Inlägg från: SweetCA |Visa alla inlägg
  • SweetCA

    Primolut Nor

    Tog primolut för att få igång mensen (pcos) första gången var ett rent helvete och jag blev upprörd för inget alls. Finnar, arg och ledsen. Andra gången blev det bättre (mindre biverkningar) och tredje nästan inget så förhoppningsvis blir det bättre följande gånger om du behöver ta det. 

  • SweetCA
    Myhanna skrev 2020-01-24 17:09:13 följande:
    Jaha kan det vara så? Hoppas, men vet i sjutton om jag vill ge det någon andra och tredje chans, har mått hemskt dåligt av en spiral länge som jag tog ut och har sedan mått jätte bra i mellan ägglossning och mens, känner igen mig själv, har fått tillbaka livsgnistan osv. Men så är det ju ändå besvär kvar vid ägglossning och mens så nu skulle jag testa Primolut, har provat den när jag var ung för att förskjuta mens vid utlandsresa/solsemester och minns inte att jag mådde dåligt på något sätt, men sådant kan ju förändras med åldern.

    Jag förstår inte hur den ska hjälpa mig heller? Nu började jag på dag 16, få hade jag redan haft ägglossning och mått dåligt i det, nu hade jag börjat må bättre? Vad hjälper den mig då? Ja kanske precis innan mensen kommer igång då, att jag mår bättre? Men jag mår ändå sämre vid ägglossning än precis innan mens.
    Det finns kanske andra mediciner som kanske kan hjälpa dig med pdms, har ingen erfarenhet alls av det men det låter lite konstigt om du mår dåligt vid andra tider. Gå till någon annan som är specialist på ditt problem! 
  • SweetCA
    Myhanna skrev 2020-01-25 01:20:41 följande:

    Hur menar du med "det låter lite konstigt om du mår dåligt vid andra tider"


    Att du mår dåligt vid äl istället för innan mens och att du ska ta prim när du börjar må bättre
Svar på tråden Primolut Nor