Inlägg från: Anonym (Rolig reklam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Rolig reklam)

    Vad tycker ni om SAS nya reklam?

    Lite roligt med denna reklam, för reaktionerna på den visar så tydligt vilka hycklare vänstern är. Tidigare gapade de om flygskam, för de sa sig värna om miljön och trodde att det var bara "onda sd:are" som flög.

    Nu, i och med denna reklam, skryter vänstern om hur mycket de minsann ska flyga med SAS, bara för att reta upp "sd:are och nationalister".

    När det sedan visar sig att vissa människor som röstar SD, slutat flyga för miljöns skull, går vänstern verkligen i spinn och argumenterar nu EMOT minskat flygande- som de för bara ett litet tag sedan argumenterat FÖR.

    Och allt bara för att det viktigaste för vänstern alltid är att ösa sitt hat över SD.

    De "ideal" som vänstern säger sig stå för, glömmer de snabbt om det visar sig att några inom SD står för detta ideal.

  • Anonym (Rolig reklam)
    KillBill skrev 2020-02-19 13:16:49 följande:

    Det skulle vara intressant att läsa om vänsteranhängare som argumenterar mot minskat flygande och för att flyga med SAS  bara för att reta upp "sd:are och

    nationalister".

    Har du hittat på detta eller har du faktiska belägg?  Eftersom du citerar måste du  ha exempel som du kan länka till. 


    Dels fanns det vissa inlägg i denna tråden, men de verkar ha raderats nu (förmodligen någon kränkt vänstermänniska som inte kunde argumentera emot när hen blev ifrågasatt). Sedan finns det flera exempel i andra trådar som berör detta ämne med.

    Och allmänt den debatt som varit runt detta- det är ju i princip bara vänstermänniskor som försvarar ett multinationellt, kapitalistiskt och extremt miljöförstörande företag! Har du verkligen inte sett eller hört något av den debatten?

    Om vänstermänniskorna vore konsekventa skulle de inte försvara detta miljöförstörande, kapitalistiska företag som vill få oss att flyga mer. De borde, som de gjort innan, tagit upp detta med flygskam och istället sagt att man helst inte bör flyga alls, varken med SAS eller andra bolag.

    Men INGENSTANS har jag läst någon vänstermänniska säga detta, istälket hyllar de ett flygbolag de tidigare varit kritiska mot. Hyckleri!
Svar på tråden Vad tycker ni om SAS nya reklam?