• Fnattilur

    BIM mars 2020

    Här kommer en till! Lägger till mig på listan. :) 2:a försöket med en liten sladdis.

    BIM lista

    1/3 Mammaresan

    3/3 Louiseo, Noraaa

    4/3 Amandakollb, Leah56, Clara87, Kickz

    5/3 Hundochkatt, Tjoo91

    6/3 Spirea, me31

    7/3 Kattattack

    9/3 marshalll, Lilor, MW90

    10/3 ESemlan84

    11/3 Trollkvinna123

    12/3 Fnattilur

    13/3 Melanes

  • Fnattilur

    Hade ÄL på CD11 förra månaden, vilket är på måndag den här cykeln. Tog ÄL-test idag som var negativt. Från början skulle min man vara ledig hela kommande vecka, superbra tänkte jag! Då har vi all möjlighet att pricka ÄL den här månaden. Min man veckopendlar nämligen, så det är ett orosmoment. Sen måste han plötsligt jobba mån-tis och nu även ons-tor. Blir så deppig.. hoppas innerligt att jag ser en stegring på testet imorgon!

  • Fnattilur
    Louiseo skrev 2020-02-21 20:15:40 följande:

    Förstår dig verkligen .. min sambo jobbar skift. Inte samma som att veckopendla men det är fan inte lätt att pricka rätt när man knappt möts under dygnets timmar. Som tur var, var min sambo ledig just den dag jag fick stegring .. men det blev å andra sidan bara sex en gång då. Jag tänker att det man får till alltid är bättre än inget och ändå ökar chanserna :) 

    Jag håller tummarna för att din stegring klaffar med när ni ses!!


    Tack! Oj, nej skift låter inte heller nåt vidare gynnsamt för barnverkstad. Är sant som du säger, och ju närmare ÄL desto bättre. Låter som att ni har goda chanser! :)
  • Fnattilur

    Suck.. fortfarande negativa ÄL-test. Min man åker bort imorgon bitti, jag vill ha stegring nuuu! Ska testa ikväll igen, hopps det hänt något då. Vi ska iallafall mysa ikväll, lyckligtvis ska dottern som inte kan sova i eget rum sova över hos en kompis inatt. Inte lätt det här med samsovande barn OCH veckopendling!

    Om jag inte får stegring ikväll hoppas jag att ÄL blir flera dagar senare, så han hinner komma hem igen. Men jag har både högre lust och ÄL-flytningar så det verkar ju vara på G.

  • Fnattilur
    MW90 skrev 2020-02-23 12:44:21 följande:

    Alltså jag blir inte riktigt klok på detta.

    Varför fortsätter inte stegringen nu när man närmar sig ägglossning?!

    Nu har den gått ner igen sen igår, men igår var heller inte ett positivt o idag har jag helt plötsligt tydliga äl-smärtor!!

    Någon som vet varför det inte visa positivt igår då?

    (Är ny på detta med äl-test)


    Det kanske inte blir starkare streck! Dvs du fick fullt CD15. Det verkar ju också logiskt med smärtorna. :) Jag hittade exempel igår på testlagrets sida, kolla här: www.testlagret.se/hur-veta-dag-stegring
  • Fnattilur
    Mammaresan skrev 2020-02-23 13:23:13 följande:

    Vi samsover också och löser det genom att helt enkelt inte ha sex i just den sängen/rummet som vi samsover. ;) Veckopendlingen kan jag förstå är knepigt!


    Nej såklart, men så mycket enklare när man för en gångs skull kan. Är svårt att bara smyga undan, blir lätt ett stressmoment. Vi har inget klockrent alternativ där vi får vara ostörda. (Vår dotter har egen säng i vårt rum.) :)
  • Fnattilur

    Positivt ÄL-test idag, alltså ÄL imorgon och maken åkte i morse. Lika som förra månaden då.. men hade kunnat vara värre! Nu finns iaf en liiiten chans så jag får vara nöjd med det. :)

    Har dock ett kommande jätteproblem v 11 när jag har BIM. Då ska vi bo i stuga med mina föräldrar och svärmor. Hur i hela friden ska jag ta mig ur att jag inte vill dricka vin utan att de misstänker något? Speciellt svärmor kommer att lägga ihop två och två. Har redan ätit tre middagar med henne där jag slingrat mig ur. ;)

  • Fnattilur
    trollkvinna123 skrev 2020-02-25 14:23:49 följande:

    Ni som använder ÄL test, brukar era test oxå gå lite upp ner innan ni får positivt? Eller blir det som en stegring från start? :) tycker det är så frustrerande när det går upp lite och man tänker att snart är det på g och sen dagen efter är det svagt igen.


    Det kanske beror på hur koncentrerad urinen är?
  • Fnattilur

    Det här med ägglossningssmärta! Ni som känner av ägglossningen (innan, under eller efter), är det lika varje månad? Jag har aldrig tidigare kopplat värk/smårta med ägglossing. Men nu med ÄL-testerna så har man ju en helt annan radar och koll. Förra månaden hade jag 4 timmar med måttlig mensvärksliknande värk innan det släppte. Den här månaden hade jag inget sådant, utan fick plötsligt ont i nedre magen (höger sida) på ett sätt som jag känt förut men aldrig som sagt kopplat till ÄL. Det varade bara några minuter och tidpunkten stämmer absolut med styrkan på testerna före och efter.

  • Fnattilur
    MW90 skrev 2020-02-26 12:31:38 följande:

    Det är ungefär lika varje månad. Eller har varit så innan jag tog bort äggledaren.

    Nu har smärtan minskat en aning o vissa månader finns den inte alls.

    Jag har haft kraftiga smärtor när ägget släppt. Att det hugger i varje steg jag ska ta med det benet (samma sida som ägget släpper) om du förstår. Jag har haltat mig fram i flera timmar o sätta sig ner har oxå gjort ruskigt ont. Sen 1-3 dagar efter har jag mensvärk plus då ömma bröstvårtor.

    Har inte behövt använda äl-test innan för jag känt fettsnål extremt men nu har jag fått börja använda det eftersom smärtan kan utebli någon månad.


    Tack för svar! Oj! Vad jobbigt med sådan smärta!
Svar på tråden BIM mars 2020