Inlägg från: Anonym (jury) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jury)

    Misstänkt missbruk

    Anonym (Trött) skrev 2020-01-26 11:20:22 följande:

    Har hittat rizlapapper bla, någon postit med en weedsort. Han sa i somras att om han inte skulle haft oss skulle han sålt gräs pga man träffar så intressanta människor, mobilen är hemlig, pengarna slut 2 v efter lön varje månad, trycker i sig sötsaker, använder nezeril nässpray, blivit av med 4 jobb på ett halvår, kollegor som ringer och frågar om han har ladd att sälja, humörsvängningar


    Som helhet tycker jag det verkar sannolikt att han fortfarande använder cannabis bakom din rygg. Inget av detta är ju bevis, men du behöver inga solklara bevis i en vårdnadstvist. Nämn bara att du känner oro för dina barn pga dina misstankar omkring fortsatt drogberoende, hans diagnos och allmänt otillförlitliga beteende.
  • Anonym (jury)
    Anonym (Hold my beer) skrev 2020-01-26 12:52:22 följande:
    Du har ju totalt fel. Klart man måste ha bevis i en vårdnadstvist, just för att rätten så långt det är möjligt vill se att man har gemensam vårdnad. Det ska väldigt mycket till innan ts får ensam vårdnad, även om exet röker på så kanske inte ens det räcker.
    Nej, man måste inte ha bevis i vårdnadstvister. Det är ingen rättegång där man skall betraktas som oskyldig utan bevis. Det gäller bara att framstå som den som är mest tillförlitlig och bäst för barnen. Och här är exet i underläge, genom sin diagnos, sin dom och vägran till att medverka till drogtest. Om det räcker till ts uppnår ensam vårdnad är en annan fråga. 
Svar på tråden Misstänkt missbruk