Inlägg från: Anders 386 |Visa alla inlägg
  • Anders 386

    Par i relation hur olika är ert sexbehov?

    Från att vi blev tillsammans och fram tills jag var ca 45 år ville jag ha mycket mer sex än min fru. Tidvis jobbigt för oss båda två. Sedan har det förändrats till att vilja ha det ungefär lika. Ofta känner vi båda att vi vill, men vi har blivit latare med åren och tröttare på kvällarna. Men jag upplever att jag alltid behövt "urladdningar" med jämna mellanrum för att må bra och känna mig harmonisk. 

  • Anders 386
    Anonym (Samma) skrev 2020-02-24 22:54:41 följande:
    Ja, det är såklart en win win. Och jag är glad att vi har det bra. Men ärligt det här sexglappet som folk verkar uppleva hemma - är ju bara så tråkigt. Mitt hetaste tips till unga människor som inte bildat familj ännu - är att se till att vara nöjd med sexet och närheten redan från början. Frekvens, stil, initiativ etc etc. Det blir nämligen sällan bättre efter man fått sina två barn, heltidsjobb, aktiviteter, ingen barnvakt... Samt fatta att när man fejkar skjuter man sig själv i foten. Smek dig själv under samlaget och se till att det blir en orgasm varje gång. Utan orgasm 0 sug efter sex.
    Jag tror att många är nöjda i början av ett förhållande. Men sen händer saker på vägen som man aldrig kan förutse. Ett väldigt vanligt scenario är att kvinnan helt enkelt tappar den sexuella attraktionen till sin partner.

    Ett grundproblem tror jag är att många kvinnor överlåter sexet till mannen - och det funkar inte i längden. Resultatet blir att kvinnan helt enkelt tröttnar.
    Med en kvinna som tar för sig själv i sängen och tar initiativ för att höja sin egen njutning tror jag förhållandet har bättre förutsättning att hålla över tid. Jag tror att det har med våra könsroller att göra - på sikt kan det bli bättre, men en enskild kvinna har nog svårt att förändra sin grundinställning som formas väldigt tidigt i livet.
  • Anders 386
    Anonym (Liv) skrev 2020-02-27 18:46:09 följande:
    Jag förstår inte det. Varför är det är det så många kvinnor som inte ger sig själva orgasm under sexet? Istället sitter de och gnäller över att de aldrig får komma, mannen hittar inte osv osv. De kan väl ta sitt eget ansvar för sin egen orgasm? Det måste väl vara jättemycket skönare för dem att få komma även om de gör det själva?
    Det är inte meningen att man i alla lägen kan förvänta sig att förstå andra människor. Vi är alla så olika.

    Istället handlar det om att man måste acceptera och respektera att andra tycker olika än man själv. 

    En stor skillnad mellan män och kvinnor är den sexuella attraktionen till partnerns kropp. En man tänder sexuellt på en naken eller sexigt klädd kvinna på ett helt annat sätt än en kvinna förhåller sig till en manskropp. Titta bara på skillnaden i hur könen klär sig - det säger allt.
Svar på tråden Par i relation hur olika är ert sexbehov?