Inlägg från: Anonym (arg) |Visa alla inlägg
  • Anonym (arg)

    Män är aldrig nöjda..

    Anonym (odin) skrev 2020-02-09 17:32:46 följande:

    Träffa inte porrskadade män och håll lite på dig tills han ser dug som en människa och inte en kropp. För att få en bra man måste man, ja du vet...


    Hur märker man om en man är porrskadad då?
  • Anonym (arg)
    Anonym (Anonym) skrev 2020-02-08 20:18:26 följande:

    Jag får liksom de flesta andra kvinnor inte orgasm genom enbart penetrerande samlag utan krävs stimulans av klitoris eller oralsex.

    Många män som jag träffat är porrskadade och förväntar sig att jag ska stöna vid penetrerande sex även om jag knappt känner något, ofta när jag varit helt tyst så har männen sagt "Kan du inte stöna lite?" eller påpekat efteråt att sexet inte var bra pga att jag var helt tyst.

    Detta har gjort att jag fejkstönar när jag har sex och männens kommentarer har fått mig att få oerhörd prestationsångest när jag ska ha sex pga att det känns som ett tvång att stöna för annars tycker de att jag är dålig och fejkstönen känns så patetiska.

    Just nu dejtar jag en ny man som inte heller verkar vara nöjd men nu pga mitt stön, jag har inte fejkstönat med honom men jag har fått orgasm och när jag väl får det så stönar/skriker jag högt. Det verkar som att han tror att jag fejkar då eftersom stönet är så högt och att det är det som han inte gillar.

    Men ärligt, man vet ju inte om man ska stöna eller vara tyst för män är aldrig nöjda oavsett! Vad göra ??


    Men ärligt, vad är det grottmän du träffar egentligen?? 
  • Anonym (arg)
    Anonym (odin) skrev 2020-02-10 16:49:20 följande:
    Gå snarare efter hur en riktig man är. Han har sunda familjevärderingar, han är höger, han värnar om sig och sitt(sin familj, släkt, sitt hem, land och kultur), han kastar sig inte in i ett förhållande och verkligen inte in i sex. Han är städad och håller på sina principer.
    Förutom att han då inte är porrskadad så låter det som en tråkig typ.
  • Anonym (arg)
    Anonym (odin) skrev 2020-02-11 18:17:32 följande:
    För övrigt är du en tydlig illustration över den moderna västerländska människan. Klagar över rådande normer, men klarar inte av att leva med och leva för motsatsen. Du får bestämma dig hur du ska ha det.
    Är jag inte alls. Jag är ARG på alla tråkiga figurer som dig själv!
Svar på tråden Män är aldrig nöjda..