• Forumvärd

    Varför fungerar familjeliv så dåligt?

    Hej! Kan ni sammanfatta det ni anser vara absolut viktigaste att åtgärda. Så ska jag pusha det vidare till teknik.

  • Forumvärd

    Tyvärr händer det ibland att någon bestämmer sig för att spamma forumet med otrevliga inlägg eller bilder. Det skedde igår kväll. Tråkigt och enormt onödigt men anmäl inlägg så rensar vi bort det så fort som möjligt. Tack på förhand!

  • Forumvärd
    molly50 skrev 2022-05-08 22:51:42 följande:
    Jag har anmält personer som spammar,provocerar och förstör trådar. Men har inte ens fått svar på om det vidtagits någon åtgärd.

    Hej! Du får alltid en bekräftelse på att vi mottagit ditt ärende och sedan en bekräftelse när ärendet är hanterat. Det skickas till den mejladress du reggat dig med.
  • Forumvärd
    KittyK80 skrev 2022-05-08 23:29:47 följande:
    Tycker inte att man kan säga "tyvärr händer det ibland" när det publiceras bilder på halshuggna personer. Tycker du det? Ni får väl börja med att omedelbart stänga av möjligheten att ladda upp bilder tills ni har resurser att kontrollera dem eller hittar annan lösning.

    Det är självklart beklagligt när någon väljer att spamma otrevligheter och som det är idagsläget så att det modereras bort. Att sitta och godkänna varje bild och inlägg innan det får postas tror jag är både enormt tidskrävande och i slutändan en resurserna. Det är inget som jag har något inflytande över men jag kan skicka förslaget vidare.
  • Forumvärd
    RebeckaZ70 skrev 2022-05-09 12:20:50 följande:
    Det stämmer inte.  jag har anmält inlägg som varit opassande och inte fått bekräftelse varesig det ena eller andra utfallet. Flera andra har sagt samma sak Om anmälda inlägg.
    Another wild hearted woman

    Kan det ha hamnat i "skräpmejlen"? Bekräftelserna går ut per automatik. Vi kan väl testa en sak? Anmäl detta inlägg så kollar vi.
Svar på tråden Varför fungerar familjeliv så dåligt?