• Wifey.

    BF november 2020

    Hittar ingen novembertråd så tänkte att jag startar en för oss med BF november 2020.

    Här kan vi följas åt under hela graviditeten.

    Jag är iallafall 21 år och väntar mitt andra barn 1 november. Har redan en dotter som fyller 4 år under sommaren.

    Ska bli så kul att följas åt.

  • Svar på tråden BF november 2020
  • ScP87

    Tänkte höra med er om kub testet ska ni göra det eller inte? Och varför,varför inte ?

    Vi är inne på att inte göra det för vill inte införa någon onödig stress om testen har en ökad risk för något. Men sen är de ju att man inte får se bebisen förrän v 19 och gör man kub testet så får man se bebisen i vecka 12. Så börjar bli lite kluven. Men vi ska göra tidigt ultraljud om två veckor så då kanske vi ska ta ställning då istället.

  • Linn29

    Vi kommer nog absolut att göra Kub testet då man gärna vill veta om allt står rätt till. Sedan är man ju väldigt otålig och vill gärna se att man har något/någon i magen, är ju fantastiskt att kunna se.

  • Josefine123

    Hoppar in! Plussade i fredags, bf 9/11 om det stannar kvar. Är 34 och har en son sen innan som blir 2 i april. Trötthet och illamående har redan börjat tyvärr.

    Kub-ulj tyckte jag var bra både för att man fick se fostret och veta att det verkligen levde och att det bara var ett (mycket tvillingar i släkten) samt att allt stod väl till. Sen är det väl bra att ha fört en diskussion med sin partner innan hur man tänker kring om det visar sig vara hög risk för något avvikande. Ser fram emot att få se denna krabat om det inte blivit mf innan dess.

  • mrsLina

    Hej! Är 33 år, är gift och har en son som är 18 månader. Vi drog ut spiralen i början av februari, hade två omgångar mens i februari. Idag hade jag den där onormala hungern och jag får två sträck på testet? De var vi verkligen inte beredda på. Så tydligen ska vi få en liten november bebis om allt går bra

  • nystrom98

    Välkommen @Issax93 och @Kattattack!!

    Och hej till er andra!!

    Jag är så rädd att det är mf/MA på gång.. är på bim+3 (4+6) och tycker inte att testerna blir starkare tillräckligt snabbt och tror inte att jag känner tillräckligt med symptom, lite lite illamående kommer och går och mitt humör är galet upp och ned, vilket den även var i förra graviditeten fast värre ändå. Nojjar mig säkert i onödan men jag kan inte sluta haha..

    Hur går det för er?

  • 3småtroll
    Linn29 skrev 2020-03-01 10:37:26 följande:

    Hej allihopa, är ny här och vill gärna vara med och följa allas fantastiska resa. Så kul att hitta en grupp som man kan följa då man letat väldigt länge och de flesta man hittat är ca fem-åtta år gamla. Vill först säga, Grattis till alla som plussat. Väntar själv mitt första barn. Plussade för första gången någonsin för bara några dagar sedan och beräknad förlossning är 8:e November. Känner inte riktigt av några symptom än förutom lite ömt längst ut på brösten och ökad hunger, vet ej om det är bra eller dåligt. Hur känner ni er och vad upplever ni för slags symptom?

    Mvh Linn29


    Hej!

    Då har vi BF samtidigt :)

    Inte så mycket symtom förutom lite extra trött och molvärk:)

    Roligt med första barnet! Du har en spännande resa framför dig:)
  • Linn29

    Ja, kul o höra. Har tagit en massa tester från och med fredag tills nu då jag fortfarande inte fattat, haha. Känner fortfarande inte av några speciella symtom förutom molande värk då och då, ökad hunger och helt slut på kvällarna. Är det normalt? Vet att de flesta inte upplever några symptom alls, men blir ändå lite orolig, därav att jag tagit så många test och de har bara blivit starkare och starkare.

Svar på tråden BF november 2020