• Isimisi1

    BIM mars 2020

    Hej! Hoppar in här. 29 år och inne på sjätte försöket. Har inga barn och aldrig varit gravid förut. BIM 30/3. Positivt ÄL test 15/3. Hade sex kvällen 14/3 och morgonen 15/3. Antar ÄL var den 16/3. Evig väntan till BIM känns det som...

  • Isimisi1
    Misken skrev 2020-03-21 08:53:20 följande:

    Är 26 och är på femte försöket till första barnet, har BIM 29/3 och ägglossning var troligen 15/3 så vi är i samma situation just nu :D Dagarna sniiiglar sig fram, är så ivrig på att testa! Ska försöka ändå hålla mej till nästa veckas lördag (BIM -1). När tänker du börja testa? :)


    Spännande! Jag har aldrig testat faktiskt, jag har bestämt att jag ska testa om mensen är en vecka sen men mensen har ju kommit. Förra gången var min mens 4 dagar sen.... så typiskt när man verkligen vill vara gravid! Har även bestämt att om jag inte är gravid denna gången så ska jag boka tid hos en privat gyn och göra ett gyn ultraljud. Det enda jag går runt och tänker på är att jag är en av dem som inte kan bli gravid. Kommer kännas bättre efter jag varit hos gyn och fått svar
  • Isimisi1
    Misken skrev 2020-03-21 10:44:07 följande:

    Wow jag beundrar sitt tålamod! Man borde ju göra precis så, att vänta tills mensen är sen och testa.. så har jag försökt men jag klarar inte av det.. blir alltid att testa vid typ äl +10 :D Den här gången ska jag verkligen försöka hålla mej! Jag förstår också oron över att tänk om något är fel :/ Som tur har gyn gjort ultraljud åt mej för ca 1 år sedan (av andra orsaker då) och konstaterat att allt såg bra ut och att jag borde kunna få barn normalt. Var dock på piller då så man blir ju orolig. Femte försöket är ju ingenting när man tänker att vissa försöker över 1 år men nog tar de på när barn är det ända man kan tänka på :S


    Så skönt då vet du iallafall att det inte är något fel. Ja precis i normala fall tar det upp till ett år men man kan ju inte hjälpa att man blir nojjig när det inte tar sig efter flera månaders försök. För vissa går det ju så snabbt som direkt på första försöket men ja man måste acceptera att alla kroppar är olika.
  • Isimisi1
    eifos89 skrev 2020-03-21 08:54:33 följande:

    6-7 dagar kvar till BIM.. Känner mig precis som förra månaden när jag fick ett tidigt missfall- alltså gravid. Det är fan skitjobbigt. När jag började blöda förra månaden och blev undersökt (då de ville utesluta utomkvedshavandeskap) så sa läkaren att jag aldrig hade vetat att det var en graviditet om jag inte testat. Nä wright.. om man känner sin kropp och vet att någonting är annorlunda går det ju fan inte att blunda för?! Dessutom tog jag ett digitalt som visade gravid 1-2 veckor så det är ju inte så att jag försökte tyda ett streck som inte fanns.

    Det är just detta som är så jobbigt denna månaden. Tänk om detta händer igen?! Hur ska man orka isåfall? Jag har ju varit gravid förr (och har tack och lov två friska tjejer) och jag har aldrig haft fel på den där känslan när någonting händer i kroppen. Så även om det skulle bli skit av det här igen så skulle iaf JAG veta det även om folk säger att man ska vänta, ta det lugnt och se om mensen kommer..

    Inser att det bästa vore att såklart bara avvakta och ta det som det kommer, men det är ta mig tusan inte så lätt..

    Hur är det med er andra?


    Så tråkigt med MF beklagar. Ja evig väntan till BIM men håller tummarna för oss alla! Sjätte försöket första barnet BIM 30/3
  • Isimisi1
    Anonym (Marie) skrev 2020-03-21 12:48:47 följande:

    Hej! Jag o min man bestämde oss att försöka varannan dag från sista dagen på mens tills nästa mens startar, inga Äl tester inga appar. Jag håller ändå koll lite på ägglossningdagen för att lära känna min kropp, om det visar svag sträck på Äl testet räknas det som Äl då ändå? eller måste det vara ett tydlig sträck? använder nåt som heter :Tent be sure ÄL test


    Vad roligt! När hade du ÄL? Jag använder RFSU ÄL tester och där ska test strecket vara lika starkt som kontroll strecket eller mörkare. Ljusare än kontroll så är det negativt. Det är samma på alla ÄL tester oavsett märke.
  • Isimisi1
    123Leia skrev 2020-03-20 21:00:00 följande:

    Hej, BIM på söndag, så bim-2 idag. Varit stensäker på att mensen kommer denna månad också men så har oklara saker smugit sig på trots att jag varit bestämd på mens.. Vaknat två nätter i rad och varit kissig, fått enormt mycket finnar på rygg & nacke (+ansikte) mer än vanligt alltså, sticker även i nedre magen & gjort i nån dag + lite frossa.. Men denna månad testar jag inte innan BIM i alla fall.. körde m ÄL-stickor så vet när ägglossning skedde & låg efter det.. spännande..


    Har du testat än?! :D
  • Isimisi1
    123Leia skrev 2020-03-22 10:59:22 följande:

    Naj, men ingen mens än, lite känningar i magen, & gaser.. & lite huvudvärk. Väntar ut dagen till imorgon, blev lite spännande det här.. Igår högg jag mot min sambo från ingenstans, blev chockad av mig själv så blir intressant och se vad som sker av detta ????


    Ok hoppas på ett plus :)
  • Isimisi1
    Minmillis skrev 2020-03-22 23:06:41 följande:

    Någon som haft nidblödning? När plussade ni och hur kändes de? Hade en misstänkt nidblödning på äl+7 med lite blod på pappret och plötslig mensvärk som pågick till o från den dagen! Är nu på äl+10. Har aldrig upplevt en spotting som inte varit början på mens innan och är riktigt spännd inför månadens test. Får troligtvis hem testet på måndag eller tisdag! Men ja berätta gärna med hur de va för er om ni fått de någon gång!


    Wow vilket tålamod att beställa och vänta haha jag hade antagligen sprungit till apoteket :D
  • Isimisi1
    NurseMom skrev 2020-03-23 14:17:03 följande:

    Omg. Jag tog ett test nu (BIM-3) och tycker mig se nånting. Dock med ansträngning, det är otroligt svagt. Igår var testet TVÄRBLANKT, inget streck WHAT so ever. Är det här möjligtvis spökstreck :/ Vad tror ni?


    Jag ser inga bilder? Bara små vita rutor
  • Isimisi1
    NurseMom skrev 2020-03-23 14:17:03 följande:

    Omg. Jag tog ett test nu (BIM-3) och tycker mig se nånting. Dock med ansträngning, det är otroligt svagt. Igår var testet TVÄRBLANKT, inget streck WHAT so ever. Är det här möjligtvis spökstreck :/ Vad tror ni?


    Jag ser inga bilder? Bara små vita rutor
Svar på tråden BIM mars 2020