Inlägg från: Anonym (Oktober) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Oktober)

    BF Oktober 2020

    EllaLo skrev 2020-02-12 08:25:52 följande:

    Ja jag hoppas på det! Såg att jag noterat tempdipp 21/1(över en vecka efter första positiva äl test) kanske var det när ägget fäste? Isåfall är det inte konstigt att jag fick negativt 23/1 på gravtest utan plussade först en vecka senare. Hoppas hoppas :)


    Ja då låter det helt logiskt att du fick ett negativt test den 23 jan :)
  • Anonym (Oktober)
    Saima17 skrev 2020-02-12 15:47:31 följande:

    Har vul nästa vecka torsda.. e idag 6+2 eller 6+6 beroende på vilken app man går efter.. mår illa men han åxå haft flyttningar me lite blod i.. men hade lila me sonen så är ändå rätt lugn..


    Jag hade samma med dottern i flera omgångar! Då har du vul dagen efter mig. Känns som en evighet tills fredag faktiskt :)
  • Anonym (Oktober)
    Saima17 skrev 2020-02-13 17:23:16 följande:

    Jo ja hadd så me sonen å.. va extra stilla å lugn å försiktig idag å ha int haft nå såna flyttningar nu. Ja en vecka kvar.. håhå.. tur vi har mkt program månda tisda så går d fort sen :)


    Dagen innan mig menade jag ju såklart. Är lite förvirrad numera!

    Ja en vecka går nog rätt snabbt om man har lite att göra :)
  • Anonym (Oktober)
    Sslund skrev 2020-02-13 20:38:03 följande:

    Hoppar in här! Plussade för en vecka sen, BF 12/10, är i 5+2 idag :) Var hos mitt första besök hos BM igår, första gången jag är gravid och känns som jag inte har en aning om något och besöket hjälpte inte så mycket tyvärr. Verkar vara många av er som gör VUL, min BM sa inget om detta till mig? Bör man göra detta? När gör man första UL? Fick bara en ny tid i v12 men då skulle det bara tas blodprov å lite sånt, inget mer... Mycket frågor men är så ny på detta, googlar och googlar men blir inte mycket klokare????


    Nej tidiga VUL är inte rutin. Jag personligen betalar privat för det för att jag vill se om något finns där. Är säkert mitt kontrollbehov som ligger till grund för det.

    Med dottern gjorde vi inom ramen av landstingsfinansierad vård KUB i vecka 13, blev erbjuden av Stockholms län även om vi inte var över 35. RUL i vecka 19. Ett ultraljud för att se om det var huvudet eller rumpan hon kilat fast under revbenen och ett tillväxtultraljud. Utöver detta gjorde vi ett privat VUL i vecka 6+3 av samma anledning som jag kommer att göra det nu.

    Gällande att du inte kände dig mycket klokare så känns det lite som att BM räknar med att vi tar reda på mycket själv via Internet. Så om du känner att du får dåligt med information så är det bara att ställa en massa frågor. Antingen till BM eller här där vi som redan gjort allt en vända säkert kan hjälpa till lite :)
  • Anonym (Oktober)
    Tuvix skrev 2020-02-16 14:13:10 följande:

    Ska ni ta tidigt UL (betala själva) eller vänta till RUL?


    Jag ska göra ett nu nästa vecka. Kommer vara i vecka 6+6. Det är det enda utöver KUB och RUL jag planerar göra men sen vet jag ju att det ändå kan bli fler av diverse anledningar.
  • Anonym (Oktober)
    Sofieelises skrev 2020-02-17 17:14:00 följande:

    Om någon vill vara med i en hemlig dold Facebookgrupp för oss med bf i oktober så skriv privat meddelande till mig här på Familjeliv med din mejl (den mejl som är kopplad till Facebook) så skickar jag inbjudan till gruppen. Vi är ett 20-tal nu och vi kommer nog att vara en lite mindre grupp som följs åt :) (ingen kan se att ni är med).


    Skickade ett meddelande för någon timme sedan. Jag skulle gärna vara med i en mindre grupp.
  • Anonym (Oktober)
    Bellsss skrev 2020-02-18 00:37:17 följande:

    Hoppas att det löser sig till det bästa, du måste ju fått en tid för uppföljning? <3

    Blev lite nervös, jag ska på vul i v.6+3 och då sa min specialistgyn att man ska kunna se/höra ett litet tickande hjärta. Vill inte göra vul om så inte är fallet.


    Jag gjorde vul med dottern i vecka 6+3 och såg hjärtat :) Risken när man gör Vul så här tidigt är att man kanske inte är så långt gången som man tror och därför inte ser hjärtat utan att det för den skull behöver vara något fel. Nu vet jag inte om du kanske gjort IVF, då har man ju stenkoll på hur långt gången man är och då ska man absolut kunna se något i 6+3.
  • Anonym (Oktober)

    Har vul idag och är så nervös. Hela den här graviditeten känns annorlunda än förra gången. Ingen molvärk men mer smärta i magen så jag förbereder mig på det värsta känns det som.

  • Anonym (Oktober)
    EllaLo skrev 2020-02-21 05:46:19 följande:

    Håller tummarna för dig <3!


    Tack snälla <3
  • Anonym (Oktober)
    EllaLo skrev 2020-02-21 05:46:19 följande:

    Håller tummarna för dig <3!


    Det gick bra idag. Såg det lilla hjärtat fladdra på skärmen. Är enligt mätning i vecka 6+5 så jag hoppade 1 dag bakåt.
  • Anonym (Oktober)
    EllaLo skrev 2020-02-21 18:32:50 följande:

    Har haft bruna flytningar i två dagar nu. Det kommer väldigt lite, mindre än ett kryddmått typ. Molat lätt till medel några dagar men har inte ont. Hoppas det inte betyder något :(...


    Även jag har haft det denna vecka (2 ggr) och mitt VUL igår gick ju bra ändå :)
  • Anonym (Oktober)
    EllaLo skrev 2020-02-22 07:23:45 följande:

    Åh skönt att någon mer haft det! Visst är det så att man kan få blödning kring datumen man skulle haft sin mens på egentligen?


    Precis, har läst att det är rätt vanligt nu när jag googlade efter mina blödningar. Hade ju även så här med dottern två gånger :)
Svar på tråden BF Oktober 2020