Inlägg från: Glory91 |Visa alla inlägg
  • Glory91

    BF november 2020

    Hej,

    Jag hoppar också in här :)

    Plussade i lördags 29/2. Har BF 12 november.

    Har haft två tidiga missfall (v. 4-5) i rad.

    Jag har en annorlunda känsla denna gång och hoppas på att de går hela vägen. ????????. Känner redan lite illamående när jag inte äter, så det känns bra! ????????

    Har redan ett barn på 17 månader.

  • Glory91
    Glory91 skrev 2020-03-04 12:31:03 följande:

    Hej,

    Jag hoppar också in här :)

    Plussade i lördags 29/2. Har BF 12 november.

    Har haft två tidiga missfall (v. 4-5) i rad.

    Jag har en annorlunda känsla denna gång och hoppas på att de går hela vägen. ????????. Känner redan lite illamående när jag inte äter, så det känns bra! ????????

    Har redan ett barn på 17 månader.


    Ojdå, visste inte att man inte kunde använda emojis hihi. Kan även tillägga att jag är 28.
  • Glory91
    eifos89 skrev 2020-03-04 17:50:06 följande:

    Okej, jag känner att jag behöver ventilera.

    Jag hade BIM den 29 eller 1:e (brukar vara lite olika så därför är jag inte säker)

    Jag fick ett ganska svagt (men fullt synligt) plus i lördags. Negativt på cb digital, men det vet jag av erfarenhet att det kan ta ett tag innan man kan ta ett sådant. Dock ingen tvekan att det fanns två streck på den vanliga stickan. Och tro mig, jag har tagit mer än en :) Lyckan total! Tills jag började blöda på kvällen.. blödningen höll i sig tills igår. Mindre än en vanlig mens men ändå blodigt vid varje toabesök.

    Tog ett test igår och det var starkare än när jag plussade i lördags. Tänkte ändå att det nog är ett tidigt missfall och att mensen därför kom som förutbestämt. (Jag har två barn och under dessa graviditeter blödde jag inte. Jo, med yngsta, men senare då det var en tvilling som avstannade i v 9)

    Iallafall. Jag tog ett test igår och det var starkare än plusset jag fick i lördags. Fick komma in på undersökning då jag hade blödning, och de ville se så att det inte handlade om utomkvedshavandeskap.

    För det första så säger en ssk när jag sitter och pratar med doktorn att testet jag tog hos dem var negativt. Han väljer att undersöka mig ändå och berättar att han inte kan se någon tillstymmelse till pågående graviditet. Ifrågasatte om slemhinnan inte ens var tjockare- och jo det var den ju.

    Blev såklart ledsen, för det kändes nästan som att jag hade inbillat mig allt och tänkte att det var ett tidigt missfall ändå. Fick dock inte ihop logiken med mitt starkare positiva test där hemma bara några timmar tidigare..

    Jag kände mig inte tillfreds med det som sades igår, så imorse tog jag ett nytt cb digital med veckoindikator och detta säger Gravid 1-2. Jag FATTAR att hormonerna kan ligga kvar i kroppen efter ett mf, men detta fick jag ju NEGATIVT på i lördags när jag inte ens hade börjat blöda än?! DET FÖR MIG GÅR INTE IHOP.

    Jag tänker såhär. Kan det vara så att ägget fäste senare och att kroppen helt enkelt inte hann fatta och därav kom ?mensen? ändå?! Dessutom är jag isåfall bara i v 4+ 2(3 eller 4?) och hur mycket kan man ens se på ett vul då?

    Det som oroar mig är ju de svaga plussen.. men det kan kanske vara tidigare än vad jag tror?

    Jag känner mig fortfarande gravid (har molvärk och ömma bröst) och tänker nog fan se mig som det tills motsatsen är bevisad!

    Behöver lite tankar från andra känner jag..


    Hej Eiofs89,

    Jag förstås precis hur du mår just nu..

    För en månad sen plussade jag på clearblue early, men det var ganska svagt, och CB digital visade "inte gravid". Fick kraftig blödning dagen därpå. Bokade tid hos gyn andra dagen och där sa de att testet var negativt. Hon undersökte mig med ultraljud och sa att hon kunde inte se någon "säck" eller något som tydde på graviditet men att hon åndå trodde på mig.

    Det behövs bara 10 hCG miU/ml för Clearblue att visa 1-2 veckor. I december 19 fick jag första missfallet där CB visade 1-2 veckor på vecka 5+ efter att jag fick missfallet. Och det visade positivt upp till 1 vecka efter missfallet.

    Jag råder dig att vänta några dagar och sedan testa på nytt och se om de blir starkare. Jag har hört historier där de tidigt i graviditeten har missat att se "säcken".

    Du kan också beställa blodprover på werlabs för att se hCG värde i blodet.

    Jag hoppas att det blir som du önskar dig. Och tänk så här, om det är missfall så är det fel på graviditeten och inte på dig och inget som du kunnat påverka eller styra.

    Kram
  • Glory91
    Fkdkarlsson skrev 2020-03-04 19:52:22 följande:

    Jag plussade nyss. Hade en ofostrig graviditet i somras så hoppas verkligen att allt går som det ska denna gång. Har inte bråttom att ringa bm av den anledningen. Har ett barn sen tidigare och hon blir två nu i mars.


    STORT GRATTIS!!!

    Hoppas att det går hela vägen. :)

    Hoppas på att vi får våra november barn.
  • Glory91
    Issax93 skrev 2020-03-06 09:39:58 följande:

    När har ni tänkt berätta för famil o de närmaste?


    Jag är i vecka 5+0, och har redan berättat för min familj. För mig är det viktigt med förståelse då jag kan lätt få utbrott pga hormonerna. Sen har jag haft 2 missfall och då har det varit viktigt för mig att få stöd från min familj och kunna prata om det.
  • Glory91
    MamaRees skrev 2020-03-06 09:59:00 följande:

    Jag hänger gärna på! Ska (enligt senaste mens) ha BF 6/11. Alltså v4+6 idag. Mitt tredje barn, är 29 år.


    Stort grattis och välkommen! Vi har nästan samma BF, 12/11.
  • Glory91
    Lilalila skrev 2020-03-05 15:40:05 följande:

    Förresten hur känner ni inför första samtal till barnmorskan? Förra graviditeten ringde jag inte och fick missfall 1 vecka efter plusset.

    Men nu känner jag att jag vill ringa så här tidigt.


    Hej,

    Förra gången fick jag missfall väldigt tidigt att jag inte hann ringa barnmorskan. Denna gång har jag ringt och bokat tid. Gör det som känns bäst för dig.
  • Glory91
    Mirum skrev 2020-03-09 14:09:45 följande:

    Skickat pm :)


    Hej Mirum,

    Jag skulle också vilja vara med. Skulle du vilja ordna det?

    Tack :)
Svar på tråden BF november 2020