Inlägg från: Anonym (Njuta?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Njuta?)

    Par i relation hur olika är ert sexbehov?

    Joggen53 skrev 2020-02-20 21:06:21 följande:

    Livet är alldeles för kort för att inte njuta av sex så mycket som möjligt. Synd om din man. Skulle absolut ta erbjudandet att gå ut genom dörren och inte komma tillbaka. 


    Njuta av sex? Är väl ganska vanligt att kvinnor inte gör det. Jag onanerar tex hellre än har sex. Som singel saknar jag inte sex ett dugg.
  • Anonym (Njuta?)
    Anonym (Man 50+) skrev 2020-02-26 13:06:00 följande:

    Varför njuter du inte av det? Du verkar ju inte vara asexuell, eftersom du onanerar. Så vad är det med sex som inte är bra, och hur skulle det behöva vara för att bli bra?

    Jag tror att många kvinnor är alltför rädda att uttrycka sina behov och önskemål om sex tydligt, och tyvärr därför accepterar ett dåligt sexliv. De flesta män vill inget hellre än att kvinnor talar om för dem hur de vill ha det - våga säg det!


    För att det inte är skönt? Känns inte så mycket, ofta gör det ont också och händer att jag blöder lite efteråt. Jag vet inte, jag skulle gärna tänka mig att bara ha förspel, smek och sånt och stanna där, men de flesta män känner ett behov av att sätta på en hårt vilket gör ont för mig tyvärr :/
  • Anonym (Njuta?)
    Anonym (Man 50+) skrev 2020-02-27 10:04:44 följande:

    Du måste säga ifrån och sluta träffa män som inte är beredda att sätta din njutning i centrum. Om du inte vill ha penetrerande sex, säg det. Kanske pressen att ha det gör att du spänner dig extra så det gör ont? Sex ska aldrig göra ont. Många kvinnor behöver glidmedel för att det ska vara skönt, testa det också för smeksex.


    När jag sagt ifrån att jag inte vill att det gör ont, så har de lämnat mig då de inte kan tänka sig ett sexliv utan hårt penetrerande sex. Vill ha en partner så får stå ut med det. Men det är inte så farligt som det låter. Gör bara ont i typ 2 min sen brukar killen komma.
  • Anonym (Njuta?)
    Anonym (Liv) skrev 2020-02-27 18:46:09 följande:

    Jag förstår inte det. Varför är det är det så många kvinnor som inte ger sig själva orgasm under sexet? Istället sitter de och gnäller över att de aldrig får komma, mannen hittar inte osv osv. De kan väl ta sitt eget ansvar för sin egen orgasm? Det måste väl vara jättemycket skönare för dem att få komma även om de gör det själva?


    Då kan jag lika gärna onanera, ingen skillnad, lr jo skillnaden är att det är skönare att onanera. Tyvärr killar, så är det för de flesta kvinnor.
  • Anonym (Njuta?)
    Anonym (Liv) skrev 2020-03-01 12:07:11 följande:

    Jag tycker det är jätteskönt med närheten till mannen samtidigt, i synnerhet att smeka mig själv samtidigt som han är i mig.

    Men jag håller absolut inte med, jag tycker det är mycket skönare att ha sex med en man än att bara onanera.


    Men då får du väl orgasm och så vid sex antar jag?
  • Anonym (Njuta?)
    Anonym (Nn) skrev 2020-03-05 08:17:05 följande:

    Jag är kvinna, 32 och min sambo sen 2 år tillbaka är 30. Vi har ungefär lika sex behov. När han kommer hem från jobbet brukar vi ha ganska vilt sex och jag kommer varje gång. Sen brukar vi avsluta kvällen med en dusch tillsammans där jag suger honom tills han kommer i min mun :p

    För både honom och mig är sex jätte viktigt. Och vi ligger varje dag, ibland flera gånger om dagen. Och självklart respekterar vi varandra och förstår om man är trött ibland och inte sugen på sex.


    Varför är sex för dig jätteviktigt?
Svar på tråden Par i relation hur olika är ert sexbehov?