Inlägg från: Anonym (Miljövän och SD) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Miljövän och SD)

    Kommer du bojkotta SAS?

    Anonym (Alternativ) skrev 2020-02-18 18:57:42 följande:

    Japp, och för att de får västerländsk livsstil här vilket är mycket mer belastande för miljön än om man bor i en lerhydda, Och kan skaffa ett obegränsat antal barn, eftersom den dumme svensken betalar för allt som fadern varit tvungen att betala för med (kanske hårt och lågavlönat) arbete i hemlandet. Alla barnmorskeräkningar, läkarräkningar, förskole- och skolavgifter o.s.v. betalar vi, liksom mat och kläder, fritidsaktiviteter, mobiltelefoner, datorer, cyklar och mopeder, leksaker,sportartiklar och läromedel... Självklart belastar de miljön oerhört mycket mera om de bor här, än om de hade stannat...


    Detta har du SÅ rätt i, och egentligen är det ren logik som alla borde förstå. Men av någon amledning har det varit EXTREMT tabu att prata om detta eller alls ifrågasätta våra bidragssystem samt invandringen. Det är kejsarens nya kläder och man känner sig - som den miljövön/sd-röstare jag är - som det lilla barnet som säger det alla tänker.

    Jag har inte flugit på hela 2000-talet, varit vegetarian mycket längre än så och röstat SD nästan lika länge som jag inte flugit. För mig går de rollerna utmärkt ihop! Jag tycker det är hyckleri att säga sig vara miljövän men ändå vilja ha en stor invandring av den typ vi har nu. Det är ju så uppenbart dåligt för miljön! Hur kan inte alla fatta det?
Svar på tråden Kommer du bojkotta SAS?