Inlägg från: Anonym (Lungt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lungt)

    Är MIN man otrogen?

    Ja, ta det lungt och försök kanske att komma i kontakt med den som messat och få fler detaljer.

  • Anonym (Lungt)
    Anonym (man) skrev 2020-02-24 15:56:19 följande:
    Att ringa henne kan hjälpa men glöm inte att hon inte på din sida, hennes lojalitet ligger hos honom och hon kommer förmodligen neka, dels för att skydda sig själv och dels för att skydda honom. Förvänta dig inte någon empati eller stöd från en kvinna som ligger med en upptagen man.
    Eller så erkänner hon för hon hoppas på att det ska gagna henne, alltså att det blir separation så att hon får honom för sig själv. Man vet aldrig det.
  • Anonym (Lungt)

    Tur att det finns en funktion för att bara visa t.ex. TS inlägg så man slipper skrolla genom en massa inlägg där andra grälar med varandra om oväsentligheter! Drömmer

  • Anonym (Lungt)
    Spaceman skrev 2020-02-25 17:19:17 följande:

    Undrar hur många otrogna karlar som läser detta och inte vågar gå hem till frugan...


    Äsch, de har inte tid att hänga här, de har fullt fokus på älskarinnan.
  • Anonym (Lungt)
    Anonym (Spegeln) skrev 2020-03-02 12:51:50 följande:

    Den största anledningen till att jag kanske stannar är för att jag inte vill skiljas. Men å andra sidan vill jag heller inte bli sviken igen. Vi hade mycket motgångar när vi inledde vår relation. Jag hade i princip hela min släkt emot då han inte va tillräckligt bra och kom från en "bra" familj. Det är väl den största anledningen skulle jag gissa på, att inte släkten ska få "rätt".


    Just den orsaken fick mig att hålla fast med min första fru och det dröjde ytterligare 15 år innan jag insåg att min omgivning hade rätt om henne. Hade inte min släkt varit så hårda emot henne hade jag säkert kunnat se vad de såg långt tidigare.
Svar på tråden Är MIN man otrogen?