Inlägg från: Anonym (Restaurang?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Restaurang?)

    Panikar över första dejt!

    Är det inte enklare att gå på restaurang, så slipper du oroa dig över det här (och annat)? Bara för att du åker till hans stad så behöver du ju inte åka till hans lägenhet.

  • Anonym (Restaurang?)
    Anonym (TS) skrev 2020-01-21 07:02:08 följande:
    Jag ska dit kl 18 och nej sexträff har jag absolut inga vibbar av att det är. Han är seriös och har inte yttrat ett ord som ens anspelar på sex när vi har skrivit till varann. Ja han kan ju absolut ha beställt hämtmat. Har aldrig gett blommor till en kille men nu vet ju jag att han älskar rosor... Hmm... Kanske inte är så dumt...
    Tycker att dina inlägg låter lite naiva (eller så är det jag som dejtat för mycket och blivit synisk). Att träffas hemma brukar helt klart innebära att sex förväntas, oavsett hur "seriös" mannen verkat innan. Därför väljer jag numera alltid att ses ute först. Finns ju verkligen ingen nackdel med det. Kan lätt bli så himla fel hemma. Hoppas mest att du inte ska bli besviken, då du verkar ha stora förhoppningar och funderar på present och allt.
  • Anonym (Restaurang?)
    Anonym (Charlotte68) skrev 2020-01-21 15:58:19 följande:

    Är det en generations/ålders-fråga? Måste man ta det som det ena eller det andra? När jag träffade min man hemma hos honom andra gången så tänkte jag inte att jag skulle TVINGAS till sex, men att det definitivt gav mer utrymme för det än om vi träffats på krogen, om vi bägge ville. ;)

    Nu blev det lite småhångel, men inte direkt sex. Fast hade jag (eller han) inte velat DET heller hade det ju inte blivit det.

    Självklart finns det män (och kvinnor) som inte tar ett nej på ett bra sätt, men de flesta är ju normala människor som kanske kan HOPPAS på sex, men tar ett nej eller ett »bara lite«.

    I efterhand berättade min man att han inte hade någon tanke på just sex. Han ville bara visa hur bra mat han kunde laga. :D


    Tror att det vanligt i nätdejtingvärlden att hemmaträff är lika med sex. Vet dock inte om det är åldersrelaterat. Dock tycker jag att dejting har förändrats mycket på de tio år sedan jag senast var singel, mycket mer att man träffar flera och mer sex och kk.
  • Anonym (Restaurang?)
    Anonym (TS) skrev 2020-01-21 16:33:31 följande:
    Som vanligt läser folk in mycket mer här än vad som behövs. Jag har inget emot om det blir sex, tvärtom. Jag är inte den som är den. Om han tänker likadant så fine! Jag är inte lika stressad som bör jag skrev trådstarten, men som tidigare har påpekats så är det såhär jag funkar i de flesta lägen när det sätts lite press - jag tänker på alla detaljer och vill att allt ska vara perfekt. Och ja, jag tänker att han spelar i en annan liga men det innebär inte att jag redan är kär. Jag är snart 40 år och har varit med om en del i mitt liv jag med vilket har gjort mig både luttrad och klok. Frågorna handlade om vad jag skulle ha på mig och vad jag skulle ta med. Kläderna är redan avklarade, men presenten känns fortfarande inte lika solklar. Hoppas nu att folk kan hålla sig till temat och kanske sprida lite pepp istället för att klanka ner på min förmodade naivitet och att jag mest är dum i huvudet (underförstått).
    Fast det var faktiskt skrivet i all välmening, för att jag inte ville att du skulle bli ledsen (precis som jag också skrev).

    Vad gäller present så hade jag i så fall också tagit med en flaska vin.
  • Anonym (Restaurang?)

    Jag tycker att det är bra att du bokar in fler TS. Berätta gärna hur det går. Ibland är det just de där som man inte förväntar sig så mycket av, som visar sig vara guldkorn. Personer med glassiga liv kan också vara väldigt upptagna (min erfarenhet i alla fall) och då kanske det trots allt är bättre med en vanlis.

    Hur som helst, lycka till med båda dejterna Skål

  • Anonym (Restaurang?)

    Jag tycker inte att du ska fråga, han verkar svår. Att han gett sådana signaler att han brukar tröttna (även om det var tänkt som någon slags "komplimang" till dig kanske?) är inte jättepositivt. Låt honom ta initiativ. Tror tyvärr redan nu att du lägger ner mer tankar/energi på honom än tvärtom. Det är aldrig en bra balans.

  • Anonym (Restaurang?)
    Anonym (TS) skrev 2020-01-29 12:46:18 följande:
    Håller med både Oj och JS! Bara dålig stil tycker jag. Höjdaren var iaf gått upp i rök helt, jag hittar inte ens våran konversation på dejtingsidan så antar att han raderat sitt konto??

    Nåväl, nu har jag en dejt inplanerad ikväll med en kille som verkar vara tvärtemot det vi nu har diskuterat! Han var snabbt tydlig med att han ville ses och vi bestämde både tid, plats och aktivitet direkt. Till skillnad från en annan dejt för ett tag sen, där vi hade skrivit i ca 1 månad innan vi faktiskt sågs, så har jag nu inte skapat mig en alltför tydlig bild av killen. Jag vet "hårda fakta" som jobb osv men har medvetet försökt att inte måla upp en person framför mig som sedan Inte stämmer överens med verkligheten. Med dejten jag skrivit länge med blev det en chock när vi väl sågs och verkligen ingenting stämde! Jag får se nu om jag har haft en bättre strategi med kvällens dejt eller om det finns nackdelar med det också.

    Det var för övrigt en del år sedan jag dejtade och det var också via nätet. Men oj så det har förändrats! Då var man glad om man fick till en dejt på flera månader, men nu verkar man kunna dejta hej vilt flera gånger i veckan och att det är helt ok!
    Eller blockerat dig, tyvärr.

    Låter spännande. Vad ska ni hitta på?Solig

    Ja saker och ting har verkligen förändrats de senaste åren. Tycker personligen att det är en tråkig utveckling, så har tagit bort mitt konto. Det passade mig inte. Träffat en man några gånger nu som jag inte träffat via dejtingsajt, men känner mig lite "dejtingskadad" så tar för givet att han samtidigt träffar fler.
Svar på tråden Panikar över första dejt!