• Nathiis

    BIM mars 2020

    Hejhej ! Hoppar in här eftersom februari inte gav önskat resultat ^^ Har enligt natural cykles ÄL 8e Mars och Bim den 19e (:

    Andra försöket med syskon till vår tös !

  • Nathiis

    Jag jobbar i butik och kunde inte ta äl-test förrän jag kom hem idag vid 18 ca. Fick då starkt utslag men inte 100%. Tog ett ca 3 h senare och fick lägre utslag. Tror ni jag kan anta att jag missat det starka utslaget idag ? (: Vet inte om bilderna syns än men slänger med en ifall ^^

  • Nathiis

    Äl är passerad och förhoppningsvis tar det sig denna gång <3 Men väntan är ju som alltid olidlig ^^

    Tur jobbet gör att dagarna springer på lite mer (:

  • Nathiis

    Bim på Torsdag, idag vaknade jag med tunga bröst och mina annars tomma påsar efter amning med dottern känns betydligt fylligare .. Så blev de inte innan förra mensen. Så nu sitter jag såklart och hoppas på syskon <3 Men gör allt för att ställa in mig på att det inte är något ..

  • Nathiis
    Oktoberr skrev 2020-03-16 19:35:47 följande:

    Jag har bim idag 16/3! Ingen mens och har inte testat ännu. Har som jag skrev ovan inga symptom alls typ förutom att jag känner mig lite förkyld och hängig. Tänkte testa på onsdag om mensen inte kommit imorgon. Har aldrig varit gravid men tänker att man ska känna NÅGOT då iaf dock har jag inte de symptom jag brukar ha innan mens heller så vet inte vad jag ska tro..


    Haha, innan jag blev gravid med dottern hade jag alla symptom i boken xD När jag sen faktiskt blev gravid kände jag ingenting .. Så pass att jag till och med glömde att jag skulle ha mens. Kom på det dagen efter bim och där var visst ett plus (: Så man behöver inte känna ett jota xD
  • Nathiis
    Oktoberr skrev 2020-03-16 20:29:06 följande:

    Åh är det sant? Du kände inget alls överhuvudtaget? Du ger mig lite hopp nu <3


    Inte ett skit :P Var först någon vecka efter jag plussat som jag fick extremt känsliga bröstvårtor .. Sen i v7 blev jag över en natt jättekänslig för dofter, viss mat och mådde väldigt illa. Men min kompis som blev gravid ungefär samtidigt kände inget förrän i v.11-12 (:
  • Nathiis
    Oktoberr skrev 2020-03-16 20:38:15 följande:

    Spännande! Hade du inte ens spända bröst? Trodde typ alla fick det direkt efter äl om man nu är gravid ???? men shit vad jag hoppas nu!


    Inte vad jag kan minnas ! Håller tummarna !

    Det är nog lika olika som det finns graviditeter tror jag ^^

    Nu är jag på äl+8 och har både ont i brösten, molar/sticker i magen och har värk i ryggslutet. Så jag försöker förbereda mig på att det inte blir något 'xD
  • Nathiis
    Oktoberr skrev 2020-03-16 22:23:47 följande:

    Håller tummarna för dig också såklart! jag har också haft ont i ländryggen men tänkt att det är för att jag sovit knasigt. Men vi får se helt enkelt, vi får uppdatera varandra här!!


    Tack <3 Spännande !

    Ja absolut ! Jag tänkte testa till helgen om inte mensen dykt upp. Är bara min andra cykel sen mensen kom igång efter förlossning och amning så än sålänge har jag dålig koll ^^
  • Nathiis
    Oktoberr skrev 2020-03-17 06:51:27 följande:

    Mysigt att ha så nära inpå, så tänker jag att jag också vill göra


    Ja vi hoppas på att få täta syskon (: Dottern fyller 1 om två veckor ..
  • Nathiis
    Oktoberr skrev 2020-03-18 07:29:23 följande:

    Bim +2 och fortfarande ingens mens.

    Det känns som om att den ska komma hela tiden men gör det inte. NU har det även börjat ömma i brösten och jag har fått pyttelite rosa flytningar som jag enbart kunde se på pappret om jag kisar. vi får se vad det blir av detta


    Men åh vad spännande :D Jag har bim imorgon enligt nc ! Dyker inte mensen upp tänkte jag testa till helgen.

    Både jag och min sambo är ölnördar och jag har en riktigt fin öl på lager som jag hittade i förrådet igår. Så jag sa till sambon att blir det inget denna gång tröstar vi oss med den x'D
  • Nathiis

    Bim idag och inte någon mens i sikte .. Djupandas - *Den är bara sen, den är bara sen* x'D Allt för att inte hoppas för mycket ..

  • Nathiis

    Hade bim i tors/fre enligt nc. Andra cykeln sen mensen kom igång efter förlossning så det är väl lite oklart.

    Men nu sitter jag här och är svullen i brösten, det molar ordentligt i magen mellan varven och jag har fått ebormt känsligt tandkött vilket jag hade genom hela förra graviditeten. Tog idag ett testa tidigt vad jag tror var negativt .. Så better luck next month !

  • Nathiis
    Anonym (Majs) skrev 2020-03-30 15:40:09 följande:

    Någon mer kvar haha? Bim +4/5 idag och ingen mens. Lite ryckningar i livmodern idag till och från. Tänkte ta ett test nu i veckan..


    Antar att jag är kvar tills jag köpt nytt graviditetstest. Är på dag 39 i cykeln och det har kännts som att mensen ska komma i över en vecka men inget händer :( Fick negativt test för en dryg vecka sedan när jag skulle ha bim.
  • Nathiis
    Anonym (Majs) skrev 2020-03-30 20:57:33 följande:

    Hur lång cykel brukar du ha? Tycker ändå att det låter hoppfullt att du har "menssymtom" men ingen mens, håller tummarna för att du plussar nu! Har du några andra symtom?


    Det här är min andra cykel sen mensen kom igång efter förlossning så jag vet inte riktigt. Men första var 32 dagar och innan dottern blev till hade jag 30-32 dagars cykler. Jag har inga höga förhoppningar :(

    Nej det tror jag inte !
Svar på tråden BIM mars 2020