• Tor 15 apr 2021 23:32
  42976 visningar
  3231 svar
  3231
  42976

  Letrozol, PCO

  Hej! Hittade denna tråden i och med att jag själv börjat på letrozol, har läst stora delar av tråden på kort tid. Blivit så rörd av eran gemenskap och nu när flera plussade blev jag så glad!!

  Jag går gärna med i tråden. Är 26 år och födde min son 2019. Anade att jag hade PCOS innan jag blev gravid då jag hade 60 dagrars cykler, men han blev till av en slump på dag 45, vad är oddsen? Efter jag födde så trodde jag min men stabiliserat sig, men jag blev inte gravid när vi började försöka förra oktober. Jag sökte ganska snart, visade sig att jag hade PCOS och att jag inte hade riktig mens. Fick metformin som gav mig en sen ÄL förra cykeln. Nu första med letrozol! Hade en fin äggblåsa CD 12, positivt ÄL-test igår och nu är det bara att vänta och se!

 • Fre 16 apr 2021 13:36
  Anonym (M) skrev 2021-04-16 07:57:21 följande:
  Hej Sorkis,
  Välkommen! Du är så välkommen så! 
  Det är en tuff resa att kämpa med infertilitet och denna tråden har verkligen hjälpt mig sååå mycket! Jag hoppas att du kommer känna detsamma :)

  Min son var också ett "vad är oddsen" barn. Han blev till på första försöket och jag hade ingen aning om att jag hade PCOS då. Men det fick jag precis som du diagnoserat efter sonen när vi ville börja försöka med nummer två. 
  Härligt! Håller tummarna för en superblåsa!
  Har du fått ovitrelle eller ska ni testa utan? När har du bim?

  Tack! Ja det är märkligt hur första barnet bara kan "bli" och andra barnet behöva så mycket slit! Jag tror att anledningen till att jag inte haft ÄL alls på egen hand efter sonen var pga min viktuppgång som till viss del fortfarande är kvar. 


  Min läkare skriver inte ut ovitrelle om äggblåsorna släpper som de ska! Jag har aldrig haft positiva ÄL-test innan men nu har jag det. Ska på progesteron-test nästa onsdag för att kolla att jag verkligen ägglossat :) Jag har BIM 30e april! Kommer bli en låååång seg orolig väntan! :( 

 • Mån 26 apr 2021 14:52

  Hej allihopa! Jag tror jag plussade precis :O 

Svar på tråden Letrozol, PCO
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.