Inlägg från: Lofffsan |Visa alla inlägg
  • Lofffsan

    Letrozol, PCO

    Anonym (M) skrev 2021-03-29 11:40:40 följande:

    Haha ja verkligen! 

    Har gjort 3 försök med letrozol, nu fjärde omgången har jag tagit "paus" men ätit tabletterna ändå ihop om att jag slipper provera. Tanken är att vi ska köra i gång igen nästa blödning.

    Jag fick min första mens efter förlossningen april 2020 men det dröjde ända till december 2020 innan jag fick diagnosen. Hur lång tid tog det för dig att får reda på din PCOS?

    Och grattis igen till plusset<3 


    Hur har du reagerat på tabletterna? Fått ägglossning? :)

    Jag fick nog min mens efter några månader efter förlossning, tänkte nog inte på när den kom för har väl aldrig tänkt att den inte skulle komma haha! Men sen började vi första april, så då hade jag typ regelbunden men till juni-juli. Då trodde jag stenstäkert på att jag var gravid för fick inte mens. Hade en cykel på 52 dagar, så efter sommaren och lite pusch från kompisen sökte jag privat klinik och fick reda på pcos november 2020. Dock hann jag inte ta letrozol första menscykeln i december, sen blev då gravid med missfallet i januaricykeln. Så faktiskt bara ätit en kur! Men det verkade tydligen fungera bra på min kropp :)

    Tack! <3 vet du när det är dags för mensen för dig?
  • Lofffsan
    barnlängtan2021 skrev 2021-03-29 12:44:40 följande:

    Den är nog på g nu. Kom en liten liten droppe i toaletten och lite orange/rosa på pappret


    Vad skönt! Då hoppas vi den drar igång ordentligt och du kan köra igång med letrozol :D
  • Lofffsan
    Russin112 skrev 2021-03-30 06:31:12 följande:

    Jag tycker mig se det svagaste strecket. Ser ni något?


    Jaa, visst kan man ana något <3 ååh, hoppas hoppas!! Följ upp så fort du tagit ett till!!
  • Lofffsan
    Anonym (M) skrev 2021-03-30 09:55:50 följande:

    Jaa jag har fått äl varje gång men har ju tagit ovitrelle och då blir du nästan alltid garanterat en ägglossning :P. Men som jag skrev tidigare så vill gyn ge det två kurer till sen blir det sprutor. 

    Åh det där hoppet när man tror att man inte får mens för att man är gravid! Usch! Jag trodde bara min mens blivit väldig oregelbunden för att jag fött barn. Sen vet jag ju att ägglossningen alltid kommer före mensen så förbrukade sjuka mängder äl-tester som aldrig visade något och en massa grav test! 

    Hur tyckte du det kändes att få diagnosen? Tog du den hårt?

    Vad bra att din kompis pushade dig! Vad spännand att det funkade så snabbt både första gången och nu andra! 

    Hm, om jag går på hur de andra kurerna varit så borde jag få mens (om jag får mens dvs) runt den 11:e april så det är ju ett bra tag kvar tills vi ska köra igång igen men det har varit välbehövligt med en paus för min del :).

    Hur mår du? <3


    Haha ja det är klart du haft ägglossning då :P!!

    Ja men shit va man använt ägglossningsstickor. Och usch för alla dessa test som aldrig visar va man tänker att de borde!

    Jag tog den ganska bra tyckte jag. Skönt att få någon förklaring till varför inget hände. Men sen blir man ju bara mer å mer orolig när tiden springer iväg! :/ men just nu känns det okej igen. Och känner att jag är mer påläst och erfaren på vad det kan innebära för mig, känns som det trots diagnos utvisas och reagerar så olika för alla. Så svårt att jämföra! Hur tog du det? :)

    Skönt att pausen har känts bra! Så får ni njuta nu i påsk och nya tag sen igen! :)

    Just nu ligger jag hemma med halsont och ont i kroppen. Så av den anledningen mår jag inget vidare, men känner inte av att det skulle vara någon graviditet. Men tar ett test varje dag och där signalerar det tydligt! Haha! Får väl försöka lita på det och ha is i magen tills det är dags för vul. Har ju igen aning om i vilken vecka jag är nu! :P
  • Lofffsan
    barnlängtan2021 skrev 2021-03-29 20:24:24 följande:

    Tappade hoppet ungefär lika fort igen. Det lilla som var har mer minskat istället för att öka..


    Hur går det för dig? Dragit igång? <3
  • Lofffsan
    barnlängtan2021 skrev 2021-03-30 17:40:13 följande:

    Yes! Behöver ha skydd men det blöder inte speciellt mycket men ändå ?tillräckligt? för att jag ska kunna räkna idag som cd1 :) så börjar med letrozol på torsdag!


    Vad skönt! Då är du igång igen! :D
  • Lofffsan
    Russin112 skrev 2021-03-30 17:49:49 följande:

    Blir så otroligt glad att ni alla verkar kunna se 2 streck! :D kan inte fatta det, är jag äntligen gravid igen? Helt ofattbart. Längtar sååå till imorgon och kunna ta ett till test <3


    Jaa, och som du förtjänar det! Läst tråden efter hand och det är du som startade tråden och kämpat så länge! Nu är det din tur <3 och vi längtar efter ditt test imorgon med!
  • Lofffsan
    Russin112 skrev 2021-03-31 04:58:40 följande:

    Ni är helt fantastiska människor! Tack för allt er stöd!


    Åh wow! Grattis Russin112! <3<3 är så lycklig för din skull!

    Och jag förstår till fullo din oro, men som (m) säger, och min bm till mig igår. Tänk att du väntar barn, och inget missfall! <3
  • Lofffsan
    Russin112 skrev 2021-04-04 06:37:12 följande:

    Ja förstår det, det blir ju som ett kvitto på att allt är som det ska. Jag la min första spya igår och imorse slog clearblue om till 2-3 veckor :D


    Haha gratis till spyan. Och framför allt grattis till 2-3 veckor! <3

    Jag känner inte några symtom, så min räddning är att ta gravtest dagligen för att se det öka. Och det är stark nu, och clearblue visade 3+ i onsdags. Men svårt att tro när man inte känner några symtom som sagt! xD
  • Lofffsan
    Vicki89 skrev 2021-04-05 07:37:16 följande:

    Fattar ingenting.... verkar som att PMS:en egentligen var något annat. :D


    Woow grattis!! :D tänk att det blev ett plus! Och kanske inte konstigt att du reagerade så starkt här om dagen när du tyckte allt kändes piss. Kroppen fylls på med massa hormoner :D<3
    Russin112 skrev 2021-04-04 10:54:24 följande:

    Tack! :)

    Ja men jag förstår att det blir oroväckande dock så är det ju supervanligt att inte få symptom förens mycket senare i graviditeten. Men 3+, fy fan vad skönt!! Längtar tills jag får det, jag ska nog testa igen om typ 1,5veckor. Har du bokat tid för tidigt ultraljud? När isf:)


    Jag har ingen tid bokat än, ska ringa i veckan och boka. Vi har gått på privatklinik och fått hjälp med letrozol och kontroller. Men tror jag kna få hjälp via regionen nu och då blir det ju billigare, så ska ringa i veckan till både den regionala och privata och se vart jag får hjälp. Men borde vara i veckan efter den som kommer nu :)

    Tänk vilken månad, tre pluss nu! <3 sån kärlek och lycka efter all kamp!
Svar på tråden Letrozol, PCO