Inlägg från: Anonym (inte kåt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (inte kåt)

    har tappat all sexlust med min partner

    Hej!
    Jag är tillsammans med en kille sedan fyra år som jag älskar över allt annat. Jag hoppas att vi i framtiden bildar familj och ser verkligen att jag vill dela livet med honom. 
    Han är fantastisk på många vis och har stöttat mig genom mycket. Vi bor tillsammans sedan två år och trivs mycket bra ihop. Det senaste kanske året har jag dock känt att min sexlust är helt förändrad. 
    Det började med att jag inte kände lust till att ta imitativ till sex lika ofta och krävde mer och mer förspel. Jag har mått lite dåligt under två år och tänkte att det kunde bero på det. Men inte heller under semestern kom sexlusten tillbaka. Den kommer heller inte när jag är ensam längre, jag minns inte ens när jag onanerade senast.
    Jag tycker att min sambo är jättefin och snygg men känner att den sexuella attraktionen har minskat. Förr kunde jag älska att suga av honom men nu tycker jag nästan bara det är jobbigt. Under sexet, när jag kommit igång, så brukar jag bli riktigt kåt, men även det har minskat de senaste veckorna. 
    Detta är jättejobbigt och jag har inte någon jag vill eller kan prata med för jag är rädd att folk som känner oss ska råda mig att lämna honom eller något, vilket jag inte vill. Jag känner att jag vill vara nära honom, jag älskar honom, och jag vet att det inte bara är vänskapligt. 
    Jag misstänker att det är normalt att den sexuella lusten minskar när man vart tillsammans en längre tid, men jag blir orolig för mig själv ändå. Jag känner liksom att jag VILL ha sex, men samtidigt har jag så himla svårt att bli kåt. Ibland känner jag mig nästan äcklad av tanken av sex. 
    Vi har pratat lite om detta men svårt att berätta allt då jag inte vill göra honom ledsen. Vi tar oss mycket tid för varandra men ger varandra egentid också. Vi rör varandra ofta och är kärleksfulla mot varandra. Jag vet bara inte vad jag ska göra :(

  • Svar på tråden har tappat all sexlust med min partner
  • Anonym (inte kåt)

    Hej! Tack för era svar förutom sebben och new dawn som lagt mer tid på att analysa mig och varandra än att faktiskt komma med råd. 

    Angående frågan om jag inte är attraherad av min partner eller av ingen alls: jag känner ingen sexlust alls. Jag är inte ens sugen på att onanera. 

    Jag tror att jag har tappat mig själv och min egen sexualitet. Som jag nämnde så har jag mått dåligt från och till men har dock ansett mig som väldigt glad och lycklig det senaste. Detta handlar inte om att jag inte har kärlek till min partner. Jag har heller inte bara vänskapskänslor utan är väldigt förälskad i honom. Men ju mer jag landat i detta så förstår jag att det handlar om mig själv. 

    Befinner mig på en plats i livet där jag funderar mycket på vem jag är och vad jag har för syfte, vad jag ska pyssla med i framtiden osv. Tror det kan påverka mina sexuella känslor? 

    Vi har haft sex det senaste och jag har även varit tydlig med att jag inte känner igen mig sexuellt. Detta är ju inget personligt utan det handlar om mig. Jag har försökt vara tydlig med vad jag gillar och han är jättefin mot mig och verkar förstående. Vi har pratat om hur vi ska göra men det är inte så lätt när jag inte ens vet vad jag behöver? 

    Mår väldigt dåligt på mitt jobb pga vantrivs? Kan det ha med det att göra? 

    Även funderat på om det är pga vi bor på ganska liten yta, har insyn i hela boendet och har endast sex i sovrummet? 

    Jag vet inte. Ikväll har vi planerad tid för att ta hand om varandra och ge varandra kärlek och mys. Hoppas att det blir bättre snart för jag känner mig värdelös. Jag VILL ju vara sexuell!

  • Anonym (inte kåt)
    Mimosa86 skrev 2020-03-07 09:52:53 följande:
    Tror det är mer regel än undantag att sexlusten varierar under en långvarig relation. Ibland kommer det svackor. Men den viktiga komponenterna här är att du ändå är en sexuell person, det finns i dig och att du vill ha sex och du uppskattar din man. Då finns förutsättningarna.

    Hur är livet i övrigt? Hur mår du? Finns det fler områden som inte går som de ska just nu, vänner eller kämpigt på jobbet? Jag tänker på att du skriver att du knappt onanerar längre.. när detta händer mig (som tycker om sex) och jag tappar gnistan så beror det ofta på annat i livet dom inte harmoniserar. Mycket jobb/lite jobb i kombo med oro för saker i familjen. Vänner som kanske har det tufft. Funderingar kring framtiden och nutiden, vart är jag på väg, vad vill jag, ska det vara såhär?

    Om det däremot bara är fysiskt, så är ju det klassiska sova, vardagsmotion och varierad kost det som piggar upp en som människa och också ger energi till relationen.
    Det du skriver stämmer exakt in på mig, se min tidigare kommentar. Hur gör du för att hitta tillbaka till dig själv i sådana situationer? 

    Jag funderar otroligt mycket på framtiden, eller över huvud taget. Kan sitta och meditera och känna hur lugnet kommer men så fort jag öppnar ögonen tänker jag på allt möjligt som ska göras, vem jag är, hur min framtid ser ut...
Svar på tråden har tappat all sexlust med min partner