Inlägg från: Russin112 |Visa alla inlägg
  • Russin112

    Letrozol, PCO

    Anonym (M) skrev 2021-04-03 08:49:39 följande:

    Jo men känns bra! Exakt! Väntan till bim känns ju inte som en enda lång väntan!

    Vad skönt! Ja jag testade mig också flera gånger i början och det gjorde att det kändes bättre. Så fortsätt testa om det inte stressar dig liksom.

    Helt normalt att de kommer och går jag hade ömma bröstvårtor i typ en vecka sen kom de aldrig tillbaka.


    Gud vad skönt att höra. Man blir ju tokig av att överanalysera allt haha
  • Russin112
    Anonym (M) skrev 2021-04-03 19:15:36 följande:

    Ja det känns ju så lite i kroppen i början därför man blir tokig och analyserar minsta ?avvikelse? och varje ny sak man upplever. Jag spydde mellan v. 7-20 men tyckte ändå det positiva med det var att jag kände mig gravid då :P och de gjorde mig lite mindre orolig.


    Ja förstår det, det blir ju som ett kvitto på att allt är som det ska. Jag la min första spya igår och imorse slog clearblue om till 2-3 veckor :D
  • Russin112
    Anonym (M) skrev 2021-04-04 07:55:54 följande:

    Åh vad härligt<3 Inte ofta man får gratta till en spya men nu gör jag fan de :D haha!


    barnlängtan2021 skrev 2021-04-04 08:28:10 följande:

    Åh va skönt! Jag ville också spy och må illa när jag var gravid för att få det bekräftat haha. Men det slutade ju som det gjorde, så heja dig! Spy på nu ;)


    Hahah nej men visst. Inte ofta man glädja åt det men nu plötsligt är det fantastiskt haha.
  • Russin112
    Lofffsan skrev 2021-04-04 10:13:36 följande:

    Haha gratis till spyan. Och framför allt grattis till 2-3 veckor! <3

    Jag känner inte några symtom, så min räddning är att ta gravtest dagligen för att se det öka. Och det är stark nu, och clearblue visade 3+ i onsdags. Men svårt att tro när man inte känner några symtom som sagt! xD


    Tack! :)

    Ja men jag förstår att det blir oroväckande dock så är det ju supervanligt att inte få symptom förens mycket senare i graviditeten. Men 3+, fy fan vad skönt!! Längtar tills jag får det, jag ska nog testa igen om typ 1,5veckor. Har du bokat tid för tidigt ultraljud? När isf:)
  • Russin112
    Vicki89 skrev 2021-04-04 12:48:26 följande:

    Har haft jättemycket PMS idag med humörsvängningar. Har både varit ledsen, irriterad och arg. Började gråta när jag inte hittade de krossade tomaterna till lunchen... Tog ett test igår som var negativt (bim-3-4 så jag vet att det är lite tidigt, men ändå). Och har fått finne på hakan vilket brukar vara tecken på att mensen är på ingång. Ska få mens cirka onsdag.

    Har känt mig jättedeppig idag. Känns så himla definitivt att vi nu ska börja med IVF, så ledsen över att kroppen inte fungerar och att jag inte fick fortsätta vara gravid i december när jag fick plus på stickan... En riktigt dålig dag helt enkelt.

    Så glad för er alla som fått plus, men idag känns det som att det aldrig kommer bli min tur.


    Det kommer bli din tur också! Det kan jag lova dig, frågan är bara när. Jag förstår din frustation och du har all rätt till den, jäkla dumma pcos som förstör så satans mycket! Tillåt dig att må skit, imorgon är en ny dag och även ifall de är så att mensen kommer så har du 75%!!!!!!!! Chans till graviditet med 3 ivf försök!!!!

    Pcos kan dra åt helvete.
  • Russin112
    Vicki89 skrev 2021-04-05 07:37:16 följande:

    //

    Fattar ingenting.... verkar som att PMS:en egentligen var något annat. :D


    ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH!!!!!!!! GRATTIS!!!!! Så sjukt?!? Nu jäklar ska den stanna kvar och i december så får den titta ut :D
  • Russin112
    Vicki89 skrev 2021-04-05 10:04:29 följande:

    Tack!! Så otroligt lycklig! Har redan bokat tid för tidigt ultraljud, nu MÅSTE den stanna! Det här var verkligen vår månad Russin!! Ska försöka jobba på att inte vara orolig utan mest glad.


    Ja men visst!!! Jag är också superorolig, så fort jag inte mår illa eller känner av brösten får jag panik.... försöker verkligen lugna ner mig men det är svårt..

    När fick du tid? Jag har tid 26/4, då är jag i vecka 8, 7+3.
  • Russin112
    Vicki89 skrev 2021-04-05 10:33:43 följande:

    Jag bokade 11 maj. Det är en privat klinik och de vill att man ska vara i tidigast 8+0 när man går dit, är i vecka 8+6 då. Det är för att det är ett vanligt ultraljud, inte vul, och det är för svårt att se utanpå magen innan 8+0. Vad skönt att du har tid om tre veckor redan, även om det känns länge när man väntar...

    När jag fick missfall i december blev testen plötsligt väldigt svaga, och de blev aldrig sådär superstarka, men jag hade illamående så långt som dagen innan missfallet. Kommer nog fortsätta testa ett tag till för att se att det blir starkare, det skulle få mig att känna mig lugnare. Men jag var jätteorolig förra graviditeten också, ändra fram tills jag fick se en liten krumelur med armar och ben hoppa runt därinne på ett ultraljud i vecka 10+. Då kände jag mig lugn. Så man får nog ställa in sig på några jobbiga veckor/månader av oro och väntan. Tror det är ännu värre för oss som har upplevt missfall och vet hur satans jobbigt det är...


    Aaah okej, hur kommer det sig att de inte gör vul? Skönt med en tid att se fram emot:)

    Ja alltså man vet ju inte säkert förens man sett krabaten, jag hade superstarka test 5 veckor efter mitt missfall så egentligen säger varken symptom eller test något... man får helt enkelt bara ha is i magen och hoppas på det bästa!
  • Russin112
    Vicki89 skrev 2021-04-05 18:45:12 följande:

    Har bokat på en privat barnmorskemottagning, och barnmorskor har inte rätt att göra vul, det måste man vara läkare för att göra. Hade nog kunnat tjata till mig ett tidigt vul på kliniken jag har gått på nu, får se om jag väljer att göra det eller inte, ska ringa dem imorgon och säga att det inte blir någon IVF-behandling, så kanske passar på att göra det då i så fall.

    Nej, man vet verkligen inte innan man ser den röra sig där på bilden. När jag fick MA 2018 hade jag också jättestarka test in i det sista. Men nu får vi bara hoppas på det bästa och försöka att inte oroa oss för mycket.

    Det är endast 2 % av alla gravida kvinnor som får två missfall i rad, så visst, det kan hända men då ska man ju ha ett sjukt oflyt. Försöker lugna mig med den siffran.


    Aaha då förstår jag :) men det vore ju bara trevligt att få se lilla knyter tidigare:D

    Oooj! 2%?! Det var helt fantastiskt att läsa!! Fick mig faktiskt att känna ett underbart lugn. Tack <3
  • Russin112
    Vicki89 skrev 2021-04-06 06:51:29 följande:

    Skönt att höra. Jag tog ett gravtest till nu på morgonen och det är supersupersvagt fortfarande, hade inte ökat i styrka från igår. Jag hoppas att det inte är ett dåligt tecken... Så himla orolig för missfall.


    Mina har inte ökat varje dag utan varannan dag. Hcg dubblas ungefär var 24-72h så du kan nog ta det lugnt. Mina har (vad jag vet, jag har inte testat med streck på 3-4 dagar) blivit riktigt starka än. Bifogar det sista testet jag tog vilket var på bim.

Svar på tråden Letrozol, PCO