sig så ensam och utanför :(

    Verkligen tur <3


    Jag har många i närheten som är gravida, varav den ena är min bror. Det är otroligt tungt och jag vet inte alls hur jag ska känna, jag är arg och ledsen samtidigt. Det är så otroligt orättvist :?(

    Idag kom mensen, precis som jag misstänkte. Letrozol från och med torsdag och nytt ultraljud 2/4. Den eviga väntan igen :( Trodde inte jag skulle bli lika ledsen denna gång men det enda man ser överallt är ?allas? ultraljudsbilder. Försökte hålla humöret uppe medan sambon var hemma, nu när han åkt till jobbet så brast det totalt för mig.

    Hur går det för er, tjejer?
  • Carro9194
    Tjejpå28 skrev 2020-03-25 14:41:00 följande:

    Okej vilket sammanträffande min bror och hans tjej ska också få barn om mindre än 2 veckor.. hur tog du de när dem berättade ? Ja blev såklart jätte glad för deras skull men samtidigt gjorde de så jäkla ont .. och de känns så konstigt när man vet att dem ska ha barn om två veckor och vi har försökt så mycket längre än dem och dem blev bara gravida utan att ens planera det. Vilket såklart inte är deras fel men man blir så besviken ändå vilket känns hemskt att säga..

    Ja går och väntar på min mens så ja kan börja äta letrozol för att hoppas att ja någon gång ska få de där plusset och dem väntar barn om två veckor och tvättar bebis kläder. De gör ont.

    känner verkligen med dig.. den smärtan gör så ont ! Man bygger upp så mycket hopp och sen så när mensen väl kommer så känner man ? hur kunde ja ens tro? men man gör ju de, varje gång. Och de är väl tur också för den delen att hoppet är de sista som sviker än!! Önskar ja kunde ge dig en kram!


    Vilket sammanträffande!

    Jag tog det ganska dåligt, både han och hans tjej har två barn från tidigare förhållanden och hade sagt att dom inte skulle skaffa något gemensamt, sedan händer det ändå ett år senare.. givetvis får dom göra som dom vill men det kom som en chock för mig och precis när vi börjat med vår utredning :( precis som du säger, för dom sker det på en gång och vi kämpar fortfarande, det är sjukt jobbigt.

    Ja precis, man hoppas varenda gång och sen känner man ju bara, hur kunde jag tro och hoppas att det skulle hända just den här gången, men det är ju så man MÅSTE tänka för det kommer ju ske till slut!

    Önskar jag kunde krama tillbaka!

    Idag är första dagen på letrozol igen, håller tummarna att det även denna gång endast blir en äggblåsa <3
  • Carro9194
    Tjejpå28 skrev 2020-03-27 06:58:33 följande:

    Förstår! Så jobbigt :( å men härligt iaf att du är på gång igen med en ny dos.. ja väntar fortfarande på mens


    Ja jag känner mig positiv hittills, det är bara kämpa på.

    Åh vad segt, hoppas den kommer igång snart!!
  • Carro9194
    Tjejpå28 skrev 2020-03-29 17:52:33 följande:

    Härligt! Mår du fortfarande bra ? Idag kom min mens


    Jag mår fortfarande bra, haft huvudvärk nån dag bara. På torsdag är det dags för ultraljud!

    Skönt att mensen kom igång till slut, nu kör vi ny månad och nya möjligheter <3
  • Carro9194
    Tjejpå28 skrev 2020-03-31 20:26:15 följande:

    Va skönt ! Ja ska börja med dubbel dosen i morgon bitti!

    De låter bra <3


    Ultraljudet gick bra, en fin äggblåsa på ca 17 mm, det blir ovitrelle på lördag!

    Håller tummarna nu <3
  • Carro9194
    Tjejpå28 skrev 2020-04-02 13:56:09 följande:

    Ååå va härligt håller tummarna !!

    Ultraljud på påskafton inbokat här. Hoppas så mycket att de ska se bra ut då också. <3


    Håller tummarna för dig! <3

    Läkaren sa att det var viktigt att jag inte stressade och bara för det blir jag tvungen att hoppa in och jobba extra på söndag, sån otur. Men försöker ta djupa andetag och inte stressa upp mig i onödan.
  • Carro9194
    Tjejpå28 skrev 2020-04-03 10:03:51 följande:

    Åå.. jobbar du inom vården ? Ja du får va rädd om dig. <3


    Nej, jag jobbar på Ica! Tuffa dagar just nu.
  • Carro9194
    Tjejpå28 skrev 2020-04-04 16:59:15 följande:

    Kan ja verkligen förstå...

    De va idag du skulle ta sprutan va ?

    Ja är inne på näst sista dubbel dos dagen med tabletterna. Är galet trött.


    Ja jag tog sprutan igår, fick molvärk ett par timmar senare men Just nu känns det ingenting.

    Tröttheten är så jobbig :(
Svar på tråden Letrozol - Följas åt?