Inlägg från: Anonym (RealLifeMaxPower) |Visa alla inlägg
  • Anonym (RealLifeMaxPower)

    Man som drar sig undan

    Alltså, jag har varit i din mans position, både på grund av min frus obefintliga lust och på renodlade missförstånd. Jag vet att det finns två saker du kan göra för att lappa ihop det ni har, men det kommer att krävas en del jobb.

    Notera, jag kommer hör skriva om att ha sex trots att lusten inte riktigt finns där, så en rejäl triggervarning och brasklappen att detta (som jag tolkar inlägget) är något som du, TS, är villig att lägga lite energi på.

    För det första; kommunicera! Låt honom veta att du vill vilja, att du uppskattar hans sällskap, hans ansträngningar och honom i stort. Prata om din lust och vilka åtgärder du tar till för att lösa situationen. I detta ligger förstås också att du måste göra allt du kan för att kunna lösa ?din kropp?- det kan bara du göra. Om det är hormoner som spökar, gå till läkare. Är det PMS/riklig menstruation skaffar du hormonspiral osv osv.

    För det andra; börja ha sex och ökad närhet.

    När kommunikationen är på plats och alla fysiska hinder är undanröjda kommer vi till pudelns kärna. Fundera på vad DU skulle kunna tända på, berätta för din man och föreslå att ni kan börja, försiktigt, med tex ömsesidigt oralsex, onani bredvid varandra, smekningar med kläder på eller vad ni (men framförallt du) går igång på. Nu kommer det knepiga. Ett sexschema. Antingen i din kalender, eller i en gemensam, bestämmer ni en dag när ni ska vara nära. Mitt förslag är att, om möjligt, inte ta en helgdag utan en veckodag. Denna kväll är nu heligt vigd till närhet:) Börja på dagen och skicka ett påminnelse-sms, ?ikväll vill jag ha dig bredvid mig i sängen?, du vet bäst vilken nivå ni har legat tidigare. Nu kommer det svåra, och i början kommer det kanske kännas lite pinsamt och fumligt, nu börjar ni sexa. En gång i veckan, enda undantaget är riktig sjukdom. Varför? För att lust föder lust. Du ska samtidigt kräva att ta det i din takt, långa förspel med mycket smekningar osv. Ingen orgasmhets från någon av er, men samtidigt aldrig ensidigt. Se till att han ger dig det du behöver för att kunna ge honom det han behöver!

    Obs! Allt detta är förutsatt att du vill börja ha sex, om det knyter sig i magen när du läser detta så skynda långsamt. Det ska kännas bra, även om det känns motigt. Köp glidmedel och använd när du onanerar, så känns det mer naturligt att ta fram tillsammans med honom.

    Allt detta använde vi för att vända vår tuffa period, men det har också hjälpt vänner till mig som jag tipsat - prova, det kan det vara värt för att få uppleva den där benskakande passionen igen??!

    Om jag är otydlig eller behöver förtydliga något så säg till!

    All lycka!

Svar på tråden Man som drar sig undan