Inlägg från: Anonym (kille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kille)

    Kvinnliga incels

    Som svar på din fråga om det finns kvinnliga incels, dom kallar sig för feminister, 


    Men utan nyfeminismen, hade jag fortfarande trott att lägga ned energi, tid och pengar på en kvinna för att skaffa familj som sedan spricker för att hon är missnöjd och hon använder barnet som en hämnd och ett kontrollmedel som ett nästa steg i livet.


    FY FAN VA JAG ÄR GLAD ATT JAG SLIPPER DET!


    Tack feminismen.


    Även om feminismen förstört en generation av kvinnor, vilket är hemskt. Jag hoppas att dom kommer att få bra och fruktsamma liv även som ensamna.


    Det hat som råder där är illa, och mot reaktionen har blivit incels. Det är inte heller bra. Jag bara hoppas att dom kommer till sina sinnens fulla bruk igen och inser att dom inte behöver en kvinna, för en kvinna behöver en man mer än vad en man behöver en kvinna. 


    Man måste släppa saker för att kunna gå vidare i livet och vara lycklig. Och det behöver inte betyda att man har en partner. Det börjar ju hos sig själv först.


     

  • Anonym (kille)

    Det spelar ingen roll i vilken gruppering du sätter dig i, om budskapet är hat, så är det hat. Uppfattas det som hat, så är det hat.


    Och det finns kvinnor som kallar sig för femenister som gärna skulle vilja se spädbarn med snopp dödade vid födseln. 


    Så det är lika dant där.  Personligen, oavsett hur grov jag skulle kunna vara, så skulle jag inte ens skämta om att hugga huvudet av bäbisar baserat på sina kön. 


    Förespråkar du fördom och förtryck åt något håll, så är du en idiot. Och skall behandlas som en sådan. 


    Jag har själv fått ta emot min beskärda del av skit från att jag var liten, genom hela tonåren och ibland som vuxen.  Från kvinnor och män, men, visar man lite oberäknelighet och en gnutta ostabillitet med en uns underbetonat hot så brukar folk inte försöka. 


    Dock så har idealister och aktivister har ju inte den intelligensen, jag tror att dom ligger ganska högt på spektrumet vilket gör att dom inte förstår sociala uttryck. Där får man gå ett steg längre och varsko. 


    VIlket fler borde göra. Sluta ta skit från idioter. Vare sig anledning, om du är tjock, rödhårig, svarthårig, mager kvinna, man. Säg ifrån på skarpen. Och är det offentligt skäm ut dom extra mycket. Så gör jag.  Och har du hatiska tendenser, ta reda på vad dom grundar sig i och ta bort dem. Speciellt när du fyllt 18, då du har ett ansvar mot samhället och dig själv att inte vara ett vandrande psykfall. Klarar  inte en individ av det, så borde den sitta på ett hem och lära sig dessa verktyg tills att en sådan individ faktiskt kan hantera sig själv.


                                              

Svar på tråden Kvinnliga incels