• Caliot

  Ledsen på natten

  ssangiss skrev 2020-02-23 10:05:40 följande:

  Tack båda ni för svar!

  Jag smörjer även mina bröstvårtor men det verkar inte hjälpa tyvärr..

  Vi är nu inne i en tid då hon vill amma ovanligt mycket, nästintill hela tiden. Både på dagen och på natten. Hon äter nästan ingenting, bara några tuggor och sen är hon nöjd. Hon är väldigt gnällig och mammig nu också och vill sällan sitta själv utan bli buren jämt. Och sen verkar hon vara trött oftare. Men utöver det så är hon glad.

  Hon klämde sitt lillfinger i dörren för några dagar sedan och det är ganska svullet och rött och nageln är gul. Min mamma trodde att det kanske var det som kunde göra att hon vaknar och är ledsen på natten, för att hon har ont?

  Hon kan röra på fingret och hon verkar inte ha några problem med det under dagen iallafall men värt att tänka på. Vad tror ni? Utvecklingsfas? Ont i fingret? Något annat?


  Det med fingret skulle kunna vara en anledning. Hon kanske inte känner av det lika mycket på dagen då hon är upptagen med annat.

  Det får mig även att tänka på tänder. Det glömde jag skriva igår. Ibland efter en period med mycket gnäll dyker det upp nya tänder.

  Annars tror jag det kan vara en fas. Hon kanske har en växtperiod nu med? Därav matbehovet? Undra om dom små kan ha växtvärk? De va bara nått som slog mig nu när jag skrev.
 • Caliot

  Att hon e mammig kanske e orsaken till att hon vill amma mycket? För att få den närheten? Massa spekulationer från min sida känner jag :P

 • Caliot
  ssangiss skrev 2020-02-23 11:14:41 följande:

  Jo, jag tänker att det kanske är fingret ändå... får hålla koll på det. Hon har fyra tänder framme nu. Är det normalt att det kan komma fler än så vid tidig ålder?


  Ja de skulle jag säga. De varierar så himla mycket. Min gosse fick sin första vid 1 år men kompisens fick sina första runt 6 månader. Nu när hon e 17 månader kom flera kindtänder samtidigt på båda sidor i munnen.
Svar på tråden Ledsen på natten