Inlägg från: Anonym (sofie) |Visa alla inlägg
  • Anonym (sofie)

    Otrogen igen?

    Anonym (Motivation) skrev 2020-02-12 14:27:46 följande:
    Kan låta jätte konstigt men till stor del är just det hemliga och förbjudna som lockar
    Var han inget att ha i övrigt? Om det bara är det hemliga och förbjudna som lockar så kan du ju lika gärna börja sälja droger eller göra nåt annat olagligt. Att vara otrogen är inte olagligt men om det ska ge något så behöver det väl åtminstone ge något mer än att bara vara hemligt och förbjudet. 

    Jag tror inte att otrohet bara behöver vara så otroligt fel, jag tror att många relationer kan vända av det. Men det beror ju på. Det där med att man måste vara exklusiva för att det ska vara riktig kärlek tror jag inte riktigt på, men däremot  kan det ju såra något enormt att få veta att den man lever med har gått bakom ryggen. Så det är ju verkligen en balansgång. 
  • Anonym (sofie)
    Anonym (FYI) skrev 2020-02-21 16:02:05 följande:
    Känns som det är många feltänk här. Hur får du ihop alla plus och minus?
    Skit du i det. Lev ditt liv så som du vill leva ditt liv, så lever jag mitt liv så som jag vill leva mitt. Det är inget som du har att göra med. Mitt inlägg gick till den som frågade och vill den personen tänka på det som jag har sagt så är det upp till henne. Det är inget som du ska lägga dig i. 
  • Anonym (sofie)
    Anonym (man) skrev 2020-02-21 17:03:00 följande:
    Tja, om du inte tål att andra kommenterar dina inlägg så är det kanske inte så smart i att skriva i ÖPPNA trådar.

    Dessutom handlar det väl inte bara om ditt liv och hur du vill leva den, eller är du så kroniskt egotrippad att du helt glömt bort att det finns en partner med i bilden?
    I vilket fall som helst handlar det inte om ditt liv. Jag bryr mig inte om vad du tycker. Du låter som någon som inte vågar tänka en enda tanke utanför normen. 
  • Anonym (sofie)
    Anonym (FYI) skrev 2020-02-21 17:25:49 följande:
    Dessutom enligt i mitt tycke värsta sortens otrohet. Spännande för att någon kanske kommer på enKräks
    Haha, ni läser ju inte ens vad andra människor skriver. Jag ifrågasatte just vad som var intressant med att det var förbjudet.

    Jag tror att (FYI) och (man) har något på gång... jag ska sätta igång popcornen nu och se vad som händer.. will they, won't they. Ni kanske borde pm:a  
  • Anonym (sofie)
    Anonym (man) skrev 2020-02-21 17:44:11 följande:
    Samtidigt som du skrev att det är ok att man är otrogen bara man själv känner för det, och att det kan vara jättebra för förhållanden fast bara man inte bara gör det för spänning för det är ju råka såra någon, men av någon anledningar är det helt ok (för det sårar ju ingen alls?)...

    Du ser inget konstigt alls i ett sånt resonemang?
    Jag har inget behov av att diskutera huruvida du tycker att du ser något konstigt i mitt resonemang. Tydligen tycker du att det är väldigt intressant. 

    Men du... har du pm:at (FYI) än? Ni borde verkligen se om ni har mer gemensamt... vem vet... ni kanske är the love couple of this decennium.
  • Anonym (sofie)
    Anonym (man) skrev 2020-02-21 17:47:06 följande:
    Ska man döma efter din enastående logik så tvivlar jag starkt på att du ens förstår hur man "sätter igång" popcorn Drömmer
    Jag tror att (FYI) är väldigt imponerad av din logik dont be shy now, let her know your're intrested.
  • Anonym (sofie)
    Anonym (man) skrev 2020-02-21 18:10:22 följande:
    Förstår det för det är lite hål i din logik där.

    Nja, jag är inte intresserad av män så jag passar nog, men du verkar ju vara sugen på det mesta (så länge man inte gör det för spännning såklart) så varsågod, go for it.
    Verkar jag vara sugen på det mesta jaha, jag vill inte ens veta vad det innebär i ditt huvud. Håll det för dig själv. 

    Jag förstår dock att det där med en man tillsammans med en annan man är lite för mycket för dig. Där gick det lite för långt, även för dig. 
  • Anonym (sofie)
    Anonym (man) skrev 2020-02-21 18:06:49 följande:
    Det beror nog på att till skillnad från dig så har jag en logik öht Flört
    Jaså, har din mamma talat om det för dig. Vad gulligt.
  • Anonym (sofie)
    Anonym (man) skrev 2020-02-21 19:05:29 följande:
    Japp, jag fick en uppfostran,  fick du nån?
    Har du någonsin funderat på om din uppfostran var bra för dig? Känner du att du har självinsikt? Självdistans? Förmåga att ta in att alla människor är olika? Som det här med att en man kan ha sex med en annan man, äcklas du av det? 
  • Anonym (sofie)
    Anonym (man) skrev 2020-02-21 21:45:54 följande:
    Absolut, jag kan vara lycklig utan att svika och ljuga och jag kan stå för den jag är utan att gå bakom ryggen på andra.

    Har du funderat på vad som gick fel i din uppfostran som gjort att du inte kan stå för den du är och det du vill inför din partner utan måste gå bakom ryggen och ljuga?
    Ljuger du aldrig, sviker du aldrig? Och du blir aldrig sviken eller ljugen för? Grattis! Då tycker jag att du ska skriva ut vad du heter, var du bor, hur gammal du är, vilken skostorlek du har, kanske andra storlekar som du känner att du är ärlig inför. Berätta också om alla flickvänner genom livet som du har behandlat väl, och även de som du kanske inte behandlade så väl (men som förtjänade det). Eller var går gränsen för dig? När snoppen gick in i slidan? Är det där gränsen går? Hur mycket ljuger du annars? Räknas det om man låter snoppen gå in i analen? Eller om man behåller kläderna på? Var exakt drar du gränsen? Finns det en standard som du tycker gäller för alla? "Som alla borde förstå var den gränsen går"? Kanske när du tänker på någon annan när du runkar? Eller är det okej? Porrsurfar du? Var går gränsen för otrohet för dig? 
Svar på tråden Otrogen igen?