Inlägg från: Förväntansfull123 |Visa alla inlägg
  • Förväntansfull123

    Letrozol, PCO

    Hoppar in här :).

    Har också PCOS och började med letrozol enkel dos i januari utan någon mogen blåsa veckan efter sista dagen på letrozol. Tog därför dubbel kur letrozol i februari och blev gravid men det slutade tyvärr i MF vecka 4 + 5. Har nu tagit dubbel letrozol igen och varit på VUL 6e april som visade två äggblåsor en på 25 och en på 10 mm. Hade progesteron provtagning veckan efter som visade värde på 25 vilket innebär att ägglossning skett. Nu är det den eviga väntan och hoppet efter ett plus :). Sitter och letar massa symptom. Ni som varit på VUL, hur stora var era äggblåsor? Vad har ni haft för progesteron värde veckan efter ÄL?

  • Förväntansfull123
    Russin112 skrev 2021-04-19 10:02:16 följande:

    Hej och välkommen hit, beklagar ditt missfall... blev också gravid på min första ägglossning med letrozol som även det slutade i ett missfall. Nu ett år senare är jag gravid igen och håller tummarna att detta barn vill stanna :)

    Jag har ätit letrozol i över ett år och jag har aldrig fått ta progresteronprov, mina blåsor har haft väldigt olika storlekar och skiftat mellan 15-20 mm alla gånger :) ibland har det varit 3 och ibland ingen. Jag har dock ätit kvadrupel dos. 


    Vad roligt grattis till plusset!! Håller tummarna att det går vägen för er. Försökte du ett helt år aktivit varje månad med letrozol tills du blev gravid igen efter ditt förra mf?
Svar på tråden Letrozol, PCO