Inlägg från: Anonym (Majs) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Majs)

    BIM mars 2020

    Är på bim+2 idag och inga symtom över huvudtaget, dvs inte ens att mens är på gång. Brukar alltid (utan undertag) få ont i brösten 1-2 dagar innan mens, men inte ens det. Min cykel är alltid väldigt regelbunden. Börjar såklart hoppas lite smått samtidigt som jag försöker glömma bort det för att inte bli besviken när den väl dyker upp. Fråga: några som plussat utan några symtom alls? Mer än att mensen är sen dvs.

  • Anonym (Majs)
    Fnattilur skrev 2020-03-28 22:31:31 följande:

    Oja, är många som inte får symtom före de plussat! Jag hade inga vid mina två graviditeter. Det kom efter. Håller tummarna för dig! :)


    Känns skönt att höra! Tack så mycket!
  • Anonym (Majs)

    Fråga ang bim och gravtester: vet ju att testerna ska vara tillförlitliga på bim-dagen, men är det utifrån att man har en lutealfas på 14 dagar? Jag har en fas på 10-11 dagar, och därför vågar jag inte testa än för det känns som om det är för tidigt?

  • Anonym (Majs)

    Någon mer kvar haha? Bim +4/5 idag och ingen mens. Lite ryckningar i livmodern idag till och från. Tänkte ta ett test nu i veckan..

  • Anonym (Majs)
    Isimisi1 skrev 2020-03-30 18:14:50 följande:

    Jag har bim idag. Har du inte testat alls än? Jag tänker inte heller testa fören mensen är en vecka sen (hoppassss)


    Spännande! Nej jag har inte testat än.. Tänkte också vänta en vecka men sambon vill absolut att jag ska testa imorgon (bim+5/6, vet inte exakt).. Får se hur jag gör ;)
  • Anonym (Majs)
    Isimisi1 skrev 2020-03-30 20:10:19 följande:

    Brukar din mens vara några dagar sen? Om inte så är 5 dagar nästan en vecka :D håller tummarna


    Har hållt koll via app och den har alltid kommit på utsatt dag, kanske +1 dag på sin höjd. Men känns som om den ska börja krångla någon gång, så är det väl nu när man försöker bli gravid :( så försöker inte hoppas för mycket ;) tack! Håller tummarna för dig med!
  • Anonym (Majs)
    Nathiis skrev 2020-03-30 20:43:07 följande:

    Antar att jag är kvar tills jag köpt nytt graviditetstest. Är på dag 39 i cykeln och det har kännts som att mensen ska komma i över en vecka men inget händer :( Fick negativt test för en dryg vecka sedan när jag skulle ha bim.


    Hur lång cykel brukar du ha? Tycker ändå att det låter hoppfullt att du har "menssymtom" men ingen mens, håller tummarna för att du plussar nu! Har du några andra symtom?
  • Anonym (Majs)

    Testade med rfsu test nu på morgonen, fick ett svagt sträck, även sambon såg det. Vågar inte tro något än dock...

  • Anonym (Majs)

    Streck* kanske det stavas förresten haha.. är för trött + nervös.

  • Anonym (Majs)

    Ska tillägga att min lutealfas är kort, 10-11 dagar så tror idag är ÄL+14/15

Svar på tråden BIM mars 2020