• flygrl

  Varför fungerar familjeliv så dåligt?

  Nandez skrev 2020-01-20 21:43:28 följande:

  Helt omöjligt ett tag i kväll.


  Ja, f*****g hopplöst (och det för det mesta dessutom)!

  Att inte FL gör nåt åt det här. Sorgligt. Likaså det här att det blir frågetecken istf citattecken för somliga av oss. Sjukt irriterande.
 • flygrl

  FL blir fan segare och segare. Kan ta en evighet att kolla några trådar. Men det är bara att inse att dom ansvariga inte kommer göra nåt åt det utan sakta låta sajten dö. Verkligen synd på ett trevligt forum!

 • flygrl
  FDFMGA skrev 2020-01-31 23:31:19 följande:

  Och det faktum att ingen representent för Familjeliv svarar i tråden säger egentligen mer än trådens samtliga inlägg tillsammans.


  Ja, tyvärr... :/
 • flygrl
  Anonym (dödsstöten) skrev 2020-02-21 13:08:02 följande:

  Har också undrat varför ingen moderator finns tillgänglig att svara på frågan?

  Misstänker att sidan är lämnad till självdöden och kommer att upphöra inom kort.

  Samma sak hände med Spray. De hade kvar skalet men inget fungerade och datasäkerheten var obefintlig, virus på virus och stulna identiteter, och ingen som svarade i supporten på flera år.

  Det var ett bra tag sedan nu, de svarade i nån liknande tråd att de jobbade på det tekniska, men sista månaderna är det mycket segare och tar flera minuter att ladda trådar, + att svar försvinner bort som man ägnat energi på att författa för att allt hänger sig. Respektlöst.

  Tycker att vi medlemmar förtjänar ett ärligt svar?


  Anonym (dödsstöten) skrev 2020-03-11 20:15:37 följande:

  Har undrar detsamma. Har inte sett nån moderator här på månader. Något skumt är det...tror att självdöden är nära.


  Ja, jag har också vart inne på det tidigare i tråden att det känns som att sajten är övergiven och lämnad att dö. Det funkar så dåligt och är så jävla tidsödande att läsa och skriva i forumet och uppenbarligen görs inte ett skit åt problemet.

  Samma med att somliga av oss får frågetecken istf citattecken i våra inlägg. Det har fått mig att sen länge skippa citattecken mer eller mindre helt men vafan det borde ju gå att fixa till.

  För ett tag sen va det faktiskt en tråd www.familjeliv.se/forum/thread/80241428-bara-for-mig-fl-ar-sa-segt om att sajten segade och då svarade moderator att hen höll med och ?särskilt ikväll? och skulle ?lägga en blänkare till teknik om det?. Sen låste hen den tråden. Tröstlöst och under all kritik. :/

  Jag tycker också alla vi trogna FL-användare som envist fortsätter hänga här trots alla problem förtjänar ett uppriktigt svar (och helst att nåt görs åt forumets funktion så det kan leva vidare).
 • flygrl
  Tihi skrev 2020-03-16 18:43:40 följande:

  FL kommer att gå i graven snart det är ju helt uppenbart så var hittar vi ett motsvarande forum på svenska eller engelska?


  FDFMGA skrev 2020-03-16 22:40:04 följande:

  Det finns inget.

  Men man kanske kan söka tröst i följande formulering från Familjelivs ägare: "Vi brinner för att ta oss an nya utmaningar med ansvarstagande och engagemang som ledstjärnor ? alltid med resultatet i fokus.".


  Måste tyvärr hålla med FDFMGA här. Jag har tänkt som Tihi och sökt efter nåt alternativ och kommit fram till att det nog tyvärr inte existerar. Inte än iaf.

  Har funderat på om jag skulle skapa ett konto på Flashback som iofs är ett forum med många intressanta ämnen och diskussioner och där jag läser en del. Samtidigt ryggar jag också inför all skit som finns där i form av brutal rasism och annan inskränkthet, hotfulla människor, forumdelar om sånt som fruktansvärt groteska gore-filmer & bilder, pedofili mm. Vet inte om jag orkar konfronteras av det varenda dag då jag är en ganska känslig människa som lätt tar åt mig. :/

  Visst, jag är rätt hardcore på yttrandefrihet och tycker faktiskt det mesta ska kunna diskuteras MEN det innebär inte att jag själv vill ha med allt sånt att göra och deffo inte att vistas i ett samtalsklimat där det hetsas och förolämpas som fan. Jag uppskattar verkligen det mycket vänligare och mer civiliserade samhällsklimat som finns på FL och skulle villa fortsätta va just här.
  Solstickeflickan skrev 2020-03-22 18:01:29 följande:

  Vi borde starta ett nytt forum, som familjeliv men ett som verkligen fungerar!


  Det borde vi...men frågan är om vi orkar att utforma, starta och upprätthålla ett sånt forum?! Det är myyyycket jobb med sånt, inte minst att hålla rent i forumet så det inte spårar ur helt med hot och annat obehagligt och olagligt. Fast visst, jag stöder deffo tanken och det är inte alls min mening att så här på en gång avfärda den. Hur tänker du Solstickeflickan kring det här? Tror du vi klarar det?
 • flygrl

  FL är som alltid så jääääävla segt. Tar evigheter ladda sidor så man får försöka göra annat under tiden. Man tror fan knappt det är sant vilken tid det tar! Och sen det här att citattecken och accenter förvandlas till frågetecken för många av oss. :/

  Och inget görs och inte ens några svar kommer här i tråden eller liknande trådar från dom ansvariga. Känns som sagt som ett övergivet forum, en långsamt döende sajt. Synd för jag gillar forumet i sig.

 • flygrl
  FDFMGA skrev 2020-07-07 23:01:50 följande:

  Jag jobbade på ett företag en gång där ägarnas enda och kortsiktiga intresse var att tjäna så mycket pengar som möjligt - där hade jag en hopplöst omöjlig uppgift, att försöka få missnöjda kunder att blli mindre missnöjda.

  Vad säger man när man vet att inget kommer att ändras. Jag förstår att det inte kommer några svar från de som jobbar på Familjeliv i den här tråden. Det finns inget för dem att säga.

  Jag tycker det är lite mindre segt om man reserverar en webbläsare för enbart Familjeliv och ser till att den alltid är rensad från cookies, historik och liknande, men ser till att ha Adblock aktivt.


  Exakt så där dystopisk är också min bild av FL.

  Får väl prova ditt trick där med separat webbläsare för FL och se om det kan göra det lite mer uthärdligt.
 • flygrl
  FDFMGA skrev 2020-07-12 12:00:00 följande:

  Ja, vi som hänger på Familjeliv borde få 12 miljarder guldstjärnor i himmelen för vårt oändliga tålamod.

  Men någonstans finns det nog en gräns för allt och alla.

  If you're the owner of this website:The connection to the origin web server was made, but the origin web server timed out before responding. The likely cause is an overloaded background task, database or application, stressing the resources on your web server. To resolve, please work with your hosting provider or web development team to free up resources for your database or overloaded application.


  Jo, så är det väl MEN jag tänker inte ge upp än. FL ger mig mer än det tar än så länge. Definitivt är det så. Och jag tycker du ska hänga kvar du med!
  FDFMGA skrev 2020-07-12 12:31:14 följande:

  Det måste i så fall vara någon med god ekonomi och ett givmilt sinnelag, en moderator som kan kontraktera it-folk och köpa in vad nu teknikerna anser behövs för att Familjeliv ska fungera bättre


  Fast en moderator håller väl mest efter själva forumet så reglerna följs, lagbrott förhindras och det blir sjysst och lättanvänt för alla användare. Det kräver ju ingen välfylld plånbok eller avancerad koll på servrar och så. Att det sen utöver bättre ordning & reda i forumet också behövs teknisk uppgradering är en annan men minst lika viktig sak.
 • flygrl
  Anonym (Daniel) skrev 2020-07-12 12:19:17 följande:

  Någon person kan väl anmäla sig till ägarna att ideelt vara moderator för familjeliv.se


  Kanske är det nåt för dig?
 • flygrl
  FDFMGA skrev 2020-07-12 17:34:12 följande:

  Jag vet.

  Det var därför jag la till att det måste vara en filantropiskt lagd moderator till Daniels förslag - en som tillför forumet de dataresurser ägarna till Familjeliv uppenbarligen inte gärna vill att satsa


  Vi vänder blickarna mot skyn och väntar på ett under m a o. :P
Svar på tråden Varför fungerar familjeliv så dåligt?