Inlägg från: Josefine123 |Visa alla inlägg
  • Josefine123

    BIM mars 2020

    Hoppar in här med även om chansen känns låg. Min man vill inte ha barn fött sent på året så nu är det lite händer det så händer det men jag kan ändå inte hjälpa att jag hoppas!

    1/3 Mammaresan

    3/3 Louiseo, Noraaa

    4/3 Amandakollb, Leah56, Clara87, Kickz, Josefine123

    5/3 Hundochkatt, Tjoo91, Dameke

    6/3 Spirea, me31

    7/3 Kattattack

    9/3 Lilor, MW90

    10/3 ESemlan84, Maily

    11/3 Trollkvinna123, marshalll

    12/3 Fnattilur

    13/3 Melanes

    21/3 Scrootie

  • Josefine123

    Positivt äl-test idag, fick till det igår men tvivlar på att det blir fler gånger denna veckan så får se om det räcker..

  • Josefine123

    Är på äl +2 idag och sån sjuk molvärk, känns precis som att mensen ska komma vilken minut som helst. Konstigt så tidigt, undrar om det kan vara nåt?!

  • Josefine123

    Gillar omtanken här inne. Så skönt att kunna vara helt öppen med ens tankar och nojande. Äl plus 4 idag och tror inte jag kommer kunna hålla mig längre än lördag innan jag testar haha

  • Josefine123

    Pms symtom deluxe idag så tror inte det blev något denna månaden, får invänta mensen (Bim 4/3) och sen tar vi en paus till maj. Lycka till alla!

  • Josefine123

    Pms symtom deluxe idag så tror inte det blev något denna månaden, får invänta mensen (Bim 4/3) och sen tar vi en paus till maj. Lycka till alla!

  • Josefine123
    chipspåsen skrev 2020-02-27 14:16:08 följande:

    Beror lite på tänker jag! Det skulle ju kunna visa nåt svagt, men samtidigt skulle du inte behöva bli besviken än om det inte gör det?


    Nej du har rätt, men är rädd att jag kommer bli besviken ändå om det är negativt. Har ett tento testa tidigt hemma så om det är nåt borde det visa, lördag är bim -4..
  • Josefine123
    chipspåsen skrev 2020-02-27 22:10:18 följande:

    Ah men då borde det kunna vara rimligt med testa tidigt om det är -4! Du har inget speciellt planerat i helgen som kan påverkas av resultatet? Tänker att man ju blir humörspåverkad oavsett vilket håll det går åt och om det isf kanske är bättre att testa på söndagen?

    Oavsett, hoppashoppas och håller tummarna!!


    Det är just det, ska på en kusinträff som varit inplanerad sen länge där några kommer en bit ifrån, kommer ju serveras alkohol, vill inte dricka nåt oavsett resultat men frågor kommer säkert uppstå så kan vara skönt att veta..
  • Josefine123

    JAG ÄR GRAVID! Helt chockad! Tog ett test nu i em för jag kunde inte hålla mig, och tydligt positivt! Bebis i början av november om det håller sig. Lite nervös vad mannen ska säga, han ville helst vänta tills maj och börja försöka.

  • Josefine123
    ESemlan84 skrev 2020-02-28 18:06:13 följande:

    Grattis! Vad spännande! Vilken dag efter äl är du på?


    Tack! Känns overkligt! Äl+9 idag, bim -5.
  • Josefine123
    Freya18 skrev 2020-02-28 18:12:07 följande:

    Grattis!! :D Då var det nidblödning du fick kanske då.

    Läste dina inlägg och att du kände pms-besvär. Jag fick extrema pms-känningar när jag plussade med sonen 2018. Och dom dök upp så plötsligt. Kände också molvärk bara någon dag efter ägglossning.

    Hoppas partnern din tar det bra ändå. Julen kommer bli extra mysig för er i år. :)


    Jag kommer inte ihåg vad jag kände innan jag plussade förra graviditeten. Minns bara att jag fick en känsla och tog ett test tre dagar innan mens som var positivt. Verkar vara en höghormonare eftersom jag fick nidblödning igår och plussade idag! Ja, jag vet inte hur han kommer reagera bara. Förra gången ville vi båda så mycket. Nu var han tveksam och ville vänta lite till. Jag tog ut spiralen för jag ville vara förberedd och det berättade jag ju självklart, sa med att jag inte vill skydda mig och att han fick skydda sig om han ville det men det har han ju inte gjort... känns ändå som att jag lurat honom på nåt sätt. Känns inte bra..
  • Josefine123

    Tog ett digitalt idag som visade gravid v 1-2, mannen ville inte tro det innan han såg texten haha! Nu har vi landat lite i att det nog blir ett litet syskon till vår son som då kommer vara 2,5!

    Symtom innan pluss var väl egentligen bara den där dagen med hemskt pms äl+6 eller nåt sånt då jag blev övertygad om att det inte blev nåt haha, sen nidblödning äl+8 som verkligen var som en ägglossningsflytning med färska blodstrimmor i som sen blev som en brun flytning. Varade bara en dag. Nu har jag börjat få lite slängar av illamående av och till och den där jobbiga tröttheten som förra gången satt i hela första trimestern. Lite molvärk och stick emellanåt. Får se om det håller sig, väldigt tidigt ju och fortfarande står risk för missfall.

    Bara en kommentar om tester: tror det är väldigt olika hur fort man producerar tillräckligt med hormon för att få ett plus. Det är ju inte kört förrän mensen kommer :)

    Lycka till alla!

Svar på tråden BIM mars 2020