Inlägg från: nystrom98 |Visa alla inlägg
  • nystrom98

    BF november 2020

    Hej och grattis till alla fina plus! Jag plussade igår på ett cb tidigt test och har bim idag. Preliminärt bf är den 5 november :). Väntar mitt andra barn om denna bestämmer sig för att stanna med oss! Första fyller 2 i slutet på november.

    Jag är 21 år, hinner dock fylla 22 innan liten kommer. Har en sambo i samma ålder. Tänker göra ett vanligt test imorgon och se om det är något starkare, för det borde det väl vara? Sonen var oplanerad så det plusset var långt efter bim så det var riktigt starkt, jag har alltså egentligen inte så stor koll på hur snabbt det ska stegra och bli tydligare ????

    Är otroligt rädd att mensen ska komma då jag känner molande värk i magen, men det kan ju lika gärna vara livmodern som växer tänker jag..

    Vill också gärna vara med i fbgruppen så jag skickar iväg ett pm! Ser fram emot att dela denna resa med er :)

  • nystrom98

    Välkommen @Issax93 och @Kattattack!!

    Och hej till er andra!!

    Jag är så rädd att det är mf/MA på gång.. är på bim+3 (4+6) och tycker inte att testerna blir starkare tillräckligt snabbt och tror inte att jag känner tillräckligt med symptom, lite lite illamående kommer och går och mitt humör är galet upp och ned, vilket den även var i förra graviditeten fast värre ändå. Nojjar mig säkert i onödan men jag kan inte sluta haha..

    Hur går det för er?

  • nystrom98
    Linn29 skrev 2020-03-03 20:06:44 följande:

    @nystrom98 Hoppas verkligen på att det inte är mf på gång. Har liknande symptom som du har, men däremot visar mina tester väldigt starka och hoppas på detsamma för dig:)

    Är det första för dig? För mig är det första barnet och oroar mig hela tiden.


    Jag har köpt ett till cb test som jag ska ta antingen ikväll eller imorgon, har tagit nästan varje dag nu för jag är så orolig haha vilket kanske inte är jättebra

    Det är andra barnet för mig, men oroar mig lika mycket ändå! Har inte ringt barnmorskan än då jag inte haft tid och känner inte så mycket stress inför det då jag inte vågar har för stora förhoppningar, och om fröet stannar så kommer den ju vara med oavsett vilken vecka jag går till bm :?)

    Vilken vecka är du i? Och grattis till första!!
  • nystrom98
    Linn29 skrev 2020-03-04 18:53:47 följande:

    Ok, jag förstår. Får hålla tummarna och hoppas på det bästa. Precis, det stämmer att fröet kommer att vara med oavsett:)

    Så länge allt känns bra så är det ingen anledning till oro. Det kommer att gå jättebra:)

    Jag har räknat ut att jag är någonstans mellan vecka 5-6. Får se mer exakt på Fredag då jag ska till barnmorskan.


    Jag tog testet nu på morgonen och det var starkt och fint, är inte orolig över hcgn längre :) ringde barnmorskan men hon var inte där, så vi får se när hon kommer tillbaka.

    Åh vad roligt! Då skiljer det sig kanske inte så mycket mellan våra bf för tillfället. Spännande att få gå till barnmorskan! Håller tummarna för dig med, att allt går bra och att liten mår toppen där inne.

  • nystrom98
    sommarvärme skrev 2020-03-16 15:30:32 följande:

    Hej jag har bf 14/11, hoppar gärna in här :) v 5+1

    Hur mår ni? Har ni ringt barnmorskan ännu?


    Hej och välkommen och grattis till plus!!

    Mår lite illa till och från och har humörsvängningar, samt lite motvärk, annars mår jag bra! Själv då?

    Har ringt bm och var på inskrivning i tisdags, ska dit igen den 20 april i vecka 12 ca. Jag är i v6+5 och har bf 5/11.
Svar på tråden BF november 2020