Inlägg från: Fantasifulltnamn |Visa alla inlägg
  • Fantasifulltnamn

    BIM mars 2020

    Hallå allihopa!

    Jag började blöda lite den 1/3 men det övergick snabbt till det bruna hållet istället för rött blod. Körde med tampong första dagen, men efter det så har jag bara haft Trosskydd. Jag hade såhär i ca 3 dagar. Jag tror jag hade äl runt 16/2 men inte bekräftat med tester.

    Igår natt började mina ben krampa när jag skulle sova, fick världens huvudvärk och en skum känsla i nedre delen utav magen. Mår idag super illa till och från, det känns som att någon krossar ihop mina höfter och det känns som att jag skulle ha gått flera mil. Huvudvärken spökar också. Så jag tog dessa idag efter att ha hållit mig i ca 3h.

    Översta testet är lloyds apoteks tidiga test och nedersta är babyplan tidigt test.

    Första bilderna är redigerade och bredvid så har ni oredigerade. Vad tror ni? Vet inte hur familjeliv försämrar kvalitén, men jag ser med full ljusstyrka iaf!

  • Fantasifulltnamn

    Hej allihopa! Ska försöka förklara så gott jag kan utan bild då det inte funkar.

    1/3 började min mens, trodde jag. Först var det rött blod, en dag om ens det. Dag två och tre så var det bara mörkt brunt. Behövde inte använda tampong på dag två/tre heller. Det räckte liksom med Trosskydd.

    I fredags så fick jag ljus rosa flytningar, kom på pappret vid ett eller två toa besök, mitt på dagen och på kvällen var det normalt igen. Igår (lördag) så kom det ljus rosa flytningar igen. På kvällen var det borta. Nu idag, så har det inte kommit några rosa flytningar. Däremot kom det en gång en väldigt blöt sådan och var lov att gå på toa för att kolla vad som hände liksom. Har använt mig utan ägglossningstest sedan 6/3 och har inte fått ett positivt test ännu. Så det känns inte som att det skulle bero på en "ägglossnings blödning" heller, vilket jag aldrig brukar ha för övrigt. Kan det vara en nidblödning? Hade ju inte en riktig mens liksom. Har inte kört med ägglossningstest på ett tag innan nu, så vet inte när jag hade garanterad ägglossning. När kan jag testa med gravtest? Har babyplan tidiga hemma och testlagrets vanliga.

    Någon som vet något om detta? Ska jag hålla tummarna eller kommer jag endast bli besviken då? Vi har försökt i 6mån snart.

  • Fantasifulltnamn

    Hej allesammans! Har en fråga kring morgonurin och graviditetstest.

    Blir det någon skillnad på koncentrationen utav hcg i urinet om man vaknar, dricker ett "stort Ikea glas" kaffe och väntar 15-30minuter? För det är min morgonrutin.

    Vakna, dricka minst ett stort glas kaffe och SEN tar jag ett test. Jag tänkte göra annorlunda imorgon och ta testet först, men vill veta om ni ens tror att det blir någon skillnad.

Svar på tråden BIM mars 2020