• Anonym (Swing for fun)
    Wed 19 Feb 2020 10:33
    8537 visningar
    107 svar
    107
    8537

    Par i relation hur olika är ert sexbehov?

    Det är så många faktorer som påverkar sexlusten. I min nuvarande relation är vi för det mesta i fas med varandra men vi har perioder där där antingen gubben eller jag har större lust.

    I mitt tidigare äktenskap var det hel annorlunda. Jag ville inte ha sex men han ville hela tiden. Obalansen grundade sig i att jag inte var trygg i relationen och hans eviga tjat skapade stress runt något som borde vara lustfyllt. Han var också typen som tolkade alla former av närhet som en invit till sex. Ett stort problem var också att vi hela tiden pratade om detta men utan att lysna och respektera varandra.

  • Anonym (Swing for fun)
    Fri 21 Feb 2020 05:31
    #15
    Joggen53 skrev 2020-02-20 21:06:21 följande:

    Livet är alldeles för kort för att inte njuta av sex så mycket som möjligt. Synd om din man. Skulle absolut ta erbjudandet att gå ut genom dörren och inte komma tillbaka. 


    Helt rätt att livet är kort och att man skall försöka njuta av den tid man har på bästa sätt. Det betyder att man inte skall slösa sin tid på ställa upp sex och annat dumt. Njuter av sex gör man när man själv vill njuta av det inte för att det är synd om andra som inte får så mycket sex som dom vill ha för tillfället. Finns mycket annat i livet som är extremt njutbart och att ha en relation som bygger på att ena parten skall tillfredsställa den andres behov är döfött. Bin there done that och ställa upp på dålig sex för att karlsloken behövder en utlösning för att bli uthärdlig var en mycket dåligt sätt att ta vara på den tid man har på jorden.
Svar på tråden Par i relation hur olika är ert sexbehov?