Inlägg från: Anonym (Kille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kille)

    Ond värld

    Det hela är enkelt, och väldigt svårt. Du måste ta tag i dig själv och sätta dig i en position där du är fri från problemen, du kan be om hjälp att få en klar bild och slippa förvirring. 


    Vi har nog med unga mänskliga bomber i samhället som det är nu, så du måste aktivt jobba på dig igenom dessa problem.


    En början kan vara:


    https://www.1177.se/liv--halsa/psykisk-halsa/att-soka-stod-och-hjalp/rad-och-stod-pa-chatt-och-telefon/


    Kolla vad som står listat, du kan vara anonym, då kan du få riktiga råd i hur du skall gå vidare i din utveckling att må bättre och slippa må skit. Mental ohälsa är sveriges hetaste trend just nu och du är bara 24 bast Lika med, du är ett barn fortfarande.


    Du kan boka tid hos en psykolog på vårdcentralen, också en början, känns det svårt och jobbigt, ta med någon du har förtroende i.


    Men har du stått ut med mycket skit under en längre tid, så är du en överlevare och en stark persion, och en stark person säger ifrån tillslut. Men se upp så det inte går överstyr. 


    Det viktigaste är att du tar tag i dig själv, för ingen annan kommer att göra det åt dig, tills att du blir anhållen och isåfall får du en väldigt lång resa tillbaka med ånger och ett långt liv av skit.


    Bryt kontakten med de personer som gör dig illa. Flytta från stan, jobba på att gå vidare i livet och må bättre lite i taget dag för dag.

Svar på tråden Ond värld