Inlägg från: Jagochhon |Visa alla inlägg
  • Jagochhon

    BF november 2020

    Hej alla. Jag väntar mitt andra barn i november och är så jävla nervös. Är endast i v. 5 och har en dotter sedan tidigare på 5 år. Sista 2 dagarna när jag torkar mig så är kisset lite rosa som om det är blod men jag blöder inte. Är så jävla rädd att det är ett missfall. Någon annan som varit med om detta?

  • Jagochhon

    Jag vågar inte vara glad ens. Vill bara gråta. Är slutkörd för missfall. Har aldrig haft det tidigare och jag är bara i v. 5. Pratade med barnmorskan och de kommer inte kunna se något på ultraljudet då det är för tidigt. Hur slappnar du av? Tips?

  • Jagochhon

    Nej har inte ont jag har haft molande mensvärk fast en svag sådan. Nu när jag torkar mig finns inget blod alls mer. Tycker det är så jobbigt att inte kunna veta men jag ska till bm om 2 veckor så tänkte att jag köper ett clearblue test i slutet på nästa vecka och ser vad det står för antal veckor då. Har ju inte börjat blöda alls utan det är när jag torkar mig. Kan det vara missfall? Alltså att jag redan fått missfall utan blod?

  • Jagochhon
    Lucia N skrev 2020-03-19 14:00:56 följande:

    Jag försöker bara tänka att det nog är som det ska, jag har inte haft ont.

    Försöker släppa det och distraherar mig med att kolla på barngrejer och ta reda på mer om förlossning etc.


    Bra tips. Tack ska du ha
  • Jagochhon

    Hej allihopa. Nu blir jag galen. Igår började jag blöda och satte en binda där det kom lite blod. Jag har mensvärk men nu på eftermiddagen så här jag slutat blöda. När jag torkar mig så kommer det väldigt svagt brunt på papperet. Räckte den blödningen vid missfall?

  • Jagochhon

    Hej på er allihopa. Det var som jag fasade. Fick mitt missfall i fredags :( någon som fått missfall och sedan blivit gravida igen efter?

  • Jagochhon

    Hej på er. Tack så mycket för era peppande ord! Värmer verkligen. Jag fick en brunaktig flytning 2 dagar före jag började få rosa blod i samband med att jag kissade. Efter det blev det mer och mer blod. Åkte in på torsdagen men åkte hem efter att ha väntat några timmar och sköterskan sa att de ändå inte skulle kunna se något så om det var missfall skulle kroppen klara det själv. På fredag eftermiddag så började jag blöda mer som i början på mens och åkte in. Där kunde dom se på vul att det var något påväg ut. Så ja :( så gick den graviditeten. Nu blöder jag inte lika mycket så jag hoppas på att få köra igång igen snart.

  • Jagochhon

    Estelle27 det kan ju fortf. Visa positivt i upp till 2 veckor efter ett missfall. Jag hade åkt in och bett dom kolla ifall du blir orolig. Hoppas att det går bättre för dig ?

  • Jagochhon

    Mirum tack för infon. Jag behöver verkligen det just nu. Hoppet försvann efter missfallet men är klart tillbaka nu :)

Svar på tråden BF november 2020