Inlägg från: Anonym (Hedvig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hedvig)

    Är min sambo otrogen?

    Hej ts!

    (Endast läst ts i tråden och lite här och var av andras kommentarer).
    Jag är en sådan som verkligen inte brukar skrika "otrogen" här på FL utan istället försöka vrida och vända på allt för att hitta andra logiska förklaringar, men här är det en sak som verkligen "stör" mig och det är kondomerna du hittade i hans byxficka.

    Allting annat går, enligt mig, att hitta andra (om än lite konstiga, men livet kan vara så ibland, det kan ex vara som någon annan påpekade att han lekt med sig själv och skäms för det) logiska förklaringar till.
    Tom sexleksaken, kan mycket väl varit så att han "testat" den själv, antingen där bak eller också där fram på sig själv för att ha verklig koll på hur den fungerar innan han föreslår att ni skall använda den gemensamt. Kondomerna kan också inköpts av någon sådan anledning, lek med sig själv.

    Däremot kondomerna i byxfickan - nej det låter märkligt, om du nu är säker på att kondomerna är "färska" och inte faktiskt flera år gamla?
    Jag undrar också om de "för små byxorna" , du har aldrig sett honom i dessa, betyder de att han inte ens får de på sig, eller är de hans "sexy-pants" dvs smala så han känner sig sexig i dem (men kanske inte bekväma att ha annars)?

    Jag skulle inte konfrontera honom vidare just nu, utan bara hålla "ögonen" öppna. Det bästa vore om du på något sett kunde "utmana" honom på skoj att ta på sig byxorna, för om han då verkligen inte får på sig dem (alltså bara som ett skämt: "haha, jag tror inte du får på dig de där? ska vi slå vad?" och inte som en anklagelse) och om han då verkligen inte får på sig byxorna skulle jag, om jag var du släppa saken helt tills vidare.

    Men det är som sagt kondomerna i byxfickorna som annars är väldigt svåra att hitta en bra förklaring till som inte innefattar sex utom huset.

  • Anonym (Hedvig)

    Ts, du skrev att han "gått ned några kilon nu", innebär det att du märkt att han förutom gått ned i vikt, börjat träna, bry sig mer om sin kost och sina kläder än tidigare (sedan i somras då i så fall)? I så fall kan det tyvärr vara ett varningstecken också.

Svar på tråden Är min sambo otrogen?