Inlägg från: Anonym (Liv) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Liv)

    Par i relation hur olika är ert sexbehov?

    Anders 386 skrev 2020-02-25 17:36:07 följande:

    Jag tror att många är nöjda i början av ett förhållande. Men sen händer saker på vägen som man aldrig kan förutse. Ett väldigt vanligt scenario är att kvinnan helt enkelt tappar den sexuella attraktionen till sin partner.

    Ett grundproblem tror jag är att många kvinnor överlåter sexet till mannen - och det funkar inte i längden. Resultatet blir att kvinnan helt enkelt tröttnar.

    Med en kvinna som tar för sig själv i sängen och tar initiativ för att höja sin egen njutning tror jag förhållandet har bättre förutsättning att hålla över tid. Jag tror att det har med våra könsroller att göra - på sikt kan det bli bättre, men en enskild kvinna har nog svårt att förändra sin grundinställning som formas väldigt tidigt i livet.


    Jag förstår inte det. Varför är det är det så många kvinnor som inte ger sig själva orgasm under sexet? Istället sitter de och gnäller över att de aldrig får komma, mannen hittar inte osv osv. De kan väl ta sitt eget ansvar för sin egen orgasm? Det måste väl vara jättemycket skönare för dem att få komma även om de gör det själva?
  • Anonym (Liv)
    Anonym (Njuta?) skrev 2020-02-27 20:05:05 följande:

    Då kan jag lika gärna onanera, ingen skillnad, lr jo skillnaden är att det är skönare att onanera. Tyvärr killar, så är det för de flesta kvinnor.


    Jag tycker det är jätteskönt med närheten till mannen samtidigt, i synnerhet att smeka mig själv samtidigt som han är i mig.

    Men jag håller absolut inte med, jag tycker det är mycket skönare att ha sex med en man än att bara onanera.
  • Anonym (Liv)
    Anonym (Njuta?) skrev 2020-03-01 14:34:28 följande:

    Men då får du väl orgasm och så vid sex antar jag?


    Ja, jag tar ansvar för min egen orgasm.
Svar på tråden Par i relation hur olika är ert sexbehov?