• Mon 20 Jan 2020 19:25
    9929 visningar
    71 svar
    71
    9929

    Är min sambo otrogen?

    Hej!

    Har varit tillsammans med min sambo i snart 3 år och har tidigare inte haft några anledningar att misstro honom. Han är snäll, gullig, omtänksam och generös. Jobbar långa dagar som egenföretagare och har ständigt sin mobil med sig om det skulle ringa ang. jobb så det ser jag inte som någon konstig grej. Han känns inte som "typen" som är otrogen. 

    Han har ett barn med sitt ex, deras relation ska ha varit turbulent och det hände ofta tidigare att hon ringde och tjafsade via telefon - detta har dock inte hänt en enda gång det senaste halvåret. 

    I somras upptäckte jag ett paket kondomer i hans nattduksbord, lite konstigt eftersom att bara någon vecka tidigare hade vi upptäckt att vi inte hade några kvar. Det saknades en i paketet. Någon vecka senare upptäckte jag att ytterligare en saknades utan att vi hade använt oss av den. 

    Nu i förra veckan saknades plötsligt tre till, alltså är halva paketet borta. Jag konfronterade honom och han nekar såklart. Enligt honom vet han inte vart paketet kommer ifrån från första början, och påstår att ungen har hittat det och slarvat bort hälften - det ska alltså ligga ett halvt paket kondomer nånstans i mitt hus, men jag kan inte hitta det... Han säger att de säkert är jätte gamla, men de går ut i 2023, så de måste va inköpta efter att vi blev tillsammans. Första åren använde jag p-piller. 

    Dagen efter denna upptäckten ska jag tvätta några av hans kläder och hittar två kondomer i hans byxficka. Det är samma "serienummer" och utgångsdatum som på paketet i nattduksbordet. Konfronterar honom igen och han nekar fortfarande. Säger att de måste ha legat i fickan i flera år, för han har inte använt dom byxorna på flera år då de har varit för små. Stämmer i och för sig att jag inte har sett honom i dom, men nu låg de alltså i en påse tillsammans med en tröja på golvet i sovrummet..Och som sagt, kondomerna kan inte va äldre än 2018... Han säger saker som "Varför skulle jag vara kvar här om jag ville vara med någon annan, det är inte jag som förlorar på om vi går skilda vägar." 

    Ytterligare en upptäckt gjordes i samband med det senaste "fyndet", men detta har jag dock inte konfronterat honom med än. Jag upptäckte att en sexleksak (som jag egentligen inte har funderat på att den har varit borta) helt plötsligt låg i lådan i garderoben igen. Kollade bara eftersom jag reagerade på att lådan stod annorlunda än den gjorde sist jag va i den garderoben. Kan tillägga att det inte är en leksak man använder ensam.. 

    Vad tycker ni, ska jag konfrontera honom och fråga vilka äventyr leksaken har varit på, eller ska jag avvakta och försöka få flera konkreta bevis (och hur ska jag lyckas med det isåfall?) 

  • Svar på tråden Är min sambo otrogen?
  • Mon 20 Jan 2020 19:31
    #2

    Tyvärr ganska svårt då han i princip alltid har den med sig ifall hans anställda ringer och behöver vägledning på jobbet tx.. Rynkar på näsan Han kan till och med prata i den i duschen ..

  • Mon 20 Jan 2020 19:34
    #3
    boandersson skrev 2020-01-20 19:27:41 följande:

    Låter väldigt suspekt tyvärr. Kan du komma in i hans mobil och snoka?


    Tyvärr ganska svårt då han i princip alltid har den med sig ifall hans anställda ringer och behöver vägledning på jobbet tx.. Rynkar på näsan Han kan till och med prata i den i duschen ..
  • Mon 20 Jan 2020 19:52
    #6
    Anonym (lycka till) skrev 2020-01-20 19:39:44 följande:

    Hej TS!

    Jag brukar inte skrika otrogen, men det är onekligen misstänkta handlingar och beteende. Han har med största sannolikhet använt kondomerna, antingen med någon annan eller sig själv (det är enda förklaringen jag kan komma på, att han typ lekt med sig själv, kondomerna och sexleksaken).

    Jag skulle nog ligga lågt, och leta mer slutgiltiga bevis tex meddelanden. Har du någon som helst aning om vem han kan vara otrogen med? Vilka kvinnor har han i sitt liv förutom dig?

    Hur är relationen i övrigt? Tar ni hand om varandra? Har ni sex?


    Hej!

    Jo jag känner likadant, misstänker inte sånt i första taget, bl.a därför jag inte tog upp det redan i somras när det började bli konstigt, men nu känns det verkligen inte bra.. Jag vet inte riktigt vem det skulle va, han har någon tjej anställd men om jag ska drömma utifrån hur hans ex ser ur och även jag (även fast vi är ganska olika) så är hon inte riktigt vana typ. Har funderat på exet, deras största problem va att hon störde sig på att han jobbar så mycket, nu skulle det ju inte va så att hon behöver störa sig på det om dom bara bestämmer tid och träffas för sex ???? jag jobbar också mycket med eget företag så för oss har det inte riktigt varit något bekymmer.. Relationen i övrigt är bra, vi har det mysigt och hjälper varandra om det behövs i jobbet (liknande företag). Vi har inte haft jätte mycket sex senaste halvåret och när jag tar upp det så menar han att det är för att jag inte tar initiativ, vilket kan stämma till viss del då jag är lite obekväm med att göra just det, dock har vi sex på hans initiativ och han avstår inte när jag väl tar initiativ.
  • Mon 20 Jan 2020 19:57
    #7
    Anonym (Nn) skrev 2020-01-20 19:40:31 följande:

    Hm... du är säker på att han inte kört nått eget då? Vad ere för leksak egentligen? Kanske han sätter på en kondom på leksaken och sen ja...

    Vilken hemsk sak att säga till den man påstår sig älska, att han inte skulle förlora nått på att ni går skilda vägar?

    Fortsätt håll ögonen öppna, låter tyvärr som att han inte är helt ärlig... men om man är otrogen, skulle man verkligen vara så klumpig då?


    Nja, det är typ en penisförlängare, lite svår att stoppa in nånstans om den inte är fylld med något om man säger så.. Vi har aldrig använt den så den kan liksom inte ha hamnat nånstans och att han har hittat den o lagt tillbaka den i lådan heller riktigt.. Ja det känns väldigt klumpigt (vilket han själv säger också) men samtidigt är han smart och jä**igt bra på att prata så känns som att han skulle kunna göra så bara för att han vet att han skulle kunna prata bort det..
  • Mon 20 Jan 2020 20:16
    #9
    Anonym (Haha) skrev 2020-01-20 20:13:39 följande:

    Hahah en penisförlängare!? Skulle också vara otrogen om min sambo kände att hon behövde ha en sådan på mig. Visste inte ens att sådant fanns, haha va sjukt


    Haha ja det är ju inte jag som har köpt den som sagt utan nåt han hade med sig när flyttade in. Så som jag skrev har vi aldrig använt den ????????
  • Tue 21 Jan 2020 07:49
    #15
    Anonym (Leksaken) skrev 2020-01-21 00:30:04 följande:

    Alltså den där förlängaren är väl ändå en sån man sätter på mannens k*k (en strapon med hål/utrymme i så kan han sen ta dig med den på. Eller? Om det är en sån så kan han visst använda den på sig själv. Där bak! Mååånga män tänder sexuellt på att få nått där bak. Kanske därför som han använder kondom, för hygien skull??


    Jo du kan iofs ha rätt i det. Känns bara konstigt att den återvänder samtidigt som det finns kondomer i ett par byxor som ligger i en påse på golvet ???? måste ju haft med det någon stans
  • Tue 21 Jan 2020 07:53
    #16
    Anonym (.) skrev 2020-01-21 00:57:09 följande:

    Jag hade nog gissat att han fyller penisförlängaren med något, typ en lagom morot eller något annat styvt och därefter sätter på en kondom, och leker med den själv där bak. Men skäms för mycket för att erkänna. En kondom på så blir den hygienisk och enkel att hålla ren. (Talar av egen erfarenhet....).

    Däremot så borde det finnas glidmedel, vaselin eller nån olja för att få glid. Annars funkar det inte så bra.

    Fattar inte varför kondomerna hamnade i byxorna som aldrig används? Känns ju knepigt i och för sig att de byxorna låg framme om de aldrig används. Något saknas i hans historia.

    Summa summarum så känns det ju som att han ljuger om något. Och det är ju lite allvarligt i sig, även om han inte varit otrogen.


    Ja, det tänkte jag inte ens på.. men som du säger - konstigt med kondomerna i byxorna som aldrig används. O såg inget glidmedel eller liknande . Kämns ju bättre att erkänna det än att bli misstänkt för att va otrogen kan jag tycka.
  • Tue 21 Jan 2020 08:14
    #19
    +1
    enable007 skrev 2020-01-20 23:01:17 följande:

    Lita på han ! Livet är för kort för att slösa tid med såna bekymmer ... lyssna inte på vad folks skriver !! Trust me


    Vad ska jag tro då? Det han säger hänger inte ihop för 5 öre.. tycker snarare att livet är för kort för att slösa tid med någon som ljuger om det nu är så ????
  • Tue 21 Jan 2020 08:17
    #20
    Anonym (f) skrev 2020-01-21 08:14:06 följande:

    Fast han kan ju ha tänkt att man inte lägger märke till sånt.

    Han kanske plockat någon förr utan att ts tänkt på det.


    Nä precis, jag har ju aldrig tidigare visat misstanke mot honom, och de första kondomerna försvann ju utan att jag sa något så han kände nog att det inte va något jag skulle upptäcka skulle jag tro
Svar på tråden Är min sambo otrogen?