Inlägg från: Anonym (Man36) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man36)

    Är MIN man otrogen?

    Rudbeckius skrev 2020-02-25 10:39:26 följande:

    Debattörerna på FL skulle vara mycket upprörda på TS om genus var omvända. 

    Komiskt att kvinnors längtan efter kärlek och sex är fin och ska uppmuntres medan mäns lika vackra längtan efter kärlek och sex ska fördömas som tjatig, löjligt tafsande och ful? 

    Inte jämställt alls. Tröttsamt ensidigt.


    Alltså, sluta dra genuskortet här. Blir ju bara pinsamt. Här handlar det om flera års otrohet, inte ett ångrat hångel på firmafesten. De enda gånger jag ser någon försvara den här typen av feg långvarig otrohet är av personer som själva varit/är otrogna. Det är väl förväntat och gäller både män och kvinnor.
  • Anonym (Man36)

    Alltså, det är för roligt att det finns människor här som bagatelliserar. Nu passar ni på, enda anledningen att ni får utrymme är för att alla andra anser att det inte finns något att diskutera. Det är bara att lämna. Funderar på om det är ts man som är inne i tråden och trollar och/eller bara andra otrogna fegisar som vill slå ett slag för att vara såhär misslyckad.

    Ja, alla kan göra misstag. Men vi pratar här inte om ett hångel eller ens ligg. Vi pratar om ett dubbelliv. Det är såklart helt oförlåtligt. Hela deras relation de senaste 3 åren är en stor lögn, där ts dessutom tagit bort ett barn för hans skull under denna tid. Hur lever folk egentligen? Hur är det möjligt att bedra någon på det här sättet och hur är det möjligt att man som partner inte märker? Ofattbart.

    Ts, du befinner dig i chock. Just nu ser du inte klart, men det kommer klarna successivt över tid. Ni har ingen framtid ihop, om det inte är så att du är ok med att den du trodde du var gift med inte finns och att du dessutom vill ha en öppen relation med denna främling. (Kom ihåg att testa dig för sjukdomar!) Lycka till!

  • Anonym (Man36)
    Anonym (...) skrev 2020-02-26 16:48:15 följande:

    Så otroligt svart-vitt. Detta blir precis så dramatiskt man väljer att göra det. Det är inte heller fel om man väljer att samtala, förlåta och fortsätta tillsammans.

    Nej, jag har inte varit otrogen. Däremot har jag valt att fortsätta med en man som ljugit under en längre tid och plötsligt stack ifrån mig och barnen. Därefter har vi varit lyckliga i ytterligare 5 år.


    Hahaha! Ni är för roliga. Sorgliga liv ni lever
  • Anonym (Man36)
    Lione81 skrev 2020-03-17 19:42:33 följande:

    Vad härligt att tiden gick bra och går med din sambo och barnens pappa + att moster var där.

    Det är otroligt starkt av dig att fortfarande känna den starka kärlek till din sambo som du gör.

    Jag har följt din tråd ifrån start. Och jag hoppas över hela mitt hjärta att du hittar tillbaka till din sambo. Det kommer inte att ske i morgon eller om 1 månad. Det får ta den tid som behövs.

    Du skriver att du fortfarande vill leva med honom OM det går.

    Du och din familj verkar ha ett fruktansvärt starkt band till varandra.

    Jag tror ärligt talat att ni kommer att gå starkare ur den här mardrömmen än du någonsin trott.

    Du älskar honom alldeles för mycket för att släppa taget.

    Jag kommer stötta dig till 110% att ni ska få det liv ni förtjänar och jobbar emot.

    All kärlek till dig framförallt och din familj!


    Fy fan rent ut sagt vilket sjuk smörja du skriver. Varför hoppas du på just det av hela ditt hjärta? Hade det inte varit mycket bättre att hoppas på att TS ska ta sig ur det här och finna lycka igen? Hur vet du att hon älskar honom för mycket för att släppa taget? Hur fan ska du kunna stötta TS till 110%? Är du TS man eller?

    TS, lämna och gå vidare! Det är inte en otrohetsaffär, det är ett dubbelliv han haft. Hade du inte fått smset hade han fortfarande levt det. Sjukt är inte ens förnamnet. (Och sluta skriv här. Prata med familj och vänner. Folk här trollar dig och vill inte ditt bästa!)
  • Anonym (Man36)
    Anonym (...) skrev 2020-03-19 10:05:44 följande:

    Det låter jättebra. Jag förstår att du är sårad, förödmjukad, ledsen, i chock, men samtidigt verkar du stark nog att acceptera att dessa känslor får finnas, men inte behöver betyda undergång.

    Mitt förslag (bland många) är att ni flyttar ihop igen. Spara hotellpengarna till coronakris eller något sådant. Lev ihop men ägna kvällarna när barnen somnat åt att prata med varandra. Tag varannan kväll till saker ni funderat över och vill ta upp. Var då noga med att lyssna och tala, utan att avbrya eller anklaga. Varannan kväll tar ni till något annat. Spelar monopol, eller ännu bättre samarbetsspel, testa "exit-spel" tex. Eller om ni hellre målar en tavla ihop, ser en film osv. Men glöm inte bort samtals tiderna där ni är era egna terapeufter, där alla saker är ok att ta upp. Alla bemötanden är ok, men backa sedan ett steg och red ut vad som gör mest ont och hur man kan tänka vidare kring det.

    Blanda inte in barnen så mycket bo ihop, dela på hushållsuppgifterna. Dela upp er med barnen, men ha kanske en filmkväll ihop på fre. Allt detta medan ni bägge funderar på var sitt håll över hur ni vill ha det, och vad man kan stå ut med,

    Om det nu påriktigt var så att han vill ha en avsugning innan varje samlag - kan du tänka dig att ställa upp? Alltid/Varje månad/aldrig? Hur svarar han på det? Kan han leva utan det? Kan han få tillstånd av dig att göra det med KK 5 gånger per år? Kan ni köpa någon docka som fixar detta lika bra? Vill ni lösa sexlivet?

    Du är den som vet bäst vad du känner och vad du klarar av. Du är precis lika stark om du lämnar honom som om du stannar kvar. Bägge beslut kräver styrka. Var kan du finna mest lycka?


    Hahaha! En avsugningadocka löser säkert det hela! (TS lämna tråden)
Svar på tråden Är MIN man otrogen?