• flygrl

    Varför fungerar familjeliv så dåligt?

    @Anonym (Anony­mously­)

    @EnAnonumius

    @Postman

    @Nandez

    Tack!

  • flygrl
    Anonym (Jaha) skrev 2021-05-16 22:44:17 följande:

    Va bra jag läste detta inlägg! Trodde det var min mobil det va fel på. Som jag svurit på den... förlåt min fina mobil <3


    Nandez skrev 2021-05-16 22:55:50 följande:

    Det fungerar bra om man inte är inloggad, märkligt


    Det där har jag läst några gånger i tråden nu så får väl testa nån gång. Fast är man urloggad kan man ju inte använda FL fullt ut så det är inget alternativ i längden MEN intressant ändå att sidan då skulle funka bättre.

    Jag drar mig också för att testa då det sen blir ett helvete ta sig in igen. Brukar bli automatiskt urloggad då och då och det är så f*****g meckigt och tidsödande ta sig in igen att man fan blir vansinnig.
  • flygrl

    Jag säger som flera andra att nu har det fan hänt nåt fantastiskt här. När man för lääänge sen helt gett upp hoppet att nåt skulle ändras till det bättre så börjat det helt plötsligt flyta på riktigt jävla bra. Det här kan inte ha kommit bara sådär av sig själv utan det är uppenbart att nån kompetent människa nu kavlat upp ärmarna och tagit i tu med problemen. Min teori att FL är en döende sajt ingen längre bryr sig om har kommit på skam och det gläder mig.

    Bra jobbat ni på FL (om ni nu läser det här!) och särskilt den eller dom som börjat få saker att funka igen! Riktigt jävla awesome!!!

  • flygrl
    Nandez skrev 2021-07-01 18:55:11 följande:

    Det rullar på så fint


    Ja, det måste fan va nåt fel. Jag tror jag anmäler det. :P
  • flygrl

    Underbart att FL numera funkar som det ska va gäller att ladda sidor och så, att det inte är sådär sjukt segt längre utan funkar som alla andra sidor man besöker. Nu vore det skönt om dom också kunde fixa så man = somliga av oss kunde skriva citattecken utan det blir frågetecken i stället. Citattecken verkar funka för en del men inte för ex. mig. Problemet gäller också för en del andra tecken men just citattecken är ju nåt iaf jag normalt använder ofta. Sen skulle jag också uppskatta om mina pm kunde få behålla styckeindelningen jag gör och inte dra ihop alltihop till en enda wall of words.

  • flygrl
    Anonym (Kvinna 55) skrev 2021-08-24 20:07:04 följande:

    Tycker det alltid funkat och känner inte igen problemen. Men Idol-reklamen spyr jag på....


    Tror du är undantaget som bekräftar regeln faktiskt.
  • flygrl

    @Anononym (dödsstöten): Ja, det har ju funkat rätt bra ett tag nu men ikväll fick man lite vibbar av hur det va tidigare. Citera verkar det ffa va vi som sitter på mobilen som har problem med. Ska testa från datorn imorgon och se om det funkar bättre.

Svar på tråden Varför fungerar familjeliv så dåligt?