Inlägg från: Anonym (Han gillar att få den i röven) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Han gillar att få den i röven)

    Är min sambo otrogen?

    Lugn nu.. Han gillar förmodligen som mån sa att få den i 2:an och skämms över att säga det till dig.. Är ni öppna med erat sexprat.. Skulle han våga säga en sån sak till dig?

  • Anonym (Han gillar att få den i röven)
    Sirisss skrev 2020-01-21 13:09:46 följande:

    Jag skulle tro att han skulle föredra att berätta det framför att bli anklagad för att vara otrogen iaf. Vet inte hur känsligt det är för killar med en sån grej, men jag skulle inte bry mig direkt om det nu va så, och den uppfattningen borde han ha fått om mig efter 3 år ihop skulle jag tycka


    Ja det där vet ju bara du hur pass öppna ni är för varandra när det gäller sex.. Men jag tycker nog att du ska i sånna fall konfrontera honom när det gäller de här sakerna.. Det är ju faktiskt jäkligt fishy i sånna fall.. Men det där med leksaken.. Inte fan lånar man väl sin sambos stav och går loss på nån annan med den.. Asså skulle du själv vilja använda en beggad dildo?

    Men ända sättet att få veta är ju att skaffa bevis och ställa honom mot väggen!

    Förklara hur du känner så noggrant du kan så han förstår att det är allvar.. Det är ju inte kul att bli anklagad om han är oskyldig!
  • Anonym (Han gillar att få den i röven)
    Sirisss skrev 2020-01-21 19:03:04 följande:

    Nä det känns ju inte som nåt nån skulle uppskatta precis ???? får nog ta upp det, känns som en svår grej att hitta på en bortförklaring till på styrt, o tänker att jag kanske märker om han tar tid på sig att hitta på nåt innan han svarar. När jag har tagit upp de andra grejerna har det verkligen känts som att han inte tar mig på allvar.


    Ja verkligen.. Du får nog kanske försöka att inte låta anklagande, hur nu det ska gå till.. Men det är ju jäkligt lätt att man går in i försvarsställning när man blir anklagad och då kan ju lögner komma bara för att liksom!

    Hur som hoppas det löser sig för dig på bästa sätt!

    Men i värsta fall.. Så är singel livet inte så tokigt även om det suger att bli sviken!

    Ähh det där var ett klent försök att trösta sorry!!!
  • Anonym (Han gillar att få den i röven)
    Sirisss skrev 2020-01-22 13:21:11 följande:

    Tack för peppen ändå! Jag la fram det så fint jag kunde igår kväll, han förklarade leksaken med att han hade lagt den upp i en hylla i hans garderob under jul då hans barn och en del andra barn va här ifall de skulle gå in o hitta den i garderoben (lådan står längst ner i skåpet) då det va den enda grejen däri som dom skulle kunna koppla va det är eftersom den ser ut som en snopp.. sen hade han hittat den när han skulle ha kläder nån dag o lagt ner den i lådan igen. Kändes inte som han behövde lång betänkningstid eller så så det kanske är sanningen..? Har ju inte varit i hans garderob o rotat mer än att jag har lagt in lite tvätt o så så kan ju vare sig bekräfta eller avkräfta detta.. Barnen är såna som rotar överallt o släpar fram o gömmer grejer osv, så det skulle kunna va troligt att han kunde tänka så. Men det förklarar ju fortfarande inte kondomerna i byxfickorna eftersom dom aldrig används och det kan inte va gamla kondomer utan är samma datum osv som på dom i nattduksbordet . Så jag blev väl inte sådär super mkt klokare skulle jag vilja säga..


    Låter ju rimligt det där om dildon i alla fall.. Men som du säger frågan kvar står om kådisarna.. Du får nog helt enkelt ha lite koll.. Sjukt jobbigt att behöva gå omkring och tänka att han är otrogen.. Men utöver kpdisarna.. Har han mått ändrat beteende? Känns han hemlighetsfull.. Tänker på som mån sa det där om mobilen.. Är det nått annat du har reagerat på?

    Jo var han över mycket eller är borta mer än normalt?

    För är han nu otrogen ska det ju så klart finnas tid till att vara det åxå!
  • Anonym (Han gillar att få den i röven)
    Sirisss skrev 2020-01-22 16:00:15 följande:

    A det är ju jobbigt.. Nej inte nåt speciellt jag lägger märke till. Han åker till jobbet ca 5.30-6.00 och kommer hem vid ungefär 20-20.30 (om han inte ska ha barnet någon em, då åker han ju ifrån dom timmarna men kommer ju hem desto senare eftersom han jobbar ikapp den tiden han spenderar med det) , har alltid varit så.. dock är han ju sin egen chef och jag tror inte hans anställda undrar ifall han ska åka o "kolla" nåt under dagen så han är ju ganska fri så sett med sina dagar. Jag får nog helt enkelt välja att släppa detta ett tag, men hålla ögonen öppna ifall det skulle dyka upp något annat suspekt. Risken är ju nu när jag har tagit upp detta att han blir mer försiktig om han nu är otrogen.. varför inte bara säga att man har runkat med kondomerna typ, är ju ändå en del som fattas liksom så nånstans har dom ju tagit vägen... alltså sjukt jobbigt att inte veta !


    Ja det är konstigt att han inte skulle våga berätta något för dig om ni ändå är öpna för varandra.. Hur är ett förhållande i övrigt.. Är ni kärleksfulla, är det ett stabilt förhållande?

    Det finns ju en möjlighet att han är binyfiken och inte vågar berätta att han har vart med en man.. Hur gammal är ni och hur länge har ni vart ihop?

    Hoppas att det inte är något överhuvudtaget.. Du verkar va en bra tjej ju =)
  • Anonym (Han gillar att få den i röven)
    Sirisss skrev 2020-01-23 06:55:19 följande:

    Tycker det är bra i övrigt, inga stora gräl, men kan ändå ha diskussioner. Det är väl något mindre sex än när vi träffades i början, men inte så att någon av oss nekar den andra om den tar initiativ. Vi har snart varit ihop i 3 år, bott ihop i typ 2 av dom. Jag fyller 28 och han är 33.

    Tack, jag hoppas också att jag bara är paranoid, men det skulle kännas bra att få svart på vitt..!


    Låter ju som ni har det bra på det stora hela.. Hoppas det löser sig snart.. Lycka till.. Vill du får du gärna uppdatera om någonting händer!

    Håller tummarna för dig =)
  • Anonym (Han gillar att få den i röven)
    Sirisss skrev 2020-01-23 07:38:25 följande:

    Tack , det ska jag göra ! Och tack för hjälpen ! :)


    Vet inte om jag har hjälp så mycket.. Men var så god =)
  • Anonym (Han gillar att få den i röven)
    Anonym (Blää) skrev 2020-01-28 21:53:20 följande:

    Hur kan man kolla något via ett Google konto? Han pratar ju antagligen via sms, whstsup, fb el instagram, Mail används väl rätt sällan numera? Är han dessutom så smart som han verkar som raderar han väl inläggen.

    Hur kan hon spåra mobilen utan att han ser det? Han kan ju stänga av den när han åker till älskarinnan el också träffar han henne på jobbet


    Har han en Android mobil.. Kan man gå in på Google Maps och kolla på hans tidslinje om han har platsangivelse aktiv.. Där ser man hur man har rört sig under dagen.. Vet inte hur långt bakåt den loggar men upp till en vecka minst!
Svar på tråden Är min sambo otrogen?