Inlägg från: Sanna1978 |Visa alla inlägg
  • Sanna1978

    Jag hade nog också letat lite till efter "bevis, tecken" osv. En kompis kille höll på med en annan kille i flera år bakom ryggen...behöver inte vara en tjej även om det oftast är det. Lycka till kram!!

  • Sanna1978
    Sirisss skrev 2020-01-21 16:42:24 följande:
    Så jäkla svårt att typ låtsas som ingenting bara .. men får nog försöka med det då ???? kan man ta upp det med leksaken eller ska jag släppa det så länge också tro ?
    Förstår hur du känner! :( Men som en skrev ovan: Kondomerna i fickan och deras utgångsdatum är det mest suspekta nästan. Sexleksaken KAN ju varit tänkt till er. Hur gör han med sin mobil hemma? Låter han den ligga framme? Eller bär han ständigt med sig den? Hur gör han när han går o duschar? Kram!
  • Sanna1978
    Sirisss skrev 2020-01-22 13:25:32 följande:
    Ja jag har fått en förklaring på leksaken nu som jag varken kan bekräfta eller avfärda direkt, men just kondomerna i fickan blir jag inte klok på, o det enda han säger är att han inte vet hur dom har hamnat där... Han har telefonen ständigt med sig, även när han duschar, men det har han alltid haft så just den biten är inte så konstig. Han måste va anträffbar för sitt jobb hela tiden och svarar alltid i telefon om nån ringer, så han kan även prata i den när han står i duschen..
    Kolla om han "smyg-tar-upp" tel när  han kollar sms. Oavsett vara anträffbar hela tiden, det skall min sambo också vara men en dusch utan tel tar han ;) Farligt med elektriciteten också. Försök hålla lite koll ;) Hoppas han är trogen :)
  • Sanna1978
    Sirisss skrev 2020-01-22 16:03:40 följande:
    Mm, det kan man tycka att han också borde kunna :p Ska försöka hålla lite koll, tack :)
    Hoppas sååå för din skull att han är ärlig stor kram!! :)
  • Sanna1978
    Sirisss skrev 2020-01-23 06:55:19 följande:
    Tycker det är bra i övrigt, inga stora gräl, men kan ändå ha diskussioner. Det är väl något mindre sex än när vi träffades i början, men inte så att någon av oss nekar den andra om den tar initiativ. Vi har snart varit ihop i 3 år, bott ihop i typ 2 av dom. Jag fyller 28 och han är 33.

    Tack, jag hoppas också att jag bara är paranoid, men det skulle kännas bra att få svart på vitt..!
    Exakt, svart på vitt så du kan slappna av! Men går det inte att sätta dig ner och tex säga att du ändå tycker detta med kondomerna i byxorna är konstigt, att det inte rimmar med det han säger? Att du vill kunna släppa det hela? Men förstår inte lätt ta upp det igen. Svårt!
  • Sanna1978
    Sirisss skrev 2020-01-23 09:10:36 följande:
    Försökte säga det om kondomerna i fickan när jag tog upp det med leksaken, men får bara till svar att han inte vet varför dom är där och att han fattar att det verkar konstigt, men inte har nån bättre förklaring.. jobbigt att gå runt o va osäker, o även att tänka nu när jag har tagit upp det att han kommer va mer försiktig om det nu är så att han är otrogen.. känns som enda alternativet är att kolla telefonen, men det känns både som att det kan va svårt/risky och som att det är lite "fel" om du fattar :|
    Förstår precis, ang smygkolla tel., men tänk såhär: Han ger inga 100%:iga svar, inga 100%:iga förklaringar, att en gång kolla kanske kan få dig (förhoppningsvis)lugn eller så hittar du (förhoppningsvis EJ) ngt i den som verkar skumt. Men förstår man känner inte för att snoka om man inte har mer "bevis" etc., men 2 kompisar tjuvkollade och ingen av dem är tillsammans med dessa killar längre, om du förstår hur jag menar. Men många ggr finns naturliga förklaringar även om de är lite "luddigt" detta scenario ni har. Lycka till med allt! Kram igen!
Svar på tråden Är min sambo otrogen?