• Mima93

    BIM mars 2020

    Hej! Nu hoppar jag in här, måste få höra vad ni tror! Jag är på BIM+2 och ingen mens i sikte. Min cykel brukar vara 27-28 dagar, men nu är jag på cd 30.

    Denna månaden hade jag konstiga flytningar efter ÄL, det var nästan som ÄL-flytningar men ibland med lite blod insprängt i det genomskinliga (ursäkta info, haha), dessa började kanske 5 dagar efter ÄL och varade i någon vecka. Sen har det varit ganska torrt. Det har ryckt lite i vänster äggstock nån gång ibland. Men i onsdags förmiddag ryckte det massor hela tiden under några timmars tid. Inte så det gjorde ont men kändes konstigt o lite obehagligt.

    Idag tyckte jag att det rann till o trodde det var mensen men var istället ganska mycket lotionsflytningar.

    Vi har försökt i 15 månader och har precis blivit färdiga med infertilitetsutredning som visade att inget är fel. Så jag har blivit besviken och ledsen många gånger men nu är det nästan så att jag börjar hoppas.

    Det som var annorlunda senaste ÄL var att vi var på drygt 2 veckors avkopplade semester i Thailand, kanske det kan ha hjälpt?!

  • Mima93
    Anonym (Swich) skrev 2020-03-13 14:57:39 följande:

    Måste nyfiket fråga varför du inte har tagit ett gravtest?

    Försökt så länge och gått två dagar över tiden. Jag hade ju provat för två dagar sen för att slippa fundera :D

    Det jag har lärt mig är att symptomen kan vara exakt densamma om man är gravid som inte gravid. Fullständigt omöjligt att säga. Så jag säger, testa för Guds skull ;)


    Haha jag veet! Men har testat flera gånger förut och är så rädd att bli besviken igen så lever hellre på hoppet... Jag tänkte eventuellt testa imorgon bitti, har test hemma. Eller vänta några dagar till. Haha!
  • Mima93
    Anonym (Swich) skrev 2020-03-13 15:55:26 följande:

    Nu måste du testa imorgon för nu är jag ju supernyfiken :D

    Jag vet hur besvikelsen känns men tror du har en god chans imorgon om mensen inte brukar vara sen :)


    Ja jag får väl göra det :) Denna gången känns som större chans än tidigare när jag anat något! De har hänt en gång att mensen kom på cd 31, nån gång cd 29 men annars brukar den vara punktlig...
  • Mima93
    Marshalll skrev 2020-03-13 18:48:03 följande:

    bim+2 här med, imorgonbitti ska jag testa om inte mensen kommit :)) men gör ondare i brösten och är tröttare än vanligt. Har någon märklig smak i munnen också..


    Håller tummarna för oss båda!
  • Mima93

    Är på BIM + 3 idag och negativt test. Undrar om cykeln bara är knas eller om jag kanske plusar sent... hoppas hoppas! 15e försöket.

  • Mima93
    Anonym (Swich) skrev 2020-03-15 08:07:26 följande:

    Nej va tråkigt! Jag var helt säker på att du skulle plussa.

    Har du barn sedan innan? Har ni sökt hjälp?

    Jag håller tummarna för att ditt plus kommer sent :)


    Nej inga barn. Ja vi har precis avslutat infertilitetsutredningen. Allting såg bra ut hos mig. Min sambo hade lite lite antal spermier men inte så det skulle vara omöjligt att bli gravida på egen hand. Han ska lämna ett nytt prov i april. Annara var deras råd att fortsätta försöka på egen hand över sommaren o har vi inte plussat till hösten ska vi få prova insemination, går inte det heller blir det provrörsbefruktning.

    Nu är jag på cd 32... en gång har mensen kommit på dag 31 men det är det senaste den varit.
Svar på tråden BIM mars 2020