Inlägg från: Anonym (Fel) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fel)

    Hjälten Jimmie Åkesson tar tag i problem, åker själv till Grekland, informera flyktingar att inte komma till Sverige!!

    Fel av honom att åka ner!
    Flyktingar är trevliga ,hjälpsamma samt fredliga.
    Så ta gärna in fler.
    Dom märks inte så mycket till skillnad från rasistpartiet SD.

  • Anonym (Fel)

    Jimmy  Vill förhindra kultur berikning.
    Flyktingarna ger deras kvinnor full frihet. Det gör inte svenskar med vår hederskultur.
    Sverige har blivit ett fredligt samt tryggt land sedan flyktingarna kom hit.

  • Anonym (Fel)
    IngGaard skrev 2020-04-09 06:56:04 följande:

    Hela min bransch avskyr rasisten åkesson. Alla som intervjuar honom kräks bakom ryggen på honom, tyvärr är opinionen sådan att vi måste ta med honom i media. Det enda positiva han för med sig är att han stärker sammanhållningen hos oss i nyhetsmedia!


    Danmarks , Finland samt norges statsministrar är oxå äckliga rasister. Sverige har en bra statsminister.
    Vi behöver ta in fler flyktingar.
    För att stoppa rasim
  • Anonym (Fel)

    Även Jimmy förtjänar kärlek.
    det kan rädda honom från rasism samt dåliga tankar.
    Han kunde ha fötts svart

  • Anonym (Fel)

    Flera av mina vänner har hoppat av från sossarna till SD.
    Helt vanligt folk som blivit rasister?
    Så folk är rädda för flyktingarna samt av ekonomiska orsaker.

  • Anonym (Fel)
    Padirac skrev 2020-04-09 23:01:45 följande:
    Du skev tidigare att du troligen skulle rösta på SD om det vore val idag. Är det för att SD som du påstår är det enda parti som vuxit? Är _det_ skälet till att du troligen skulle rösta på dem?  Inga andra skäl?

    Det är klart att en del röstar så, andra röstar på partier av andra skäl. Det är det som är det fina i krpksången, man får ha vilka skäl  man själv vill till att rösta på ett parti.

    SDs framgång i opinionen beror på fler olika saker, dels rider de på en högerpopulistisk våg som sveper genom i stort sett alla länder i jorden, dels är deras propaganda lockande för de som är missnöjda eller de som går på snacket om 'eliten'  - sen har vi ju de där hardcore som tror att det finns 'kulturmarxister' bakom varje hörn i samhället. MK pratade en del om kulturmarxism tidigare - och jag är helt övertygad om att han med den universitetsutbildning han har mycket väl vet att denna term används av nazister, fascister och rasister.Kräks

    SDs bruna propaganda - den som MK talade om inför valet 2018  - fångar nog en del mindre bildade väljare. Detta visar för den delen och alla undersökningar, det är främst de med mindre utbildning som bor utanför stöderna som lockas av SDs tramsande om orsaker till problem. Jag menar, vilken bildad människa som helst inser att det inte alls finns någon som helst substans i påståenden som att Zlatan inte rör sig på ett svenskt sätt  .. osv...Tomte Utspel liknande detta löser inga som helst samhällsproble med välfärd, lag och ordning eller pensionspengar
    Det är ju förtal 
  • Anonym (Fel)
    EnAnonumius skrev 2020-04-10 09:40:29 följande:
    Om det är nu förtal, som du påstår.. Då borde du ju kunna sakligt förklara var förtalet ligger någonstans. Det borde ju inte var så svårt att göra? Eller?
    Att kalla honom för rasist.
    I så fall är även flyktingar rasister.
    Homo rasister, mot kristna kristna mot muslimer. 
    Rasist är han inte men stoppa invandringen vill han
    I så fall är finska samt danska statsministrarna rasister.
    Alltid så att flyktingar är snälla antirasister medans svenskar är hemska rasister som röstar på Jimmy eller annat.
    Svenne banan att Svenska kvinnor är horor .Att icke muslimer är otrogna hundar.
    Jag vill ha endast riktiga flyktingar hit.
    Det blir ju så svartvit.
    Resten är historia.
  • Anonym (Fel)
    Padirac skrev 2020-04-10 11:49:11 följande:
    Vem är kallad för rasist? Jag har skrivit att MK anväder/använde termer som nazistyer, fascister och rasister använder.

    Kosmopoliter använder han visst också..
    Padirac skrev 2020-04-09 23:01:45 följande:
    .... MK pratade en del om kulturmarxism tidigare - och jag är helt övertygad om att han med den universitetsutbildning han har mycket väl vet att denna term används av nazister, fascister och rasister.Kräks
    https://www.interasistmen.se/granskning/mattias-karlsson-kosmopoliter-och-kulturmarxister-forsoker-fa-oss-att-godkanna-judar-som-svenskar/


    https://sv.wikipedia.org/wiki/Kulturmarxism

    "Förespråkarna av konspirationsteorin kulturmarxism menar att ett antal progressiva tänkare runt Frankfurtskolan och inom kritisk teori försöker förstöra det västerländska samhället genom kulturkrig och en kulturell erövring, bland annat genom att försöka etablera politisk korrekthet och multikulturalism som norm. Detta betecknar man som kulturmarxism. Anhängare av denna teori menar att "kulturmarxister", ofta judar, kontrollerar mycket av Hollywood, massmedia och akademiska institutioner genom vilka de försöker popularisera marxismen och omkullkasta världen till deras kontroll.[2][7][3][8][5][9][10][11][12][13][14][15]"

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Kosmopolit

    "Kosmopolit (av grekiska: kosmos, världen och polites, medborgare) används i ett politiskt sammanhang för att beteckna den fosterlandslöse, ibland med nedsättande eller klandrande betydelse. Kosmopoliten är "världsmedborgaren", alltså en människa som med sitt intresse omfattar inte bara sitt fädernesland, utan alla jordens folk, en person som vistas än i det ena, än i det andra landet, eller som har lätt för att tillägna sig skilda folks sedvänjor."

    https://www.unt.se/ledare/ordet-var-kosmopolit-4117315.aspx

    "Det var dagen efter EU-valet som Karlsson i en valanalys på Facebook skrev att vår tids stora politiska konflikt står mellan ?värdekonservativa patrioter och kosmopolitiska kulturradikaler?. Texten fortsatte: ?Den stora avgörande striden om vår civilisations, våra kulturers och våra nationers överlevnad har gått in i en ny, mer intensiv och mer avgörande fas.?

    Texten har kommenterats i flera tidningar. Jakubowski fäster uppmärksamheten på ett bestämt ord i Karlssons valanalys: kosmopolitiska.


    Att vara kosmopolit borde de flesta se som något positivt. Man är eller vill vara världsmedborgare, religiösa eller kulturella skillnader finns men ska inte överdrivas, vi är alla i första hand människor. Så kan man tänka, var i världen man än vuxit upp och lever. För extremister är samma tanke ett hot och ett hatobjekt.


    Just ordet kosmopolit har en särskilt mörk skugga. Kosmopolit var det kodord för jude som användes av de kommunistiska diktaturerna i Östeuropa under flera decennier. Att veta detta hör till allmänbildningen för den som är intresserad av modern europeisk historia.


    "

    Denne Karlsson verkar besatt av att använda termer som har en rasistiskt hållning till det judiska Kräks 
    Han har rätt att tycka vad han vill.
Svar på tråden Hjälten Jimmie Åkesson tar tag i problem, åker själv till Grekland, informera flyktingar att inte komma till Sverige!!