Inlägg från: Anonym (H) |Visa alla inlägg
  • Anonym (H)

    Kommer du bojkotta SAS?

    Ursulla skrev 2020-02-18 16:02:09 följande:

    Att hela tiden förvänta sig att "alla andra" ska ändra tex sitt resmönster, utan att man själv gör det, är hyckleri.

    Att själv sluta flyga och att även försöka sprida budskapet till andra länder (genom tex debattartiklar på engekska och utrikespolitik) är ingen motsägelse, tvärtom. Går utmärkt att kombinera.

    Om inte ens vi i den rika världen är villiga att gå före, visa vägen och försaka bekvämligheter som utlandssemester- är det dubbelmoral om vi ska peka på hur illa andra länder beter sig.

    Du förstår väl att om alla länder bara skulle säga "spelar ingen roll vad vi gör, de andra är ju värre"- så skulle ingen förändring ske, och klimatkrisen är ett faktum.

    Oerhört fult och fegt av dig att försöka peka finger mot oss som faktiskt gör något konkret för miljön (som att sluta flyga). "Inte nyttigt att sitta hemma"- jag skrev ju tydligt att jag reste runt i Sverige, jag "sitter" alltså inte "hemma". Dessutom finns Internet nu- man kan få del av andra länders nyheter/kulturer utan att förorena miljön via flyg. Och man kan även resa med tåg ut i världen, mycket miljövänligare än flyg. Jag har även rest utomlands, men tycker att det finns mycket sevärt i Sverige så det är här jag semestrat de senaste åren.

    Vad tror du det tillför för positivt att , som du, klaga på människor som gör allt vad DE kan, för att förbättra miljön? Tycker du det vore bättre eller sämre (för miljön) om jag skulle börja flyga en massa? Om du inte tycker att en människas handlingar spelar roll, är du även emot demokratiska val? Jag menar, vad spelar en röst för roll? Samma resonemang.

    Många bäckar små. Alla kan dra sitt strå till stacken.

    Jag blir oerhört trött på människor som försöker raljera över oss miljövänner, vi som faktiskt lever som vi lär.


    Varför pratar du bara om semesterresor med flyg? Hur ska affärsresandet gå ned?
  • Anonym (H)

    En ogenomtänkt reklamfilm kommer inte stoppa mig från att flyga SAS.

  • Anonym (H)
    Anonym (A) skrev 2020-02-19 15:08:22 följande:

    Lustigt att alla nationalister som är emot SAS reklamfilm nu helt plötsligt är klimatvurmare, snart börjar ni väl hylla Greta också...

    Hade filmen varit tvärtom, dvs visat på allt bra som finns i Skandinavien, så hade ju nationalisterna hyllat SAS. Ja, alltså så länge SAS inte nämnt invandringen förstås. "Alla" vet ju att det är invandrarnas fel att klimatet ser ut som det gör.


    Du är verkligen fullsketen med förutfattade meningar och grupperar ihop SD-väljare som om de vore en homogen grupp. Du gör debatten låg.
  • Anonym (H)
    MsFry skrev 2020-02-20 10:48:24 följande:

    Nu skrev ju personen inte om sd-väljare. Apropå förutfattade meningar så kanske du bör se över dina egna?


    Läs signaturens alla inlägg innan du kastar dig på tangentbordet.
  • Anonym (H)
    MsFry skrev 2020-02-20 15:22:18 följande:

    Och ändå valde du att citera ett inlägg den hen inte skriver ett ord om sd:are...


    Skribenten fattade alldeles utmärkt. Men uppenbarligen inte du.
  • Anonym (H)
    MsFry skrev 2020-02-20 16:51:30 följande:

    Åh, otrevligheter. Var det inte du som klagade på låg nivå?


    Skribenten har ärligt förklarat vad de förutfattade meningarna kommer ifrån och det stannar där. Du kan uppenbarligen inte ge dig trots att du inte ens är inblandad. Jag skiter i vad du tycker är låg nivå.
Svar på tråden Kommer du bojkotta SAS?